Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatların çok oynayacağını düşünmesem de, çok güzel bir gelişme...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlara bi yarari olcagini dusunmuyorum adamlar keriz mi zaten 2000+ ucrete peynir ekmek gibi satiliyor neden indirim yapcak ki ? Kim istemez fazla parayi ha satilmasa eli mahkumda öyle bi sey yok ortada

• Güzel bir haber...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beachdude

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78
    quote:

Orijinalden alıntı: Gurk?n acilsin artik! su fiyatlari merak ediyorum dogrusu eger operatordeki , magazalardaki fiyatlarla ayniysa vay halimize Amerikada Kulaklik alsan 30 $ , burda 100-150 TL Amerikada iPhone 5 16 gb 1400 TL civari burda 2000 TL civari Amerikada kisi basina dusen gelir= 3000 $-4000 $ Turkiyede kisi basina dusen gelir= 1000 $-2000 $ bu neyin kafasidir?
    Yalnız buradaki 1000$ in alim gücü ABD deki 1.000$ in alim gücünden daha yüksek.
    ABDde SUV yi 22-24.000 $ a alırsın. Türkiyede o paraya ancak polo, bielemdin golf alırsın. Artık gerisini sen düşün hangisinin alım gücü daha yüksek

benzinli jetta da olabilir :)

• fiyat yükselmesin tam tersi
  • Herkes fiyattan şikayet ediyor akıllı telefonlarda ama çıktığı gibi almasınida biliyor sonra o şerefsiz saticilarda millet nasıl olsa alıyor diye fiyatı yüksek tutuyor aslında tüketiciler olarak birleşip telefonları şuanki fiyatları dahilinde almassak bu aç gözlü lerde dize gelip indirir fiyatı

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: Namus Bekçisi

quote:

En azından ilk gün bütün ürünler ABD fiyatından satılsın.

Bu sayede güzel bir giriş yapmış olur Apple.

Boyle bir seye ihtiyacı yok, almıyor mu o kafan

Böyle bir etkinlik olursa, Apple ürünlerine ihtiyaç duyan ama fazla para kaptırmamak isteyen mantıklı kitle güzel güzel cihazlarını alır.

Hem bu mağaza öbür kazıkçıların da önünü kesmiş olur.

Bütün Apple ürünlerini kendisi satıp pazarda lider olur. Turkcell, Vodafone ve Avea da havasını almış olur.

Sen ne kadar zeki biseysin öyle, kendi kendine gelin guvey olup çözüm bile üretiyor, harcanıyorsun bu forumda

Sahip çıkın su adama beyler, işsiz kalmış hayalgucuyle yaşıyor

• Arkadaşlar, Apple dünyanın bir çok ülkesinde var. Amerika ve Avrupa gibi talep patlaması olan ülkelerde insanlar telefonu alıyor diye 1500 dolara, 1000 euroya mı satıyor Apple bu telefonu ?

Örnek vereyim, ben Almanya Apple Store' un websitesinden alıp bir arkadaşa postalattım, başka bir arkadaş da buraya getirdi ve vergi iadesini tam olarak geri aldım. 570 EUR' ya geldi telefon bana. Vergi hariç Apple bu fiyata satıyor bu aleti. Amerika' da daha da ucuz hatta. Buradaki satış fiyatı da en azından EUR biriminden maliyetin karşılığı veya biraz fazlası olur.

570 EUR için 1350 TL dersek %18 KDV koyunca 1600 TL gibi bir fiyat çıkıyor. ÖTV gibi ekstra bir vergi yoksa telefonun satış rakamı aşağı yukarı bu olacaktır.

Türkiye' de talep fazla ancak Apple Store' un olduğu ülkelerde Apple' ın fiyat politikası böyle, talep var diye fiyatları uçurayım demiyor. Adamlar fiyatı baştan koymuşlar zaten. O yüzden 2175 TL gibi absürd fiyatlara bu alet satılmayacaktır artık benim tahminlerime göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeliTeknik -- 13 Şubat 2013; 8:16:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Fiyatlar düşmez bakın gerçek bir örnek, Benim akrabam note 2 satın aldı. Samsungun kendi mağazından aldı 1900 ti civarına, Aynı ürün vatan bilgisayarda hafta sonu 1800 lere satılıyordu.

samsungun kendi mağazası yok türkiyede.
    apple store u ama apple getirecek ilk elden satın alıcaz.

normal koşullara göre 16gb ip5 1650tl olmalı.(en fazla 1700-1750tl olsun hadi.)
    online store dan anında çatlatırım hemen :/

mayıs hazirana kalırsa yeni iphone beklenir.

ama samsungun kendi bayilikleri var ben mağazasıda var diye biliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Namus Bekçisi

quote:

Açılış şerefine ilk 1000 adet için;

Iphone 5 64GB 1799 TL
    Iphone 4S 64GB 1199 TL
    Iphone 4 64GB 799 TL

olur artık.

Yav gardas sen ne iciyon da boyle saçma sapan yorumlar yapiyorsun öyle birsey olmaz hiç aklın kesiyor mu bi daha da görmeyeyim seni buralarda git otomobil bölümünde eksperlik yap

Saçma falan değil. ABD'li beleşe sahip oluyor bu cihazlara.

He yaf he beleşe sahip oluyor... Hatta ilk 300 kişiyi Angelina Jolie öpüyormuş. Neyin kafasınızdasınız siz hacı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: John Voxville

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

berbat oldu bence
    iphonelar ucuzlarsa iphone olmasının ne anlamı var niye alayım
    her türlü insan fakir,emekli hepsinin elinde iphone düşünsenize
    o pis fakir insanların pis yağlı ellerinde iphonelar

apple kapatsın komple şirketi

quote:

bence açılmasın fiyatları düşünce önüne gelen alabilecek samsunglar gibi ele ayağa düşecek. şu an bile zaten yeterince ucuzdu. apple pahalı ve elit imajını bitirmiş olur bu adımla. elit ve üst kesimin kullandığı cihazlar olarak kalmalı, fakir telefonu değil.

Yazan kişi aynı.

Sonradan dank etti hocam bana da bu misafir üyelikler herhangi bir kişi. Yani foruma üye olmadan bunu kullanarak yorum yapıyorlar.

• Bayi olmasında.
  • Olması da gerekirdi zaten türkiye de oldukça fazla satışı var Laptop olsun MP3 player olsun İphone zaten söylemeye gerek yok.
  • Hayırlı olsun. Açılmalıydı zaten. Mac'ler ucuzlasın arkadaş boşverin ipod touchu felan. Türkler Mac'lere çare bulur onlar buraya gelirse :D

Cumhurureis ile görüşünce demekki birşeyler değişti.
  • Dogru yolu buldular.ins fiyatlara etkisi olur.

• genpa-brightstar-mobiltel yine 2 yıl garanti verir yeni açılan apple store 1 yıl garanti verir,aradaki fiyat farkıda +1 yıl garantiye gider
  • yorum yaz deyince ne anlıyorsunuz arkadaşlar birbirinizin düşüncelerine saygılı olun karşı taraf yerine kendinizi aşağılıyorsunuz altı üstü bi telefon yahu bunun için birbirinizi kırmaya hiç çekinmiyorsunuz
    (lafım kendini bilmezlere)

• quote:

Orijinalden alıntı: cutek

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_guney

quote:

berbat oldu benceiphonelar ucuzlarsa iphone olmasının ne anlamı var niye alayımher türlü insan fakir,emekli hepsinin elinde iphone düşünsenizeo pis fakir insanların pis yağlı ellerinde iphonelarapple kapatsın komple şirketi

Onların en azından sadece elleri pis

İnsanın Sadece Eli pis olsun...

Aslında o misafir hesabından yazan arkadaş çok güzel bir ironi yapmış.

Ürünler ile ilgili tartışmalar yapılırken bazı marka fanatiği arkadaşlar ürünün eksik kaldığı yerlerde Apple firmasının kar ortağı gibi firmayı savunurken hep şunu demişlerdi.

"Herkes alamaz az olsun farkımız olsun vs. vs."

Bu misafir hesabı kullanan arkadaş sanırım sizlere bunu hatırlatmak istiyor. Bu haberleşme için kullanılacak aleti ile sınıf atlayabileceğini zengin zümreye grebileceğini yada elit takım vs. gibi normalde hiç var olmamış zümreye kabul edilecebileceğini sanan bu şek,lde düşünene gelişmemiş beyinler eksik kusurlu insanlar vardı. Bu mesaj o şekilde düşünen kişileri yansıtıyor ve çok yerinde bir mesaj olmuş bence.

• quote:

Dünyanın en iyi şirketi Appleın sayın CEOsu Tim Cookun ağzından Turkey Çıkması bile beni heyecanlandırdı. Bugünleri de görecektim ya çok şükür Applea. Umarım çok daha yüce bir şirket haline gelir Apple.

evet şükrünü ALLAH'a değil Apple'a eden bir Apple fanboy daha...

• Güzel haber. Abuk Apple fiyatlarına bi düzenleme gelir inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.