Şimdi Ara

KENWOOD KRF-V6090D AVR + DVF-3200S DVD-Divx Player + ONKYO HTP-103 6.1 PAKET (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
0
Favori
26.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende çıkamam öyle bir sisteme adamın evi zaten dublex salonu hipodrom :) Haliyle ona göre sistem alıyor.
    Yani benim ev zaten kira ve 2+1 olacak şimdiden o dev gibi sub i nasil saklariz diye hanimla hesap kitap içine girdik O nedenle bende bu fiyat üstüne çıkmazdım ama durumum ve evim olsa o derece büyük o zaman bende tabi getirtirim adamını herşeyini o ayarlar kendi gelip montajını yapar gider
  • valla benim sub, tv ile koltuğun arasında gayet iyi kamufle oldu.fotolarla daha iyi anlatabilirim tabi.ayrıca tvyi koltuğun tam karşısına aldık.tvnin sesi de fena deilmiş onu anladım.
  • öncelikle şunu söyliyim sonunda ayaklar geldi ama fotoları large modda çektiğimden buraya koyamadım.tekrar deniycem.ama ayaklarla arka hoparlörde müziği daha iyi hissedebiliyosun.bi de dimension seçeneğinde çubuk r(rear)ye yakın olunca ses ağırlıklı arka ; f(front)ye yakın olunca ön hoparlörden ağırlıklı çalıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 10 Mart 2007; 11:12:00 >
  • Ahh water ahh nerde sistem resimleri nerde ayak resimleri yatacak yerin yok oglum gözüme gözükme
  • Arkadaşlar ben sistemi kutusuna koydum kaldırdım artık yani test mest olaylarım bitti :) Ancak birşey dikkatimi çekti kılavuzu incelerken aşağıdaki resim kılavuzun başında 6. sayfadan alınmadır, Kırmızı ile çerçevelediğim alanlara dikkatlice bakın, bunlar bizim AVR'de yok yani o modlar

Acaba ben yanlış bir kılavuza mı baktım, Şu adresteki kılavuz işte :http://www.eu.onkyo.com/dl/877/HTP-103E_En.pdf
    Orjinal sistemle gelen kılavuz da elimde de olmadıgından siz bir bakabilir misiniz orj kullanma kılavuzuna, 6. sayfada resimdeki gibi mi göstermiş bizim ön paneli keza bizim ön panel öyle değil malum

KENWOOD KRF-V6090D AVR + DVF-3200S DVD-Divx Player + ONKYO HTP-103 6.1 PAKET

• cihazdaşım eozen81,

Dediklerinde yerden göğe haklısın.ne desem boş.

Ayrıca klavuza akşam bakıcam.Bunun dışında hafta sonu daha fazla deneme fırsatım oldu cihazı.hoparlörler çok çok iyi,ama receiver da dediğin gibi kusurlar var.ama hoparlör tam istediğim gibi 10 numara.
  • e geç oldu temiz oldu fotolar işte.
  • ve diğer resimler part two.
  • part III.
  • ve bu da sub.hakkını veremiyom ama gerçekten iyi.

bu arada kullanma klavuzuna baktım.senin gösterdiğin dosyadaki gibi değil klavuzda.bizim cihazdaki şekilde gösterilmiş.

neyse bana müsaade the notebook var bu akşam bizim salon 1de.21.30 matinesine yetişiyim bari.
  • @water tekrar hayırlı olsun ayaklar gerçekten estetik olarak çok hoş duruyor tam takım gibi olmuş bizim hop ler ile.Bu ayaklar benim en sevdiğim model, kablo içerisinden geçiyor dolayısıyla görüntü kirliliği olmuyor. Sanırım aldıgın ayaklar >>BU<< linkteki ayaklardan, onlar ise gerçekten iyi fiyat çifti 50 YTL ye almış oluyorsun nette 65 YTL tutarında

Yalnız bu ayakların arka kısımlarını yani hop ile birleşme kısmını çekmemişsin teessüf ederim nasıl bir inceleme yazarısın sen :) Ordaki kısımda bizim bu agır hop leri tutan kısım nasıl saglam mı ?

İzninle derli toplu olması için ayakların resimlerini şöyle gösterelim daha güzel olur

• evet ayaklar onlar.gönderiyorum fotoyu.valla adamlar bıraktı ayakları.biz de hanımla birlikte işte bu şekilde kurduk.artık doğru yanlış bilmiyorum.ama bence güzel.ben dört ayaktan 3ünü arka hoparlör için kullandım.çünkü back surroundu koyacak yer yoktu.onu duvara vs. monte olursa iki ön iki harka hoparlör ayaklı olarak daha şık durabilir tabiki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waterfall_man -- 13 Mart 2007; 0:24:16 >
  • Valla güzel ayaklar ayrıca ucuza vermişler piyasaya göre en azından pahalı değil
    Bende işte bir ara gidicem Dogubank tarafına ordan hatunla artık kafamıza göre güzel birşey alırız diye düşünüyorum
  • evet düşündük taşındık bi ses sistemi aldık sonunda.ben sistemden memnunum tavsiye ederim 800-1000 ytl bütçesi olanlara.ama 1500 ytl bütçesi olanlara yine kampanyada olan onkyo(thxli modeli) receiverlı olan aynı hoparlörlü sistemi tavsiye ederim.

eozen81, ayrıca şimdiden mutluluklar.
  • @water dostum teşekkürler. bu arada bizim kılavuza baktıgın için ayrıca teşekkür ediyorum demek netten çektiğimizde bir tuhaflık varmış

Bu arada sana katılıyorum gerçekten de bahsettiğin ONKYO TX-SR 304 amfili paket
    i peşin 1250 YTL ye kadar alabilirsiniz ENPLUS'dan.

Bu ONKYO amfiler aslında tam benlikmiş modellerinde hep Ön Hop için Bass tizz ayarı var bir bizde yok
  • sen demiştin aslında daha önce enplus bi kıyak yapıp receiverları değiştirse diye.demek bi bildiğin varmış.neyse sağlık olsun.her güzelin bi kusuru vardır.bizim sistemin kusuru da bu olsun.
  • @waterfall sistemi çok güzel yerleştirmişsin artık sinema olayı senin için bir keyiftir. Ayaklarda güzel ve kullanışlıymış hayırlı olsun.

@eozen dediğin onkyo AVR li sistemide denedim müzik performansı pek farklı değil ama bas, tiz ayarını bilmiyorum tabi olması avantajdır herzaman istediğin güzel sesi yakalamak açısından.
  • kesinlikle tepeb bu sistemle filmler çok çok keyifli. ki seste -30dan yukarı çıkamadım henüz.ona rağmen çok güzel.
    mesela pazar akşamı fragiles diye bi korku film izledim.back surround hoparlörden aniden bi ses geldi fısıltıyla "maggie" diye.noluyoz lan dedim sonuç olarak filmler çok daha keyifli hale geldi.
  • ben de dün akşam aynı seti teslim alıp kurdum.
    bir kere kuruluşu çok basit, kablo rengi ile hoparlör soketlerinin rengi aynı.
    ayrıca avr de de her hoparlör jack ı için altında rengini de yazmışlar. onlar da işimi kolaylaştırdı.

performans olarak gecenin bir yarısı olduğu için ancak -40 db ye çıkabildim. ama dinlediğim sony, lg, panasonic, vestel e göre çok daha iyiydi bu seste bile.

hoparlörler bence sistemin en güzel parçası. piyasa da bir yerde 300 e bulmuştum. onlarda teşhir di, almadım. ama başka da 700 den aşağı veren olmadı. yani kenwood lar hediyesi gibi bişi oldu.

sistemin en kötü parçası ise dvd çaları

türkçe karakterlerden sadece ı harfinde sorun yaşadım sanki. ç, ş, ü falan gösteriyordu. genelde okuyabiliyordum. ama yakından. çünkü yazılar çok ufak bence. bir de tv 37 ekran olunca azap oldu. artık 72 gelene kadar altyazılı izlemeyiz olur biter.

şimdi asıl sormak istediğim şu; akşam eve gidip mp3 çaları, uydu alıcısını ve dvd çaları avr ye bağlıyacağım. ben hepsi için tos (lale) jacklardan aldım. tanesi 2 ytl ye ama oradan optik kablo da vardı. ona da 5 ytl dediler. arada ne kadar fark vardır. yani bu bildiğimiz bakır kablo ile fiber arasında ses kalitesini çok farkettirecek bir durum var mı? aynı soru bakır ile koaksiyel kablo için de geçerli. eğer fark var derseniz. hemen değiştireyim.

yine aynı şekilde; uydu ve dvd nin görüntüsünü avr ye aktarmak için sarı uçlu tos (lale) jacklı kablodan aldım. ama onun da s-video jacklı olanı da vardı. burada hangisini almalıyım sizce...

• @ucanturk aramıza hoşgeldin hayırlı olsun, kablo konusuna gelince digital baglantı her zaman tercih ediliyor malum yeni teknoloji her zaman eksisinden makbuldur, teknik olarak neden dersen anlık aktarım saglıyor digital baglantı o açıdan

Ha bana dersenki sen component ve coaxial baglantı yaptın kulagının farkedeceği kadar bir fark aldın mı hayır
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.