Şimdi Ara

Kendini beğenmiş biri olmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Güneş gözlüğü al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

Güneş gözlüğü al

var o ama pek kullanmıyorum sevmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevmedigim seydir.. İyi oldugun konularda cok konus kendini öv. Sanirim bu yeterli.
    Gorunus olarak diyorsan. Dik yürü postürünü düzelt.. telefonu ve cuzdani birlestir surekli elinde tut..(yururken). Sol el bileginde saat , sag el bileginde bikac bileklik (1 tane olsada olur). 1 tane de künye tamamdir.

UMARIM YETERLİ OLMUSTUR.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtaygn

En sevmedigim seydir.. İyi oldugun konularda cok konus kendini öv. Sanirim bu yeterli.
    Gorunus olarak diyorsan. Dik yürü postürünü düzelt.. telefonu ve cuzdani birlestir surekli elinde tut..(yururken). Sol el bileginde saat , sag el bileginde bikac bileklik (1 tane olsada olur). 1 tane de künye tamamdir.

UMARIM YETERLİ OLMUSTUR.

Saat guzel duruyor bende takarim zaten hos bir aksesuar ama bileklik takan erkek gorunce agzina vurasim geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stadhouder kullanıcısına yanıt
    Neden hocam.

Bende pek sevmem ama bilekte sacma sapan renk yakismaz (kirmizi,sari, pembe,) en iyi siyah gider. Yani bilek bos kalmasin..

He bide demeyi unutmusum zayif biri isen yururken elini yumruk yaparak yuru (tam kapatmadan sekil alsin). Kilo varsa pek yapmana gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.