Ancak bu programa 200 dolara şimdilik veremeyeceğim.
Önerebileceğiniz daha ucuz program var mı? Aylık ücrette olabilir.
öncelikle trial versiyonu bir dene çünkü bu tip yazılımlar kullanıldığında antivirüsler çoğunlukla uyarı verir kimse yaptığı uygulamanın virüslü görünmesini istemez ayrıca hangi tip uygulama yaptığınızı belirtmemişsin c++ .net java vb onu belirtsen başka uygulamalar da derdim onlara bakardın
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
öncelikle trial versiyonu bir dene çünkü bu tip yazılımlar kullanıldığında antivirüsler çoğunlukla uyarı verir kimse yaptığı uygulamanın virüslü görünmesini istemez ayrıca hangi tip uygulama yaptığınızı belirtmemişsin c++ .net java vb onu belirtsen başka uygulamalar da derdim onlara bakardın
Python ile birkaç farklı program için gerekli.
Kullanıcı programı indirip, lisans anahtarını girince programı başka bilgisayarda kullanamasın. Başka bilgisayarda kullanmak isterse tekrar satın alsın.
Kullanıcı programı satın alınca dosyayı yollarım ve program açılınca lisans anahtarı istesin. Enigma Protector programında bu mümkün.
ÖzgünK
kullanıcısına yanıt
neyse python kullanmadığım için birşey diyemem ama genede deneme sürümünü kullanırsın programın beğenirsen alırsın
quote:
Orijinalden alıntı: Gökşen PASLI
neyse python kullanmadığım için birşey diyemem ama genede deneme sürümünü kullanırsın programın beğenirsen alırsın
Aşağıdaki 7.99 dolarlık paket iyi gibi. Gerçi web sitesi çok güvenilir gelmedi bana. 7.99 dolara ek olarak 50 dolar ücret veriliyor.