Kepek sorunum var arkadaşlar ne önerirsiniz.Doktor mu,yeni bir şampuan mı ?Kullandığım şampuan rejoıce ....
yukarı
cildiye doktoru gitmelisin bendede vardı hiçbişey çözüm olmuyordu doktor bi ilaçlar falan verdi faydalı olmaya başladı 3-4 gün oldu zaten gideli
quote:
Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy
cildiye doktoru gitmelisin bendede vardı hiçbişey çözüm olmuyordu doktor bi ilaçlar falan verdi faydalı olmaya başladı 3-4 gün oldu zaten gideli
adı ne ılacın
betnovate mi ney
ben clear for men kullandım.büyük lacivert olanlar var ya hani.Ronaldo reklamını yaptı bu yıl.Benim kepek sorunumu giderdi tavsiye ederimm
"Ketoral" Medikal Şampuan, 2 hafta kullandıktan sonra kafanda zerre kepek görmezsin.
Teşekkürler.
Proznyc öneriyim bende çok şampuan denedım en son bu tam oldu kepeği yağı kesiyor.Tabi 2 günde bir kafayı yıkamassan yağı durduramaz ama kepeği hallediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: CoenZyM
ben clear for men kullandım.büyük lacivert olanlar var ya hani.Ronaldo reklamını yaptı bu yıl.Benim kepek sorunumu giderdi tavsiye ederimm
+1.
Bi ara header'e geçtim ama clear kadar etkili olamadı.
Bende sebamed kullaniyorum ama bi yardimi dokunmadi.Her gun ya da 2 gunde bir saclarimi yikarim ama kepek hala var.
Mesela gece saclarimi yikadiktan sonra kepek azaliyor ama sabah kalkip saclarimi avustursam kepeklerin dokuldugunu gorebiliyorum.
Cildiye doktoruna gitmek sart
Ketoral adlı ilacı kullanmanızı öneririm.Doğru kullanımda kepek sorununa uzun süreli yardımı dokunur.Sağlık ocağından ücretsiz yazdırabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: BahadırÖztürk
Ketoral adlı ilacı kullanmanızı öneririm.Doğru kullanımda kepek sorununa uzun süreli yardımı dokunur.Sağlık ocağından ücretsiz yazdırabilirsiniz.
Öneriniz için teşekkür ederim.
4 tl ye zetion aldım cok farkettı kepekler 2. kullanımımda baya bı azaldı
Ben sülalenin gazına gelip yeşil sabun kullandım tam 2 sene lise zamanımda full kepekli gezdim sonra 1 gün ketoral kullandım sadece 1 yıkama da kepekten eser kalmadı meğer bu kadar kolaymış 2 sene boşuna kepekli gezmişiz artık haftada 1 kere ketoral kullanıyorum diğer zamanlar normal şampuan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme