Şimdi Ara

Kendim türksatı çağırmadan yeni modem kurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende svg bilmemne eski modem var kablolu bu netmasterin kablosuz 3. doscis modemini alacağım nasıl kuracağım kendim veya kurulurmu millet satıyor zaten 50 ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 30 Eylül 2016; 1:51:17 >

• Merhaba öncelikle alacağın modemi mac numarasını sorgulat başkasının üzerine açık kayıtllı vs borco olmayan modem olsun aldık tan son mac numarasını ara çağrı merkezini sisteme tanımlat kullanmaya başlarsın bağlantıları yaptıktan sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rehber_ -- 30 Eylül 2016; 11:26:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rehber_

Merhaba öncelikle alacağın modemi mac numarasını sorgulat başkasının üzerine açık kayıtllı vs borco olmayan modem olsun aldık tan son mac numarasını ara çağrı merkezini sisteme tanımlat kullanmaya başlarsın bağlantıları yaptıktan sonra

modemin mac numarasını nerden aratacağım ki bide ne çıkacak karşıma forumda doğru dürüşt konu yok bunun hakkında
  • Modemi alacağın kişiden cm mac numarasını iste bu mac numarasını 126 ı ara söyle onlara bu modemi kullanabilir miyim diye ok.(Not: aldığın modem başkasının üzerine kayıtlı ve hizmet açıksa vede borcu varsa kullanamaz sın)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.