Şimdi Ara

Kendimi gerizekalı gibi hissediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma ne zaman girsem bütün 11ler 90+ tyt yapıyo, hiç çalışmadan 30 matematik falan. Obpleri de iyi. Bunlara baktıkça ulan kazanacaklar zaten belli moduna gidiyorum. Kendimi baya gerizekalı gibi hissediyorum. Sizce bu 30+ olanlar gerçekten doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Ya abi çok saçma şeyler için üzülmüyor musunuz.

Burada o netleri yaptığını söyleyen kaç kişi var?

10? 50? Hadi 150 olsun.

İstediğin sıralama 10 bin olsa 10bin kişi içinde o 150 kişinin seni etkileme ihtimali %1 falan herhalde.
    Güzel yaklaşım

Bi de bu yanıltma yoluyla falan rakip elemeye çalışanlar var mı ya cidden. Varsa ben böyle gerizekalılık görmedim. Ulan atıp tutmayla eleyeceğin rakip sayısı 3-5 olur maksimum. Ama atıp tutmaya vereceğin zamanı çalışmaya versen 3-5 bin kişi elersin. Allah akıl fikir versin ne diyim.
  • sen böyle düşün diye abarta abarta yazıyor olabilirler mi peki xd
  • Olabilir xd ama yani neden ki ben böyle düşğnünce ellerine ne geçecek tek rakipleri ben miyim veya burdakiler mi

• Bırak hocam onları çözdükleri denemeler ya bebe denemeleridir ya da sallıyorlardır. İstisnalar hariç tabi onlara lafım yok. Onlar zaten derece yapacak olanlar.

• aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    adamlar -1 rakip olarak bakıyor olaya, buradaki yazılara bakıp moral bozmaya gerek o netler gerçek olsa bile sınavda %100 yapacaklar diye bir şey yok yani
  • Haklısın hocam

• Aslında ben de öyle düşünüyorum da insanın morali bozuluyor nedense. En iyisi çok takılmamak burada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya abi çok saçma şeyler için üzülmüyor musunuz.

10? 50? Hadi 150 olsun.

İstediğin sıralama 10 bin olsa 10bin kişi içinde o 150 kişinin seni etkileme ihtimali %1 falan herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Death

Ya abi çok saçma şeyler için üzülmüyor musunuz.

10? 50? Hadi 150 olsun.

Güzel yaklaşım

Bi de bu yanıltma yoluyla falan rakip elemeye çalışanlar var mı ya cidden. Varsa ben böyle gerizekalılık görmedim. Ulan atıp tutmayla eleyeceğin rakip sayısı 3-5 olur maksimum. Ama atıp tutmaya vereceğin zamanı çalışmaya versen 3-5 bin kişi elersin. Allah akıl fikir versin ne diyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tıpbanacokmu -- 4 Mayıs 2018; 21:27:5 >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    Çok haklısın hocam ama şimdi şöyle düşünüyorum ben benim bildiklerim bunu yapıyor, bilmediklerim ise aynısını veya kat ve kat fazlasını yapıyor olabilirler. Bundan dolayı ben çok gerideyim falan da filan

• Hocam biz gerçekten yapmayan yok demiyoruz, sorun hemen hemen bütün kullanıcıların bunu yapması ve bu yaptıklarını düşük görüp tavsiye konuları açmaları. Benim gibi ortalama öğrencilerin de bunu görüp demoralize olması

• quote:

Orijinalden alıntı: s1ms0n

Bu mesaj silindi.
    O zaman doğrudur hocam :)

• Benim ayar oldugum sey tyt matta 35+ yapiyorum diyo sonra tavsiye istiyo ne tavsiyesi veriyim ben sana?

• Troll dolu forum. MSÜ de açıkça belli oldu, hepsi kayboldu ortadan. Ertesi günde rakip elemeye devam ettiler, hayla da devam ediyorlar. Bunla uğraşacağına oturup çalışsalar, işte o zaman öne geçecekler, bu kadar acizler. Sen çalışmana bak, kendini de kimseyle kıyaslama, kendinden başka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.