Şimdi Ara

Kendiliğinden oluşan z disk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba.Dün laptopa format değilde win 10 kendi özelliği olan sıfırlama yaptım.Geçici oturum sorununu halletim.Sonra hp coolsense,kaspersky, steam,hp asistan,ets2 ets 2mp,msi afterburner,chrome ve speccy yükledim.Dün bir şey yoktu.Bugün bilgisayarı bir açtım Z diski var fotoğraftaki gibi.Bazen aşağıda da oluyor Z diski ilk açtığımda Z nin altındaydı şimdim E nin yanına geçmiş kendiliğinden.Ne yapmam lazım içine girilmiyor hata veriyor.Kaspersky ile tarattım.Sorun yok.Dosyaların adını taratırken gördüm
    Boot cpu ve bios update filan vardı ama çoğunlukla boot vardı.
    Virüs olabilir mi ne yapmam lazım??
    Kendiliğinden oluşan z disk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NonicknameTR -- 31 Temmuz 2017; 9:34:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• UP!!

• UP!

• Merhabalar,

Görünen HDD partionu sıfırlama yani recovery sisteminin boot yeridir. Yani o virüs değil, aksine sıfırlama verilerinin çalışması için ayrılmış bir alandır.

Kolaylıklar Dilerim.
  • OyunSeverlerKulubu kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler fakat tam anlayamadım yani bu sıfırlamadan önceki bilgileri mi tutuyor ne yapıyor?? AYRİYATEN KENDİLİĞİNDEN SİLİNİR Mİ? Önceden neden yoktu??

• NonicknameTR N kullanıcısına yanıt
    Sistemi sıfırlaman için gerekli olan bilgileri orada tutmaktadır. Silme ve kendilinden gitmez. Sistemi geri alınca aktif olmuş olabilir. Herhangi bir sorun yok yani.

Kolaylıklar Dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.