Oncelikle merhaba ben arabam icin ses yapicam tamamen amatorum ilk deneyimim bunu kendi arastirmalarim sonucu kendi kafama gore yaptim kesinlikle bi bilgim yok sadece okuduklarimla yola cikarak boyle bisey yaptim. Yaptim ama iyi mi yaptim kotumu eger anlayan birisi varsa bana yardimci olabilicek mi? bu sistem olur mu yoksa cok mu kotu sallamisim ? Bass cok da umrumda degil yapmisken yaptim sadece onun yerine baska seceneklerde olabilir simdi den cok cok tesekkur ettim bu arada bisi ifade edermi bilmem ama arac alfa romeo 159 2007 model AMFI = kicker kx600.4
RMS Power In Watts, All Channels Driven @ 13.8V, 4Ω Stereo, 0.085% THD 75 x 4 @ 13.8, 2Ω Stereo, 0.2% THD 150 x 4 @ 13.8, 4Ω Mono, 0.4% THD 300 x 2
Maximum input power250 W Nominal input power35 W Impedance4Ω Frequency response44 – 31,000 Hz Lowest resonance frequency120 Hz Woofer size13,0 cm Woofer materialMultilayer Mica Matrix Cone Tweeter size (mm)15,0 mm Tweeter materialPiezoelectric Midrange size (mm)42,0 mm Voice Coil typeCopper Dimensions 129 x 46 mm Weight0.68 kg Cut-out Hole121,0 mm Mounting Depth47,0 mm
Bassteller Durchmesser 30cm Belastbarkeit des Subwoofers 450 Watt Sinusleistung 225 Watt Impedanz 4 Ohm Frequenzbereich zwischen 25 bis 700 Hz
anfi fena degilde anfide bi takim oval bi takim ve bass fazla gelir mid veya oval takimdan birini anfiye digerini teybe baglarsan fena olmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
pioneerları teybe bağla Boschmann hoparlörleri amfinin 2kanalına bağla diğer 2 kanalına da bassı bağla
eğer elinde yoksa bunları alıcaksan ve teyp düşünmyorsan
amfi olarak pioneer gm 6500 f al orjinal teyp çıkışını değiştirmeden direk takabiliyorsun bu amfiye
pioneer hoparlörler yerine bundan al Alpine SXE-1325S
Boschmann hoparlörler yerine de bunu alman daha iyi olur Jbl Gto-6508c
bass olarak bunu almanı tavsiye ederim bagajda fazla yer kaplamaz seside iyidir Jbl Gto-804
bunları alırsan senin seçmiş olduğun sistemden daha temiz ve iyi ses alırsın
Zaman ayirip cvp verdiginiz icin tesekkur ediyorum. Gec cevap verdim cunku bugun full time calisiyordum simdi inceliycem tekrar yazarim teybim orjinal ama onuda degistiricem cunku sadece track caliyor changerlari arastirdim cogu kisi memnun degilmis cizirti yapiyormus iyi verim alamiyorlar mecbur alcam bitane 2din.