Şimdi Ara

Kervan Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba ben sro'da yenıyım daha ve trader oldum sorum su;

Kervan mallarını jangan'dan dw'ye veya dw'den jangan'a cektıgımızde nerye bırakıcaz onu bılmıyorum.Bır kere cektım kervan ama hıc para kazanmadım aksıne kaybettım :( Heralde yanlıs yere verdıgımden dolayı.Sımdıden yardımlarınız ıcın sagolun...

• Öncelikle Jangan '' Specailty Shop '' tan Malları yükliyeceksin. Ve sonra Dw'ye geldiğinde yine aynısı olacak. Orada'da '' Specailty Shop '' a satıcaksın. Hem % Exp verecek hemde Gold.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Öncelikle Jangan '' Specailty Shop '' tan Malları yükliyeceksin. Ve sonra Dw'ye geldiğinde yine aynısı olacak. Orada'da '' Specailty Shop '' a satıcaksın. Hem % Exp verecek hemde Gold.

exp veriyormuydu eminmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 29 Kasım 2008; 15:46:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY

quote:

Öncelikle Jangan '' Specailty Shop '' tan Malları yükliyeceksin. Ve sonra Dw'ye geldiğinde yine aynısı olacak. Orada'da '' Specailty Shop '' a satıcaksın. Hem % Exp verecek hemde Gold.

Trader exp demek istedi galiba...

• düşük lvlsen zarar etme ihtimalin yüksek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY

quote:

Mesleklerde de lvl mevcut her kervanda exp gelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.