Şimdi Ara

Makatımla ilgili sıkıntı yaşıyorum lütfen yardım Fistüs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır stres kaynaklı 37737227 hastalık geçiriyorum.

Yazın oturduğumda vs pantalondn belli olucak derecede terliyordum,arada akıntı ve değişik koku oluyordu.

Son 4-5 aydır makat bölgemi iyi yıkamama rağmen(hergün duş alırım sabunla temizlerim) berbat koku oluyordu ve bazen pantalonuma bile hafiften kokusu siniyordu..
    Doktordan randevu aldım kan idrar vs testi yapıldı bir şey çıkmadı ama sağlıklı değilim.

Dün ise makatımda apse gibi bir şey çıktı oturunca o bölgem biraz ağrıyor,bugün iç çamaşırımda sarı ve kan lekeleri gördüm ne yapmalıyım lütfen akıl verin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apse gibi bir şey haftabaşına kadar bitmezse randevu alıcam,allah benim belamı vermiş ya ben naptım bu kadar.

• En kötüsüde ne biliyormusunuz? Geçmeyecek,evet geçmeyecek bu gitse başka bir şey başlıyacak.

Gram savaşasım yok,inanın ki neden yaşadığımı bile bilmiyorum ? Niye intihar etmiyorum niye böyleyim niye her şeye alıştım hiçbirinin cevabını bilmiyorum.

Sinüziten dolayı ağzım kokuyor,gittiğim 62636 doktor ve kullandığım 2000 antibiyotikten sonra cevapları burun ameliyatı olmam oldu. Evet ağzımda kokuyor.

Halen daha bu şartlarda ailemin yanında yaşamaya devam ediyorum,1 ay kadar sonra reşit olucam ailemin yanından gitmek istiyorum ama içimde hiçbir şeye karşı arzu kalmadı.

Şimdi aptalın biri gelicek o yaşta bendede oluyordu dicek evet sana bile sövücek takatim yok.

Böyle bir akşamda sanırım kendimi yüksek biryerden atıcam,ya da kafama sıkıp atlarım herhalde.

• Kilonuz ne kadar, karın içi basınç yüksek olursa bağırsak karın fıtığı gibi dışarı çıkmak ister.

• biliyormusunuz çoğu sabah çok mutlu,motive uyanıyorum. Hayatımın güzel gittiği için değil yaşamı ve bazı insanları sevdiğim için mutluyum.

Taaaaki öğlen okula gidene veya ailemi görene kadar sürüyor mutluluk,yerlni depresifliğie yalnızlığa bırakıyor.

Evet yapayalnızım,sevenimde yok.sevmeyide bilmiyorum çok insan kaybettim çünkü.

Giden sadece insanlar değildi,hepsi benden birer parça götürdü. Duygularım,hislerim hepsi benden teker teker eksildi.

Geriye hiçbir şey kalmadı bizden. Hayallerim vardı mutlu bir insandım ben ya ! Uzun zamandır geceleri uyuyamıyorum,mutlu değilim çünkü ve geceleri bolcada ağlıyorum.

Bazen babam geliyor aklıma çöküyorum,bazen kendi durumum geliyor kötü oluyorum..

Niyeyse dayanıyoruz işte. Umarım her şey bittiğinde halen hevesim olur.

İleride tek başıma insanlardan izole olmak istiyorum,sağlık sorunlarımla boğuşurum herhalde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Kilonuz ne kadar, karın içi basınç yüksek olursa bağırsak karın fıtığı gibi dışarı çıkmak ister.
    100 hocam boy 1.85 yaş 18

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72FDED527

100 hocam boy 1.85 yaş 18

Alıntıları Göster
    Evet tam da tahmin ettiğim gibi karın içi basınç yüksek olduğundan bağırsak dışarı çıkmaya çalıyor. Ağır kaldırmakta iç basıncı yükseltir. Hemen kilo vermeye başlasanız çok iyi olur. Eğer şimdi kilo vermeye başlamasanız geçireceğiniz en basit oparesyon sonrasında sizden tek yönlü beslenmeniz istenecektir. Her iki şekilde de kilo verceksin. Çıplak şekilde makattan operasyon çok hoş bir şey değil muane olmak bile kötüdür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende yaşıyorum bu sorunu yaz kış terleme var pantolon giymek zulüm oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Evet tam da tahmin ettiğim gibi karın içi basınç yüksek olduğundan bağırsak dışarı çıkmaya çalıyor. Ağır kaldırmakta iç basıncı yükseltir. Hemen kilo vermeye başlasanız çok iyi olur. Eğer şimdi kilo vermeye başlamasanız geçireceğiniz en basit oparesyon sonrasında sizden tek yönlü beslenmeniz istenecektir. Her iki şekilde de kilo verceksin. Çıplak şekilde makattan operasyon çok hoş bir şey değil muane olmak bile kötüdür.

Alıntıları Göster
    Hocam tavsiyeniz varmı? Nasıl başlayabilirim,spor salonuna gitsem yardımcı olurlar mı ve beslenme programı gerekli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72FDED527

Hocam tavsiyeniz varmı? Nasıl başlayabilirim,spor salonuna gitsem yardımcı olurlar mı ve beslenme programı gerekli mi

Alıntıları Göster
    Pelvit kaslarını araştır. Acı ,çok baharatlı yeme , zayıfla ağır kaldırma uzun süre ayakta durma yayılarak oturma tuvalet ihtiyacını erteleme ,önere bileceğim fazla bir şey yok kendi doktorun kendin olmalısın.

• Aklıma gelmişken yazayım , bol bol probiyotik alıp bağırsaktaki fularayı düzenle probiyotik için lahana turşu tavsiye ederim 15 gün de hazır olur. Ekşi mayalı tam buday ekmeyi kefir çam kozalağı ile mayalanmış doğal yoğurt.

• No ss no güven.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legene sicak su doldurup hergun 10-15 dk otur ayrica bol bol su ic bol su icmek onemli

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.