dershanede veya başka bir ortamda çok sessizim , samimiyet kuramıyorum kızlarla da erkeklerlede . ezik gibi hissediyorum , beni ezik gibi görüyorlar sanıyorum belkide öyle değildir ama ben öyle hissediyorum o yüzdende rahat ve kendim olamıyorum . sosyal olmak istiyorum ama beceremiyorum bu yüzden kendimi çok üzüyorum , bi kız vardı konusuyorduk azda olsa ama samimiyet yok . ilerletemedim . yardım edin yorum yapın .
FreeDomJumPeR
kullanıcısına yanıt
Bende de benzer dertler var
üniversitede zorluyorum adeta kendimi. hani kız da yok etrafımda makine mühendisliği, hep erkek. orada bile sıkıntı çekingenlik eziklik.
neyse ki öyle toplu bir sınıf ortamı yok da çok belli olmuyor. herkes yine kendi kafasında adamlarla takılıyor falan çok umursandığım yok
vapurda karşılaştığımız bir kız var liseden arkadaş, onla da konuşuyorum da işte dediğin gibi samimiyet olmuyor, ilerletemiyorum ben de. muhabbet sürekli efendi, sakince geçiyor hiçbir şey anlamadım muhabbet nasıl oluyor da sevgili aşk meş hoşlantılara dönüyor...
yardım edemedim ama en azından derdini paylaşayım dedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme