Şimdi Ara

Kendimi her kötü hissettiğimde..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet kendimi her kötü hissettiğimde, hasta olduğumda, başım sıkıştığında, mutsuz olduğumda, derdim olduğunda ve en çok kendimi çaresiz hissettiğimde açar bunu izlerim ve o anları tekrar tekrar yaşarım.http://www.youtube.com/watch?v=I5Ya977apic

• Kale direği şike yapmış, savcı topun direğe çarpıp Santos'un önüne düşeceğini maçtan önce biliyormuş.

Yahu şu gol olmasa şampiyon olamıyorduk, yıkılırdım herhalde öyle birşey olsa.
  • kale direğinin yüz ifadesini görmüyorsunuz herhalde şike var belli
  • quote:

Orijinalden alıntı: tazzz_mania

Evet kendimi her kötü hissettiğimde, hasta olduğumda, başım sıkıştığında, mutsuz olduğumda, derdim olduğunda ve en çok kendimi çaresiz hissettiğimde açar bunu izlerim ve o anları tekrar tekrar yaşarım.http://www.youtube.com/watch?v=I5Ya977apic

O gün staddaydim ve golden sonra arkamdaki amca sırtımdaydı.Hayatımın en güzel anıydı tartışmasız ben bu kadar harika bir atmosferi görmedim bak yine tüyler oldu diken diken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimaL.

Kale direği şike yapmış, savcı topun direğe çarpıp Santos'un önüne düşeceğini maçtan önce biliyormuş.

Yahu şu gol olmasa şampiyon olamıyorduk, yıkılırdım herhalde öyle birşey olsa.
    Savcı değil ermiş sanki adamın bilmediği şey yok mübarek. Unutulmaz bir maç ya tarih'te yerini aldı bile çoktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

kale direğinin yüz ifadesini görmüyorsunuz herhalde şike var belli
    Kafası yarık adamın bakışlarından belli şike var yani, olmalı oda olmadı çimler ağlıyor görmediniz mi şike var
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

Kafası yarık adamın bakışlarından belli şike var yani, olmalı oda olmadı çimler ağlıyor görmediniz mi şike var

Alıntıları Göster
    Tertemiz bir maçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berat249

quote:

Evet kendimi her kötü hissettiğimde, hasta olduğumda, başım sıkıştığında, mutsuz olduğumda, derdim olduğunda ve en çok kendimi çaresiz hissettiğimde açar bunu izlerim ve o anları tekrar tekrar yaşarım.http://www.youtube.com/watch?v=I5Ya977apic

O gün staddaydim ve golden sonra arkamdaki amca sırtımdaydı.Hayatımın en güzel anıydı tartışmasız ben bu kadar harika bir atmosferi görmedim bak yine tüyler oldu diken diken.

quote:

quote:

Şansı insanlardan biriymişsin valla kıskanmadım desem yalan olur gol olana kadar stadda bile ses çıkmıyordu zaten herkes o kadar kenetlenmiş bir şekildeydi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şansı insanlardan biriymişsin valla kıskanmadım desem yalan olur gol olana kadar stadda bile ses çıkmıyordu zaten herkes o kadar kenetlenmiş bir şekildeydi.

Aynen bahsettiğiniz gibi.Dakika 80 ses çıkmıyordu sonra bir baktım Bizim! İçin! Saldır Fenerbahçe ! Bunu söylemeye başladı tüm stad,golü göremedim ben stochun ayağına top geldi sonrasında deli gibi bağırdığımı hatırlarım.Yanlış hatırlamıyorsam 7 defa falan anons etti ismini.

• Bu maçta teşvik primi yoksa ben de kun değilim.Bu golden sonraki maç bitene kadar olan 2 dakikayı izleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Bu maçta teşvik primi yoksa ben de kun değilim.Bu golden sonraki maç bitene kadar olan 2 dakikayı izleyin.
    dünkü gibi aklımda şu maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: OscaR Cardozo

dünkü gibi aklımda şu maç

Alıntıları Göster
    Süper mantık gençler antep maçında şike yoksa hiçbir maçta yoktur yani okkkks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

Süper mantık gençler antep maçında şike yoksa hiçbir maçta yoktur yani okkkks

Alıntıları Göster
    ne alaka uefa zaten 34 maçın hepsinde şike yaptınız demiyorki
  • quote:

Orijinalden alıntı: AslanDrogba

Bu maç şikeli maçlar listesinde vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: What a Goal

quote:

Bu maç şikeli maçlar listesinde vardı.

Alıntıları Göster
    Konu açılırken şike vs. diye mi açıldı da gelip burada laf ebeliği yapıyorsunuz.

• quote:

Konu açılırken şike vs. diye mi açıldı da gelip burada laf ebeliği yapıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Antep maçına temiz demişler Allah'tan.

Şike var denilen maçlar, Karabük kalecisinin 90. dakkada gol atmaya geldiği Karabük maçı, Kalecinin atılmasına kadar gol atamadığımız Ankaragücü maçı, 4-3 biten ve son dakkalarında Sivas'ın atak yaptığı Sivas maçı, bi de İBB Maçı.
  • quote:

Bildiğim kadarıyla Karabük maçıda şikeli maçlar arasında. O maçıda nasıl aldığımız malum yani. Karambolden klasik Lugano golü, defansta hatayı yapanda TS altyapısından çıkan oyuncu olunca kimse lafınıda edemedi..
  • Bu maçta tt tribününün en arkasındaydım, golden sonra kendimi en önde bulmuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -atakan-

Bu maçta tt tribününün en arkasındaydım, golden sonra kendimi en önde bulmuştum.

bunu izleyin beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Bu maçta teşvik primi yoksa ben de kun değilim.Bu golden sonraki maç bitene kadar olan 2 dakikayı izleyin.

bu teşvik primi olmadığı anlamına geliyo sanırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.