Şimdi Ara

kesin al dediğiniz şok edici sonu olan bilim kurgu kitabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 15 Ağustos 2018; 0:2:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonu seni şok eder mi bilmiyorum ama 2001:Bir Uzay Destanı kitabını yeni bitirdim. Günlerdir etkisindeyim. Okumadıysan şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: statica

Sonu seni şok eder mi bilmiyorum ama 2001:Bir Uzay Destanı kitabını yeni bitirdim. Günlerdir etkisindeyim. Okumadıysan şiddetle tavsiye ederim.
    Filmi olan mı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Filmi olan mı bu?

Alıntıları Göster
    Evet filmi olan kitap. Eğer salt bilimkurgu istiyorsanız tavsiye ederim. Ben çok beğendim. Serinin diğer kitaplarını okumaya başlayacağım ama kıyamıyorum. Vakıf serisini bitirmeye çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: statica

Sonu seni şok eder mi bilmiyorum ama 2001:Bir Uzay Destanı kitabını yeni bitirdim. Günlerdir etkisindeyim. Okumadıysan şiddetle tavsiye ederim.
    aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 16 Ağustos 2018; 11:50:26 >
  • Kral katili güncesi - Rüzgarın adı

Sadece sonu değil her yeri ayrı heyecanlı.

• Ben bu tarz okumayı sevmem ama bilim kurgu denince akla ilk gelen yazar Ursula K. Le Guin dir. Mülksüzlerden başlayarak bu yazarı okumanızı öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sonsuzluğun Sonu
  • scott baker kayıp tenklemler çok güzeldi
  • Bahsettiğin nitelikte bir kitap öneremem ancak bir klasik olan ve her okuyanın mutlaka kazanımlar elde ettiği bir kitap önerebilirim. Bilimkurgu denince de aklıma Isaac Asimov geliyor, her ne kadar henüz kitaplarının tamamını bitiremesem de her eserinin okunmaya değer olduğunu tahmin ediyorum.

İlk olarak I, Robot kitabıyla başlayabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktor Moreau’nun Adası, genel olarak şaşırtan çok güzel bir bilim kurgu romanı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fahrenheit 451

• Asimov'un kitapları genelde ters köşe yapar, Sonsuzluğun Sonu'yla başlayabilirsin.
  • Bayağıdır bende ithakinin bilim kurgu serisini takip ediyorum.İçinden sadece ' Cesur Yeni Dünya ' yı aldım ama bir türlü başlayamadım.Eğer başlayıp bitirirsem İthaki serisine devam edebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.