Arkadaslar kendimizi geliştirmemiz icin kitap ariyorum ama kişisel gelişimden daha cok mesela cok başarili olmus dünyadaki iş adamlarından hayatları yazılanlar yada büyük başarıların nasıl geldigi. Misal bir tv programında bir iş adamı harwarda işletme okumus ve 3.sınıfta okulun kantinin işletmesini almıs vs bu tarz şeylerin yazdıgı kitaplar varmı önerebileceginiz
hayata çevrilen pedal kitabını önerebilirim. bi araştır istersen.
quote:
Orijinalden alıntı: zekkayseri
hayata çevrilen pedal kitabını önerebilirim. bi araştır istersen.
araştiriyorum hocam bunu birde daha cok böyle iş adamları işletme yönelik kitaplar olursa süper olur bu tarz
Takip güzel konu olabilir.
Hasan Balcı İşadamı Fabrikası Hasan Balcı İşadamı Fabrikası, Melih Arat
Dostlarınızla paylaşmak için tıklayın
Melih Arat VARLIK YAYINLARI
Melih Arat bu kitapta Hasan Balcı’nın sadece yeni girişimcilere değil, iş hayatında çeşitli pozisyonlarda bulunan herkese kılavuzluk edecek yaşamöyküsünü yakın tanıklıklara başvurarak anlatıyor. Yerel değerler ile evrensel ilkeleri buluşturan, fabrikalar kurmakla kalmayıp önemli işadamları yetiştiren, girişimcileri maddi manevi her açıdan destekleyen, çağdaş yönetim anlayışıyla, ticari ahlakıyla çevresindekilere önderlik eden, doğup büyüdüğü Kahramanmaraş’tan başlayarak bütün bir ülkenin sanayileşmesinde önemli rol oynayan Hasan Balcı’yı tanırken sıra dışı bir yaşamın kaynaklarını, başarının sırlarını öğreniyoruz.
Böyle bir kitap buldum
ermiş söfçü ve patron - robin sharma
O tür kitaplar insanı geliştirmez ve insana bir şey katmaz sadece gaza getirir ve okuma bittikten sonra gaza gelmiş bir boşluk olarak kalırsın.
O tür kitaplar insanı geliştirmez ve insana bir şey katmaz sadece gaza getirir ve okuma bittikten sonra gaza gelmiş bir boşluk olarak kalırsın.
Katıldığım bi seminerde Ahmet Şerif İzgören bu tarz başarı hikayeleri hakkında "sadece başardıklarını anlatırlar, asla başarısızlıklarını anlatmaz, gaz verirler " demişti.Katılmamak elde değil...
quote:
Orijinalden alıntı: MrDraius
neler önerirsiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: TheLast1
quote:
neler önerirsiniz?
Hocam kendi ilgi alanınızla ilgili kitaplar okumanızı tercih ederim mesela ben tarihi severim tarih kitapları okurum. Mutlaka klasikleri okumanı tavsiye ederim gerçekten insana çok şey katan yapıtlar Sonra arada güncel roman takip etmek hem insanın okuma isteğini arttırır hemde eğlenceli zaman geçirir. Okuyabildiğin kadar dergi ve gazete okumaya çalış hem güncel olayların takibinde hem de genel kültür bakımından seviyeni artırır.
quote:
quote:
quote:
neler önerirsiniz?
Hocam kendi ilgi alanınızla ilgili kitaplar okumanızı tercih ederim mesela ben tarihi severim tarih kitapları okurum. Mutlaka klasikleri okumanı tavsiye ederim gerçekten insana çok şey katan yapıtlar Sonra arada güncel roman takip etmek hem insanın okuma isteğini arttırır hemde eğlenceli zaman geçirir. Okuyabildiğin kadar dergi ve gazete okumaya çalış hem güncel olayların takibinde hem de genel kültür bakımından seviyeni artırır.
ben hikaye okumayı pek sevmiyorum hocam romanda olsa yani anlatılan şey gercek dişi uydurulmus vs hikaye olan şeyler sıkıyor beni.benimde tarihe baya ilgim vardır önerebileceginiz varmı
İlber ortaylının kitaplarını genelde hepsi mükemmeldir Feridun emecen 3 kitaplık Osmanlı klasik çağ eseri var onu okuyabilirsin Halil inalcık Osmanlı adlı kitabını okuyabilirsin. Yavuz bahadıroğlunun kitaplarını okuyabilirsin biz Osmanlıyız gerçekten güzel kitaptır. Lozan zafer mi hezimet mi? Kadir mısıroğlunun müthiş bir eseridir.
Şimdilik bunları tavsiye edebilirim
Dergi olarakta 2 ayda bir çıkan atlas tarih ve aylık ntv tarihi tavsiye ederim
quote:
Arkadaslar kendimizi geliştirmemiz icin kitap ariyorum ama kişisel gelişimden daha cok mesela cok başarili olmus dünyadaki iş adamlarından hayatları yazılanlar yada büyük başarıların nasıl geldigi. Misal bir tv programında bir iş adamı harwarda işletme okumus ve 3.sınıfta okulun kantinin işletmesini almıs vs bu tarz şeylerin yazdıgı kitaplar varmı önerebileceginiz
secret
quote:
Steve Jobs - Walter Isaacsoon Domingo yayınları Türk olarak: Baybars Altuntaş Otobüsten İndim BMW'ye Bindim Yılmaz Büyükerşen Zamanı Durduran Saat - Doğan Kitap
ve işletmecilikle alakalı değil ama sıfırdan yükselen insanlar Kelebek ve devamı Banko ile Henri Cherriere Angelanın Külleri devamı Umuda Doğru ve son olarak Öğretmen ile Frank McCourt
quote:
İlber ortaylının kitaplarını genelde hepsi mükemmeldir Feridun emecen 3 kitaplık Osmanlı klasik çağ eseri var onu okuyabilirsin Halil inalcık Osmanlı adlı kitabını okuyabilirsin. Yavuz bahadıroğlunun kitaplarını okuyabilirsin biz Osmanlıyız gerçekten güzel kitaptır. Lozan zafer mi hezimet mi? Kadir mısıroğlunun müthiş bir eseridir.
Şimdilik bunları tavsiye edebilirim
Dergi olarakta 2 ayda bir çıkan atlas tarih ve aylık ntv tarihi tavsiye ederim
Kadir Misiroglu haricindekilere katilirim. Para karsiliginda yalan yazan birisi asla muthis degildir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme