Şimdi Ara

Kendi yazılımını satan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi yazılımımı satacağım ancak kopyalanıp çoğaltılmaması için Enigma Protector benzeri program kullanmam gerekiyor.

Buradan Enigma Protector programını inceleyebilirsiniz.
    enigmaprotector.com
    Software Protection, Software Licensing, Software Virtualization
    https://enigmaprotector.com/en/about.html

Ancak bu programa 200 dolara şimdilik veremeyeceğim.

Önerebileceğiniz daha ucuz program var mı? Aylık ücrette olabilir.

• öncelikle trial versiyonu bir dene çünkü bu tip yazılımlar kullanıldığında antivirüsler çoğunlukla uyarı verir kimse yaptığı uygulamanın virüslü görünmesini istemez ayrıca hangi tip uygulama yaptığınızı belirtmemişsin c++ .net java vb onu belirtsen başka uygulamalar da derdim onlara bakardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

öncelikle trial versiyonu bir dene çünkü bu tip yazılımlar kullanıldığında antivirüsler çoğunlukla uyarı verir kimse yaptığı uygulamanın virüslü görünmesini istemez ayrıca hangi tip uygulama yaptığınızı belirtmemişsin c++ .net java vb onu belirtsen başka uygulamalar da derdim onlara bakardın
    Python ile birkaç farklı program için gerekli.

Kullanıcı programı indirip, lisans anahtarını girince programı başka bilgisayarda kullanamasın. Başka bilgisayarda kullanmak isterse tekrar satın alsın.

Kullanıcı programı satın alınca dosyayı yollarım ve program açılınca lisans anahtarı istesin. Enigma Protector programında bu mümkün.
  • ÖzgünK kullanıcısına yanıt
    neyse python kullanmadığım için birşey diyemem ama genede deneme sürümünü kullanırsın programın beğenirsen alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI

neyse python kullanmadığım için birşey diyemem ama genede deneme sürümünü kullanırsın programın beğenirsen alırsın
    Aşağıdaki 7.99 dolarlık paket iyi gibi. Gerçi web sitesi çok güvenilir gelmedi bana.
    7.99 dolara ek olarak 50 dolar ücret veriliyor.
    www.softwareshield.com
    SoftwareShield™ - Products
    http://www.softwareshield.com/Products

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.