Şimdi Ara

Kepeğe karşı nasıl bir önlem alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 ay içinde aşırı bir kepek sorunum meydana geldi duş aldıktan 3 saat sonra bile kepek oluşuyor 2 günde bir duş alan biriyim bazen hergün alıyorum önceden böyle bir problemim yoktu şampuanım senelerdir kullandığım clear cool sport mentol değiştirmedim hiç ama bu kepek sorunu başlayınca geçen hafta h&shoulders aldım oda fayda etmedi bunlar kepeğe karşı etkiliydi normalde ama sanırım artık eski clear değil malzemeden mi çalıyorlar napıyorlar anlamadım bir önerisi olan varmı acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Clear piyasada bulabileceğin en dandik şampuandır. Diğeri de pek işe yaramayacaktır.
    Tresan'ın kepek karşıtı şampuanı var ona bakabilirsin. Diğerlerinden çok çok daha iyi geleceğine eminim.
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Sürekli marketten aldığım için en kalitesi clear gibi gelmişti bana. Tresan ismi ilk kez duyuyorum ama daha önce eczane ve online alışveriş sitelerinde bir kaç kez gözüme çarpmıştı fiyatı biraz yüksek ama 1 kere denemek için alabilirim. Teşekkürler.
  • Mavi Buz kullanıcısına yanıt
    Tresan'ı Migros vs. gibi yerlerde de bulabilirsin.
  • saçlarının sağlığı için bence kimyasal içerikli şampuanlardan vazgeçmelisin. kepek sorunun noktasında ise bioblas kepeğe karşı şampuan serisini bir dene derim. faydalı olucaktır.
  • saçlarının sağlığı için bence kimyasal içerikli şampuanlardan vazgeçmelisin. kepek sorunun noktasında ise bioblas kepeğe karşı şampuan serisini bir dene derim. faydalı olucaktır.
  • Umarım seboreid dermatit sorunun yoktur.Kepelerin kabuklanma şeklindeyse ve sürekli kaşınma hissi oluyorsa sıkıntı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güvelere Karşı En İyi Çözüm
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.