Merhaba arkadaşlar. GIBIRNET'e geçen arkadaşlarımızın kafasında bir fikir oluşabilmesi adına video çektim. Umarım faydalı olur FACEBOOK GRUBUMUZA KATILMAK İÇİN < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 15 Şubat 2021; 12:19:55 > |
GIBIRNET 100 MBİT HIZ TESTİ VE FACEBOOK GRUBUMUZ
-
-
Güzel bir video olmuş, aslında GPON altyapıda 100Mbps tarifede olması gereken hızlar bunlar. Bakır altyapı olsa 93 Download 8 Upload çıkmasını yadırgamam ancak Fiberde 7-8 Mbps kayıp olması bana mantıklı gelmiyor açıkçası. Millenicom'da da buna benzer sonuçları alanlar var, Turknet kullananlar genelde 93-94'de takılıyor. Ben Türk Telekom 50 Mbps kullanıyorum hız testlerinde genelde 52-53 alıyorum 50 veya 50'nin altını pek görmedim açıkçası.
-
Bir tane grup vardı yapılan paylasimlari silip sadece adminin üç beş kendi paylaşimlari var o grup mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır.
Grubun kurucusu benim ve grubumuzu takım arkadaşlarımız ile objektif bir şekilde yönetiyoruz.
Olumlu anlam da yapılan her türlü eleştirilere müsade veriyoruz
-
vie.valve.net ping atar mısın kardeşim
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arseyus -- 17 Ekim 2020; 19:44:43 > -
5 GHZ KABLOSUZ HIZ TESTİ
-
Maksimum 8 mbit upload varken sizde nasıl daha fazla olabiliyor? TT altyapısında Gıbır limitleri kendi belirlemeye başladı da bizim mi haberimiz yok
-
100 mbs mi külliyen yalan..neyin grubu olacak verilemeyen hizmetin grubumu? sözde 77 mb speed test alınan bağlantıdan 800 kbs download yapılabiliyorsa o hızın faydası ne? kağıt üzerinde 1 gbs yazın bali nasıl olsa birileri yer!!!
-
İndirdiğiniz yerin sınırlayıcısı olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-57B7C24E0İndirdiğiniz yerin sınırlayıcısı olabilir
alakası yok..6500 küsür seed i olan torrente test edildi..bilgi@gibirnete gönderildi..verilen cevap istene hızı sağlıyormuşlarmış...neyi sağlıyorlar 10-12mbsn indiremedikten sonra hepsi naylon..download yapamadıktan sonra hız 1000000000 mbs gösterse ne olur göstermese..kendileri uyanık olduları için torrenti /downloadı kısıyorlarki sistemlerine yük binmesin diye!! internette gezmek için 100 mbs hıza hiç gerek yok 4 mbs bile yetiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 19 Ekim 2020; 12:16:20 > -
Kendi taraflarından herhangi bir kısıtlama olmadığını söylemiştiler.
1 Gbps internet dahi kullansanız karşı sunucunun kısıtlaması veya trafiği yoğunsa indirme hızlarında düşüşler olması normaldir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ArseyusKendi taraflarından herhangi bir kısıtlama olmadığını söylemiştiler.
1 Gbps internet dahi kullansanız karşı sunucunun kısıtlaması veya trafiği yoğunsa indirme hızlarında düşüşler olması normaldir.
her torrentte mi oluyor bu ??? farklı torrentlerle çok defa test edildi..sırf kaynak söyle böyle denmemesi için seed i enfazla en populer(game of thrones) ile test edildi ve sonuç mağlum(800 kbs)..şimdi bana şu bu kaynak filan masalı okumasınlar..öncesinde aynı kaynaktaki her torrenti min 3,5mb /sn hızda indiriyordum şimdi ise 1,5mb /sn üzeri çıkan torrent göremiyorum..o zamanlar internet hızım da 35 mbs vdsl idi, şimdi ise sözde 77 mbs..gibirnete geçme nedenim 100mbs ile download hızını test etmekti lakin verdikleri hizmet sözde 100mbs..8mbs adsl hattı gibi download yapacaksam speedtestte 100mbs yazsa ne olur yazmasa ne olur..birde kendileri kısıtlamaladıkları külliyen yalan .onlar kısıtlamıyorsa telekommu kısıtlıyor..?? neden cgn altyapısı, neden bağımsız ip verilmiyorda ip sorgusunda gibirnet çıkıyor?? eskisi gibi torrente müdahele edemedikleri değişken ip istiyoruz..
örnek olması açından en populer bir dizi, 45gb boyutunda tam tamına 2,5 günde indi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 19 Ekim 2020; 17:32:28 >
-
merhaba
gibirnet i duymamıştım. altyapısı kime ait? diğerlerinden farkı nedir acaba?
-
Yani türk telekomun belirlediği değerlerin dışında mı hat tanımlaması yapıyorsunuz ? Upload 8 mbit diyorsa telekom o kadar çıkar çünkü.
-
Diğer alternatif firmalar gibi kendileride 2019'da bu sektöre girmekle beraber bu yıl ülke geneline hizmet vermeye başladı.
Türk Telekom'un olduğu her yerde hizmet veriyorlar.
-
100 Mbit tarifelerde olması gereken upload 5 mbittir. Yani bu değerler olması gerekli değerler.
-
Videoda upload 11 Mbit? 5 Mbit olması gerektiği gibi değil ?
-
Pandemi nedeni ile upload hızları 2 kat arttı.
-
upload 4 olması gereken hız 8 Mbps idi
Benzer içerikler
- wifi şifresi kırılır mı
- türk telekom fiber modem ücreti
- teknosanet nasıl
- comnet altyapı sorgulama
- internet hizmet numarası öğrenme
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X