Şimdi Ara

.......!Kepek Sorunum Yardım!.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kepek sorunum var arkadaşlar ne önerirsiniz.Doktor mu,yeni bir şampuan mı ?Kullandığım şampuan rejoıce ....

• yukarı
  • cildiye doktoru gitmelisin bendede vardı hiçbişey çözüm olmuyordu doktor bi ilaçlar falan verdi faydalı olmaya başladı 3-4 gün oldu zaten gideli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

cildiye doktoru gitmelisin bendede vardı hiçbişey çözüm olmuyordu doktor bi ilaçlar falan verdi faydalı olmaya başladı 3-4 gün oldu zaten gideli

adı ne ılacın
  • betnovate mi ney
  • ben clear for men kullandım.büyük lacivert olanlar var ya hani.Ronaldo reklamını yaptı bu yıl.Benim kepek sorunumu giderdi tavsiye ederimm
  • "Ketoral" Medikal Şampuan, 2 hafta kullandıktan sonra kafanda zerre kepek görmezsin.
  • Teşekkürler.
  • Proznyc öneriyim bende çok şampuan denedım en son bu tam oldu kepeği yağı kesiyor.Tabi 2 günde bir kafayı yıkamassan yağı durduramaz ama kepeği hallediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoenZyM

ben clear for men kullandım.büyük lacivert olanlar var ya hani.Ronaldo reklamını yaptı bu yıl.Benim kepek sorunumu giderdi tavsiye ederimm

+1.

Bi ara header'e geçtim ama clear kadar etkili olamadı.
  • Bende sebamed kullaniyorum ama bi yardimi dokunmadi.Her gun ya da 2 gunde bir saclarimi yikarim ama kepek hala var.

Mesela gece saclarimi yikadiktan sonra kepek azaliyor ama sabah kalkip saclarimi avustursam kepeklerin dokuldugunu gorebiliyorum.

Cildiye doktoruna gitmek sart
  • Ketoral adlı ilacı kullanmanızı öneririm.Doğru kullanımda kepek sorununa uzun süreli yardımı dokunur.Sağlık ocağından ücretsiz yazdırabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk

Ketoral adlı ilacı kullanmanızı öneririm.Doğru kullanımda kepek sorununa uzun süreli yardımı dokunur.Sağlık ocağından ücretsiz yazdırabilirsiniz.

Öneriniz için teşekkür ederim.
  • 4 tl ye zetion aldım cok farkettı kepekler 2. kullanımımda baya bı azaldı
  • ketoral nizoral zetion konazol pirdolin sedolin kadolin
    kepekleri bitirir
    tercihim nizoral
  • Ben sülalenin gazına gelip yeşil sabun kullandım tam 2 sene lise zamanımda full kepekli gezdim sonra 1 gün ketoral kullandım sadece 1 yıkama da kepekten eser kalmadı meğer bu kadar kolaymış 2 sene boşuna kepekli gezmişiz artık haftada 1 kere ketoral kullanıyorum diğer zamanlar normal şampuan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.