Şimdi Ara

???kenwood dap getirtebilecek var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda bir kaç arkadaşı epey rahatsız ettim uğraştırdım. sağolsunlar öf bile demediler. ben de artık milleti rahat bırakayım ve olayı daha geniş perdeye taşıyayım diyorum. kenwood mg f504/508/516 arıyorumhttp://en.item.rakuten.com/red-king/10002410/ linkte var. japon alışveriş sitesi. Türkiye'ye gönderim yapıp yapmadıklarını anlaymadım. seçeneklerde var ama forumdan bir arkadaş gönderim yapmadıklarını söyledi. yurt dışı bağlantısı olan, bu işlerden anlayan arkadaşlardan bu forumda epey var. bu ürünü getirtebilecek ve/veya elinde olupta satmak isteyen varsa çekinmesin buyursun bir çayımızı içsin yardımlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masivila -- 21 Aralık 2010; 19:06:38 >

• Ebayde var ama iki- üç kat daha pahalı. O nedenle daha ucuz olan sitelere bakıyorum. Verdiğim linkte var mesela
  • hocam rakuten.de sağ üst tarafta "English"e basınca kur, dil ve ürünün gönderileceği ülke seçenekleri çıkıyor. orda da türkiye otomatik olarak çıktı bu da gönderileceği anlamına geliyor bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin. -- 21 Aralık 2010; 13:25:06 >
  • normalde japonya dışına yollamıyorlarmış ama aracı sitelerle yolluyolarmış.zaten o site de kendilerine ait , linkini de veriyolar sepete atınca
  • Yani ben siparişi versem inşaallah sorunsuz olarak gelecek. Ben siparişi verdikten ve parayı yatırdıktan sonra "Baba biz şaka yaptık, Türkiye'ye gönderim yapmıyoruz, parayı helal et bozuşmayalım." demezler değil mi???
  • Arkadaşım naptın sipariş verdinmi sorun çıktımı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: galata80

Arkadaşım naptın sipariş verdinmi sorun çıktımı??

henüz sipariş vermedim, biraz daha bekleyip gelen yorumlara göre hareket edeceğim. sorundan kastınız nedir onu anlayamadım???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.