kenwood mw 936 mikrodalga fırın aldım.. hem mini fırın hem de ekmek yapma hatta mısır patlatmaözellikli... evkurdan aldık ama içinden kullanma kılavuzu çıkmadı... türkçe sitesi de yok kenwoodun... kullanmakılavuzu için yardımcı olabilecek var mıııı... teşekkürler...
elinde bu üründen olan varsa kendi kılavuzunu taratıp gönderebilirmi acaba... savasegede@hotmail.com mail adresim
Hocam buradan uğraşacağına aldığın yere gidip bi kılavuz istesen daha sağlıklı olur bence
Hocam bende var ama taratmak yada fotokopi ile uğraşmak yerine şu telefonu ara göndersinler;
0800 261 25 96
yada
0216 573 18 39
çok teşekkürler hocam mail olarak gönderelim dediler... valla çok hora geçti :)
aldığım yere de gittim... manisa evkurdan almıştım... bana teşhirdeki ürünü göndermişler... derme çatma kutulayıp göndermişler dolayısıyla kullanım klavuzu ortada yok... elimizde aynısından başka ürün de yok dediler... napalım ben de her derde deva donanım haber aklıma geldi... netekim çözüm bulundu :) tüm iştirakçilere teşekkürler
Rica ederim, işinizin görülmesine sevindim. kenwood'un servis hizmeti iyidir, ürün arıza yaparsa yine yukarıdaki telefonları arayın kapıdan gelip tesli alıp yine kapıdan size teslim etsinler. Pahalı ama kaliteli
quote:
Orijinalden alıntı: coppermine
Rica ederim, işinizin görülmesine sevindim. kenwood'un servis hizmeti iyidir, ürün arıza yaparsa yine yukarıdaki telefonları arayın kapıdan gelip tesli alıp yine kapıdan size teslim etsinler. Pahalı ama kaliteli
Hocam bizde bugün Kenwood MW767 aldık lakin bunun teknik servisinden yararlanmak için bi yere kayıt olmak falan gerekiyormu ürünü kaydettirmek yani ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme