Şimdi Ara

Kerem Demirbay, Türk Milli Takımı'nı seçti. (Son dakika kararını değiştirdi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hoffenheim forması giyen Kerem Demirbay ile ilgili TFF'den flaş bir açıklama geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, yıldız futbolcunun Türk Milli Takımı'nda oynayacağı belirtilerek, ''Fatih Terim tarafından uzun süredir takip edilen ve Türk Milli Takımı'na kazandırılmak istenen Demirbay, resmi başvurusunu da yaptı. Bir sonraki kampa davet edilen Kerem Demirbay'ın gerekli işlemleri tamamlandıktan sonra Kosova maçı kampına katılması bekleniyor.'' ifadeleri kullanıldı.

Socrates Almanya Genel Yayın Yönetmeni Fatih Demireli, Kerem Demirbay'ın milli takım tercihini Almanya'dan kullandığını iddia etmişti.

Milli kariyerine alt yaş gruplarında Türkiye formasını giyerek başlayan Kerem, U19, U20 ve U21 seviyelerinde 12 kere ay yıldızlı formayı terletmişti.

Orta sahanın ortasında forma giyen Kerem'in bu sezon çıktığı 27 lig maçında 6 gol ve 10 asisti bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 17 Mayıs 2017; 15:15:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• almanyayı seçti

• Alman Federasyonundan az önce yapılan açıklmaya göre Kerem Alman Milli Takımı için ter dökecek.

Kerem Demirbay, “Almanya Milli Takımı kadrosunda yer almak benim için onurdur. Haberi aldığımda inanamadım. Son bir yılda kendimi geliştirdim, Almanya Milli Takımı’na çağırıldığım için çok gururluyum”
  • Son dakika kararını değiştirmiş çocuk oyuncağı gibi.Bu zekayla seçmesin zaten milli takımı falan tipik gurbetçi.

Bizimkiler 3 aydır uğraşıyormuş.Kerem Almanya'dan teklif gelir diye bizimkileri bekletiyormuş.Yedek sevgili muamelesi yapmış adam bize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 17 Mayıs 2017; 14:55:30 >
  • 80 milyonluk ülkede altyapın olmazsa böyle düşük ıq'lu futbolcuların lafına kalırsın.Her şey bizim suçumuz.
  • Akıllı oldu doğru olanı yaptı.Tebrik ediyorum güzel yerlere gelecek umarım iyi topçu.

• Çok önemli değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 saat önce Türkiye Milli Takımı'nı seçen Kerem Demirbay: "Son dakika kararımı değiştirdim. Alman Milli Takımı'nı seçtim."

• Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir

Gidene kal demem asla

• Eyşan Demirbay..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogru karar. Turk milli takimini tercih etmesi aptallik olurdu.
  • Kerem adına sevindim. Belki de hayatının en önemli kararlarından birini verdi.

Asıl Almanya milli takımı dururken çöplüğü seçseydi zekasından şüphe ederdim. Yolu açık olsun. İnşallah güzel yerlere gelir.
  • boş adam değil ozi ve tolgayın karışımı gibi bir şey
  • buyuk kayip. tas gibi topcu. oyunun her yönünde var, kuvvetli, seri, sutlari bazukadan farksiz. Almanlar iyi topculari birakmiyorlar, biraksalar sasirirdim.

Almanlardan demmede sahane topcu. Alman Felipe Melo. Melonun kosan halini dusunun. onu da cagirmislar. Amiri yok, ona sasirdim. tahla onu 21 yas altina cagirmislar. ikisine rahat a takimda oynardı.
  • Çok da önemli bir kayıp değil , Hakan'dan iyi değil bence.Almanya milli takımına da boşu boşuna gitmiş biz de en azından oynama şansı vardı , Almanya'da draxler,Mesut varken takılır yani öyle kafasına göre.

• Almanya yetiştirmiş almanyaya oynasın. Bizimkiler hazırcılık peşinde.

• Hain koç.

Direk Almanya'yı seçse anlardım ama yedek muamelesi yapması çok çirkin. Karaktersiz biriymiş iyi ki gelmedi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.