Şimdi Ara

Ofiste sigara problemi - havalandırma çözümü (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 kişi, ofis olarak kullandığımız kendimize ait bir ev var. normal 3+1 bahçe katı bir daire ancak bahçe alanı daireyle birleştirilerek eve katıldı ve çok geniş L şeklinde kapalı bir balkon yapıldı. sigara içmeye kimse dışarı çıkmak istemiyor. herkes balkonda bir köşede masada içiyor. balkonda her taraf cam ama açtığımız zaman odaların içine giriyor ortadaki duman.

hava temizleyici vardı o da işe yaramadı, kendine hayrı yok zaten. özellikle 3-4 kişi aynı anda içtiği için ciddi miktarda duman kalıyor ve çalışırken içeri geliyor.

Balkonun fotoğrafı aşağıda, tavanın içinin de fotoğrafını ekledim. tam bu masanın orada tavana biriken dumanı çekecek nasıl bir uygulama yapılır ona göre şirkete bir şey yaptırtacağım. Tavana olması da şart değil başka bir çözüm de olur cama bir havalandırma portatif bir cihaz vs.

Not: şahsi ricam söyle dışarıda içsinler gibi önerilerle gelmeyin, bunların hepsini konuştuk şirket sahibi dışarı çıkmak istemiyor. Ama güzel ve mantıklı bir çözümüm olursa da yaptıracak.

Yardımlar için şimdiden sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IxnayOnTheSmash -- 4 Kasım 2024; 22:51:30 >

• ben sigara içen arkadaşlarımla bile mecburen samimiyeti azalttım ve buluşmamaya başladım, Allah size kolaylık versin.

sigara içen kişilerin çoğu sigarayı en konforlu şekilde içme isteklerinden ödün vermiyolar. sigara içme konforlarını bozacak herşeyi ve herkesi ötekileştiriyorlar. arayı bulmak gibi kaygıları asla yok. katı şekilde %100 kendi koşullarını dayatıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 4 Kasım 2024; 23:23:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sigara içen kişi senin şu kafa yorduğunun 100 milyarda 1'i kadar bile kafa yormaz.

sen de biliyosun ki, yardım talep ettiğin kişilere peşinen "dışarı çıkmayacaklar" diyon. evet çıkmayacaklar çünkü adamların umrunda değilsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende vardiya sonu nakitleri ve fişleri sayarken sayım odasındaki çoğu kişi sigara içiyor bugün tatil günümdü yarın gittiğimde yine yaparlarsa direkt müdüre söyleyeceğim alınan alınsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaliteli ve yüksek kapasiteli iki hava temizleme cihazı ortamdaki kokuyu bertaraf eder.

• AMC kullanıcısına yanıt
    Bugün muhasebecinin odasında yaptık kimse içmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Isı geri kazanımlı havalandırma sistemi kurulması işinizi çözecektir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Banyo sıcak su sorunu yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.