Şimdi Ara

KERBAL SPACE PROGRAM REHBER (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
12
Favori
16.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 42. bölümü ekledim arkadaşlar, iyi seyirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • önder hocam roketin yaşam modülü kısmı kalkışta bükülüp patlıyo. Raporda Structual failure between ... , ... diyor. Bu bükülmeyi önlemek için Apoapsis 70 bin olana kadar dik yere 90 derece tırmanıyorum sonra yatmaya başlıyorum bu sefer de fazla yakıt gidiyor. Ayrıca sturtla da bağlayamıyorum. Başka bir çözümü yok mu bunun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lm7812 -- 8 Ocak 2016; 20:43:39 >
  • 43. bölümü de ekledim.

Sizin sorununuz da zayıf bağlantı noktasından kaynaklanıyor gibi. En ideal çözüm strut bağlamak. Bunun dışında kalkış sırasında SAS kapalıyken yönlendirme yapmanız roketin yalpalamasını azaltır.

• onder.t O kullanıcısına yanıt
    hocam rehberiniz çok güzel ellerinize sağlık.
  • güzel çalışma teşekkürler hocam. bu günlere sizin gibi paylaşım yapanların sayısı azalıyor internette herkes hazırcı olmaya başladı
  • 44. bölümü ekledin, uzun ve özel bir bölüm. Üs çalışmasının sonuna geliyorum artık.

Teşekkürler. Çok güzel ilerliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiNiX

42 yi bekliyoruz sabırsızlıkla dizi bekler gibi bekliyorum

bu arada enerji sorununu nasıl çözecen merak ediyorum ben modda dayadım nükleer reaktörüde güneş enerjisi ile olmaz gibi o iş

hangi modda nükleer jeneratör var ?
  • Hocam elinize sağlık bir zamanlar oynamaya çalıştım ama rehber falan olmadığı için o zamanlar oyunu bıraktım şimdi yeniden başlayacağım bakalım neler yapabilicez.
  • Herkeze Merhaba,
    Bir Gezengen veya uyduya kerbal yolladıgımda, yere indikten sonra taş örnegi alması icin baktım sadece bayrak dik komutu vardı. eksik olan sey nedir. bir yerin seviyesinimi yükseltmem lazım. yoksa her yerde alınmıyormu? bob ve jeb le ayrı ayrı denedim olmadı. neyi kacırıyorum.

yapamadıgım ikinci sey;
    2 kerbal ile muna indigimde klavye üzerinden değiştirme tuslarını bulamadım. space centerdan degiştiriyorum. o da uzun ve verimsiz oluyor. bilen arkadaslar yardımcı olabilirmi?

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krevin -- 30 Ocak 2016; 10:44:03 >
  • Krevin K kullanıcısına yanıt
    ü ve ğ olması lazım emin değilim. o civardaki tuşları deneyin.
  • 45. bölümü ekledim arkadaşlar, iyi seyirler

Merhaba,

İlk mesajda 45. bölümü göremedim.
  • arkadaşlar,
    uzay istasyonumdan dünyaya veri yollayamıyorum. konuya rsim ekledim. transmit science butonuna bastıgımda hicbir tepkime olmuyor.
    nerde hata yapıyorum yada eksigim var.

KERBAL SPACE PROGRAM REHBER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krevin -- 7 Şubat 2016; 10:41:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krevin

arkadaşlar,
    uzay istasyonumdan dünyaya veri yollayamıyorum. konuya rsim ekledim. transmit science butonuna bastıgımda hicbir tepkime olmuyor.

Kenarda yükleniyor yazısı çıkmıyormu ?
    Anteni kapatıp deneyebilirmisiniz acaba

• Her sekilde denedim. ama transmit science butonuna basınca hic bir tepki vermiyor. anten üerinden transfer data ya basınca labaratuvardaki datayı yolluyor. biriken datayı yollamıyor.
    nerde hata yapıyorum bilen varmı.
  • quote:

Her sekilde denedim. ama transmit science butonuna basınca hic bir tepki vermiyor. anten üerinden transfer data ya basınca labaratuvardaki datayı yolluyor. biriken datayı yollamıyor.
    nerde hata yapıyorum bilen varmı.

Science kısmında yazanı yollayacak ki 499.592 yazıyor. Bunu yollamıyorsa sıkıntı var, oyunda bir hata meydana gelmiş olabilir.
  • Hocam oyuna sizin videolarinizla basladim sonra real solar system ve realism overhaul ve farkli roket modlarini kesfedip CKAN üzerinden indirdim oyun biraz daha zor ama daha zevkli hale geldi. Modsuz yapabilecekleriniz sinirli ama modlarla daha degisik seyler yapabilirsiniz. Mesela realism overhaul oyuna gercekcilik getiriyor. Bazi motorlar sadece bir kere atesleniyo vs. Zaten cogu kisi oyunun ana mantigini anlamistir gercek günes sisteminde devam ederseniz daha zevkli olur diye düsünüyorum.
  • quote:

arkadaşlar,

hocam science yollarken elektrik tüketimi cok fazla olur yollama sirasinda yeterli elektrige sahip misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lm7812 -- 15 Şubat 2016; 12:50:00 >

• rehbere devam edecek misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.