Şimdi Ara

KEROZEN HAPLARI (SAÇ DÖKÜLMEMESİ İÇİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eşimin saçları dökülüyor sürekli. cildiyede yapılan kan testleri sonucunda stresten kaynaklandığını söyledi doktor. bunun için KEROZEN diye bir hap verdi. fakat piyasada bununla ilgili o kadar çok hap şampuan ve sprey varki ne yapacağımızı şaşırdık. kimisi tam tersi dökümü hızlandırır diyor. Bu hapı veye buna benzerini kullanan eşiniz arkadaşının anneniz falan varsa bilgi rica edebilirmiyim teşekkürler.

• direk saç ektirsin hap serum bunlar bomboş iş
  • saçları var sadece alınkenarlarından biraz açma var. örneğin bende vardı ben zigavus diye bir şampuan kullandım geçti zigavusa kadar bişey bildiğini sanan dermatolog doktorların verdiği hiç bir hap sprey bi işe yaramadı tam tersi dökmüştü. zigavusu şansıma buldum da bayanlar için ne gibi çözümler var onları merak ediyorum
  • eczanelere sorsaniz bilirler bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tüm eczaneciler bişey söylüyor. ben daha çok kullanıp fayda görenlerden bir tavsiye bekliyorum. amaanladımki ülkemizdeki dermatolog doktorlar hiçbişey bilmiyorlar.
  • Minoxil Forte (%5) kullanmıştım aynı şikayetle ilgili. Bayanlar içinde (%2)ayrıca satılıyor eczacılar yardımcı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yLceu -- 27 Nisan 2017; 13:48:21 >
  • forteler hiçbir işe yaramıyor bence doktorlar onlardan rüşvet vb şeyler alıyorlarki ondan başka bişey yazmıyorlar. forte tam tersi kötüleştiriyor. 1 yıl kullandım kel kalıodum az daha. zigavusa başladım kendine geldi saçlar. az dha forteyi ve doktoru mahkemeye verecektim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.