Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinleşti demişler bir de adamlar harıl harıl eleman arıyorlar aylardır
  • 3 e kadar yolu var bu magazaların

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş ne habermiş adamlar bi mağza açıcak şurda birbirinizi yediniz.

• vay be daha apple store açılacagı haberini duyunca millet kavgaya tutuşmuş, iphone-ipad kuyruklarındada kan gövdeyi götürür, artık araya kaynak yapanmı, sıra satanmı, köftecilermi ne ararsan
  • Bence şöyle olur ; Applestoreden alırsanız bir yıl şimdiki distribütörlerden alırsak yine 2 yıl garantisi olur,ben yine 2 yıllık garantiyi tercih ederim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurk?n

acilsin artik! su fiyatlari merak ediyorum dogrusu eger operatordeki , magazalardaki fiyatlarla ayniysa vay halimize Amerikada Kulaklik alsan 30 $ , burda 100-150 TL Amerikada iPhone 5 16 gb 1400 TL civari burda 2000 TL civari Amerikada kisi basina dusen gelir= 3000 $-4000 $ Turkiyede kisi basina dusen gelir= 1000 $-2000 $ bu neyin kafasidir?

Yalnız buradaki 1000$ in alim gücü ABD deki 1.000$ in alim gücünden daha yüksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

İnşallah telefon fiyatlarında ciddi bir düşüş yaşanmaz. 900-1000 TL'ye iphone sattıklarını düşünsenize bi, çoluk çocuk herkesin elinde olur artık. Türkiye'de bu kadar popüler olmasının ilk nedeni, fiyatının uçuk olması. Milletimiz hava atmayı seviyor.

Bu neyin kafası?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakikiVisco

quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

İnşallah telefon fiyatlarında ciddi bir düşüş yaşanmaz. 900-1000 TL'ye iphone sattıklarını düşünsenize bi, çoluk çocuk herkesin elinde olur artık. Türkiye'de bu kadar popüler olmasının ilk nedeni, fiyatının uçuk olması. Milletimiz hava atmayı seviyor.

Bu neyin kafası?

?
  • Cok ucuzlamasini bekleyenler siz ne iciyorsunuz. Foruma giriste alkol testi yapılmalı.

• Genius'lar hazır mıymış? Kampa alınmışlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ay-yildiz

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Belki aramızda Apple Store TR de ise başlamış biri vardır

• Apple'ın store listesindeki 16. ülke biz olucak demek :)

Birde türkçe siri (apple tarafından) çok yakın demk
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Fiyatlar düşmez bakın gerçek bir örnek, Benim akrabam note 2 satın aldı. Samsungun kendi mağazından aldı 1900 ti civarına, Aynı ürün vatan bilgisayarda hafta sonu 1800 lere satılıyordu.

samsungun kendi mağazası yok türkiyede.
    apple store u ama apple getirecek ilk elden satın alıcaz.

normal koşullara göre 16gb ip5 1650tl olmalı.(en fazla 1700-1750tl olsun hadi.)
    online store dan anında çatlatırım hemen :/

mayıs hazirana kalırsa yeni iphone beklenir.

Samsung un türkiye mağazası yok mu ankarada ki çoğu avm de var samsung mağazası
  • bende hic kullanmadim ama böyle birsey olmaliydi gercekten gec bile kaldilar
  • O degilde daha oncede yazmistim geniuslari cok merak ediyorum

• Apple store kesin olarak açılacak ise kendi şahsi fikrim ios 7de siri türkçe olacaktır.Galaxy s3 zımbırtısından sıkıldım eğer gelecek iphone beni tatmin eder ise iosa geçebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

Bence şöyle olur ; Applestoreden alırsanız bir yıl şimdiki distribütörlerden alırsak yine 2 yıl garantisi olur,ben yine 2 yıllık garantiyi tercih ederim o zaman

Sizler ne düşünüyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ege İ

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Fiyatlar düşmez bakın gerçek bir örnek, Benim akrabam note 2 satın aldı. Samsungun kendi mağazından aldı 1900 ti civarına, Aynı ürün vatan bilgisayarda hafta sonu 1800 lere satılıyordu.

samsungun kendi mağazası yok türkiyede.
    apple store u ama apple getirecek ilk elden satın alıcaz.

normal koşullara göre 16gb ip5 1650tl olmalı.(en fazla 1700-1750tl olsun hadi.)
    online store dan anında çatlatırım hemen :/

mayıs hazirana kalırsa yeni iphone beklenir.

Samsung un türkiye mağazası yok mu ankarada ki çoğu avm de var samsung mağazası

onlar bayi.
    sahipleri samsung değil.
    ekleme:samsung olsa paralel ithalat telefonlar daha ucuz olmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 12 Şubat 2013; 23:05:07 >

• Bu herifler bu mağazayı açınca bize ne katkısı olacak biri bana güzelce açıklarsa sevinirim.
  • Fiyat pek farketmez de, en azından adam gibi garantisi olur ürünlerin.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.