Şimdi Ara

Kennedy Suikastinin En Net Görüntüsü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu videoyu izlediniz mi ? Ben ilk defa görüyorum bu videoyu. Başından vuruluş anı çok feci. Çok kötü bir durum. Dünya çıkarları uğruna insanoğlunun şu yaptıklarına bak!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimist. -- 21 Şubat 2017; 15:59:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kennedy sütten çıkmış ak kaşık değildi kendisi emperyalist Abd'nin başkanı sonuçta.Bahsettiğin dünya çıkarları uğruna yapmayacağı şey yoktur böyle insanların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • choyrn kullanıcısına yanıt
    İyi biri demedim ona. Tam olarak bilgi sahibi değilim onun hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimist. -- 21 Şubat 2017; 20:59:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • choyrn kullanıcısına yanıt
    Kennedy hakkında ben de çok bir şey bilmiyorum fakat bir Amerika başkanının bu şekilde ölmesi ortada bir takım anlaşmazlıklar olduğunu gösteriyor. Kennedy, dünya çıkarları uğruna her şeyi yapsaydı çoğu Amerika başkanı gibi hastalıktan veya yaşlılıktan ölürdü, her şeyin apaçık ortada olduğu bir suikasttan değil.
  • Sayende izledik ve adamın kafatasında kocaman bir delik açıldığını gördük. Neyse en azından ne olduğunu anlamadan ölmüş.
  • Mareşal Rommel M kullanıcısına yanıt
    Kennedy Soğuk Savaş döneminde SSCB'ye karşı barışçıl bir politika izlemişti. Keza Vietnam'da ağır kayıplar veren Amerikan ordusunu da geri çekme girişimleri olmuştu. Yaptığı açıklamalar diğer başkanlardan farklıydı. Şimdi Obama ile Kennedy' i aynı kefeye koyarsam Kennedy' nin yaptığı onca şeyi yok saymış olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.