şimdi benim şöyle bir sorum olacak bende iki adet lsk 700 II kenwood kolon mevcut fakat yıllar içinde bassları çürüdü tabi körükleri çatladı fakat ona elimden geldigince bir çözüm buldum . kolonun üstünde yazan özellikler şöyle maximum input power : 140w sensitivity: 91db/w at 1m freq. range : 35 hz-20 hz crossover freq. : 1khz, 5khz ,impedance 8 ohms.
sorum şu şimdi bu kolondaki bassı söküp yerine 500,600,700,800w vs gücünde bass takmam mümkünmü ? yoksa direk kolonu tamiremi göndereyim hangisi daha ucuza gelir ?
bana sat :) . Ucuza gelmeyi bırak üste de para kazanmış olursun :). Şaka bir yana abedhan da sanırım tamirini gayet güzel yapan yerler vardı. Bir götür derim bence cihazın orjinalliğini bozma.
orjinalini bulman bence zor ama pioneer hpm serisine benziyor hoparlörün ve 2. el alışveriş sitelerinde hpm serilerinin yedek parçaları bulunmakta bunlardan alıp takabilirsiniz. Tamir konusuna gelince eğer İstanbul'daysanız bu işi yapar birçok firma var , hoparlör tamir yazıp google'a yazmanız yeterli. Ancak mesajınızdan anladığım 700-800 w bass derken oto subwooferlarından bahsettiğinizi düşünüyorum ev kullanımı içinse hiç tavsiye etmem.
yardımlarınız için çok teşekkürler tamiri yapan bir yer buldum. evet araba içinmiş bu arada baktıgım:)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme