Şimdi Ara

Kendi yaptigim video cdleri okumuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 1 hafta önce Dvd receiver aldim fakat kendi yaptigim dvd videoları göstermiyor.Cd ciden aldim onun ki çalişiyor sanırım bu videoları cdye aktarmak için bir program gerekiyor eğer içinizde bilen varsa bu konuda bana yardımcı olursa çok sevinirim.

Kendi yaptigim video cdleri okumuyor

• Dvd'leri vcd haline getirip mi yazdırıyorsunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elbruz

Dvd'leri vcd haline getirip mi yazdırıyorsunuz?

Hangi formatta ise öyle yazdiyorum mpeg avi divx şeklinde klasör okudugunu söylediler klasör olarakta attim normal olarakta ama vcd çevirme filan hiç birşey yapmadim oldugu gibi attim anlayacağin :S
  • Olduğu gibi atarsanız okumaz.Yazdırdığınız programdan,örneğin Nero'dan,video dosyasını seçip programdaki seçeneklerden hangisi ise onu seçip öyle yazdırırsanız o zaman açar.Eğer dönüştürme gerekiyorsa yeni sürümleri onu da yapar,örneğin bir avi dosyasını vcd yapmak isterseniz Nero onu önce mpeg'e çevirip uygun bir vcd diski yaratıp yazdırır.Ancak divx'leri klasörden yada öylece atınca okur,dvd ve vcd'yi okuyamaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Elbruz

Olduğu gibi atarsanız okumaz.Yazdırdığınız programdan,örneğin Nero'dan,video dosyasını seçip programdaki seçeneklerden hangisi ise onu seçip öyle yazdırırsanız o zaman açar.Eğer dönüştürme gerekiyorsa yeni sürümleri onu da yapar,örneğin bir avi dosyasını vcd yapmak isterseniz Nero onu önce mpeg'e çevirip uygun bir vcd diski yaratıp yazdırır.Ancak divx'leri klasörden yada öylece atınca okur,dvd ve vcd'yi okuyamaz.

anladim daha önce neroyla yazmadim bir de onunla deneyeceğim ilgilendiğin için teşekkürler.
  • Direk attığınızda okumayabilir.Nero programı kullanın.Olmazsa başka formatlara çevirip deneyin.
  • Arkadaşlar merhaba, resimdeki 5900'dan bendede var. Ben boş DVD'ye bir klasöre klip leri bir klasöre de mp3 leri atıyorum. MP3'de problem yok ama Klip lerin bazılarını açmıyor. Bende Nero yokda Roxio var. İlla Nero mu gerekli? CD çekerken ne yapmalıyım? Bİlgi lütyfen.
  • arkadaşlar, cevap lütfen...
  • Açmadığı kliplerin formatı uygun değildir.Hangi klibi açıyor hangisini açmıyor belirleyin ve formatlarına bir bakın.

Eğer bu cihaz Divx destekli ise divx'leri klasöre atınca okur,vcd formatındaki .dat uzantılı dosyaları okumaz.Uzantısı .mpeg olan mpeg videoları da direk açıyordur.Büyük ihtimalle okumadığı dosyalar vcd'den kopyalanmış .dat uzantılı mpeg dosyaları.
  • problem: aynı uzantılı birsürü klip'i aynı klasör içine atıyorum. aradan birkaç tane açıyor diğerlerini açmıyor. format aynı adrs aynı niye açmıyor anlamadım ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer.cavan

Arkadaşlar merhaba, resimdeki 5900'dan bendede var. Ben boş DVD'ye bir klasöre klip leri bir klasöre de mp3 leri atıyorum. MP3'de problem yok ama Klip lerin bazılarını açmıyor. Bende Nero yokda Roxio var. İlla Nero mu gerekli? CD çekerken ne yapmalıyım? Bİlgi lütyfen.

Nero'yu kullanmayı deneyin gerçekten başarılı bir program.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.