Şimdi Ara

Kep törenim var yardımcı olun.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar liseden mezun oluyorum ve kep töreni olacak.Ama böyle bir şey için nasıl giyinebilirim hiç bir fikrim yok.1 hafta kaldı sadece.

Kığılı veya Polo'dan beyaz gömlek-Levis kot pantolon-Barçın Adidas ayakkabı(Nasıl bir şey almalıyım hala karar veremedim) bir de arkadaşımdan ceket alacağım.Sizce çok abes kaçar mı? 17 yaşındayım hiç kundura tarzı ayakkabı ve kot pantolon haricinde pantolon giymedim.Sizin önerileriniz var mı? Bu şekil giyinirsen senin için daha iyi olabilir diyebileceğiniz önerileriniz varsa yazın link atın lütfen.Hatta cesaretimi toplayabilirsem eğer kız arkadaşlarımdan birine açılacağım.Onun için güzel giyinmem şart.Ciddi şekilde cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• gitmek zorundamısın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık mavi gömlek,Açık Gri kumaş pantolon,Koyu Gri Blazer ceket,Siyah kundura ayakkabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y*S

gitmek zorundamısın

Hayır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 3 Haziran 2014; 12:23:59 >
  • Bende sırf kep töreni için gittim ds damattan beyaz gömlek siyah kumaş pantolon ince siyah kravat ve güzel siyah bir ayakkabı aldım. Ama cübbeyi giyince kıyafetler neredeyse gözükmüyor hayal kırıklığına uğradım. Bu arada tören bugün 6 da bizim :D
  • Invernees I kullanıcısına yanıt
    ceket giymiyorsun, cübbe giyeceksin üzerine.kot giyme, siyah yazlık bir pantolon al, ayakkabıyı da klasik okul ayakkabısı al içine de beyaz gömlek ayarla yeter.cübbe o kadar büyük ki renkler uyduktan sonra ne giydiğinin önemi kalmıyor.

• Lacivert kot pantolon kırmızı gömlek lacivert ayakkabı giy gömlek dar olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Giyeceklerin rengine,şekline şemaline değil de markasına takılı kalmışsın.Boşver sen t-shirt giy git.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balo değilki bu kıyafetin önemi yok, cübbe giyince görünmüyor zaten

• Sirf mezuniyete katilmak icin gidiyorum pek kapsamli bir gece olmayacak. Dar siyah gomlek siyah kotpantolon. Koyu renk ayakkabi. Spor ama siritmiyor. Cok mu kiro olur boyle sizce? Gömlek genis geliyor terziye verdim daralticak bu aksam deneyecegim tekrar
     Kep törenim var yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıplayanpırasa -- 3 Haziran 2014; 13:03:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.