Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamların bir kuştepe'de oturuyo diğeri fikirtepe'de, gelmişler elitlikten bahsediyolar fakir telefonu değil bilmem ne... adam olun biraz adam. ayıptır!
    (kuştepe-fikirtepe örneklerini de sizondan anlarsınız diye verdim. yoksa o semtlerle de bir alıp veremediğim yok. herkese anladığı dilden konuşmak lazım!)

• Ulan ne acayip milletiz. Apple'ın Amerika'lıya Avrupa'lıya binbir takla atarak sattığı cihazı almak için biz binbir takla atıyoruz. Elin oğlunun şirketinin malını satacak para kazanacak, bizim millet yalvarıyor lütfen gel dükkan aç benimde paramı al diye. Dünyada bizim kadar goygoycu bir millet daha yoktur.

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemanF1 -- 13 Şubat 2013; 10:43:03 >
  • Fiyat'ı etkilemeyecekse bu açılış söyleyin Tim'e kaybolsun ayağımın altına almıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakiros

Fiyat'ı etkilemeyecekse bu açılış söyleyin Tim'e kaybolsun ayağımın altına almıyım.

Otur yerine liseli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namus Bekçisi

quote:

Fiyat'ı etkilemeyecekse bu açılış söyleyin Tim'e kaybolsun ayağımın altına almıyım.

Otur yerine liseli

Git işini yap durma burda namus bekçisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

ADİM CANER YAZİN AKLİNİZA BUNU :) İKİ AY SONRA PİSMAN OLDUK TURKİYE HENUZ HAZİR DEGİLMİS APPLESTORE DEYİP KAPATACAKLAR :) ARKADASİN DEDİGİ GİBİ HAYİRLİYSİYLA YİKİCAZ ORAYİ TELEFONUM CEKMİYOR DİYENDEN TUT SALLAYİNCA İCİNDEN SES GELİYOR DİYEN EKRANİ SARİ DİYEN BİR KOLONDAN SES GELİYOR DİYEN HERKEZ YİKACAK ORAYİ EEE ZAMANİNDA MİLLETİN KAFASİNİ BOYLE YEDİLER "APPLE STORE ANİNDA DEGİSİM YAPİYORMUS" FİKRİNİ TEK TEK DENİYECEGİZ KİSACASİ APPLE GUNUNU GOSTERECEGİZ :))

babayorgun ve onun gibi bi 10 kişi gitse kapanır

• Orada çalışanların Türk olacağını unutuyorsunuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Namus Bekçisi

quote:

Otur yerine liseli

Git işini yap durma burda namus bekçisi

Tamam abi

• ABD fiyat ile aynı rakamları düşünen arkadaşlar boşuna hayal kurmasınlar,

Abd fiyatı iPhone 5 in kdv ile 700 Dolar

Türkiye dede resmi fiyat kesin hatırlamıyorum ama 850 euro civarında.

avrupanın bir çok ülkesi bile abd den çok uçuk fiyata satıyor,en son italya da 730 euro ya satılıyordu..

keza almanya ve iskandinav ülkelerindeden 700 euro civarında

en iyi ihtimalle bizdeki tavsiye edilen fiyat (Türkcell ve vodafone un belirlediği) 800 küsür euro dan 700 küsür euro ya iner.

daha aşağısını beklemek tamamen bir hayaldir.

ahanda buraya yazıyorum, TÜrkiyedek iapple store mağazasından şuanki zaman ile düşünürsek

son cihaz iPhone 5 in fiyatı 750 ila 850 euro arası olur. (tavsiye edilen satış fiyatı) ne daha aşağı iner nede daha yukarı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: curufperlit

quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet2ksl

Ee süper işte bu inşallah zamanlada artar sayısı.

Insallah mi? iPhone almak isteyip de bulamiyormusunuz? Fiyatlarin daha fazla olmayacagini mi dusunuyorsunuz?

Millet niye seviniyor anlamadim, sanki Play Store falan acilmis da, 300$a Nexus 4 alabilme imkanimiz oldu

fiyat tabiki daha ucuz olacak.

size fiyatıınıda söyleyim 629 euro + vergiler olcak.

şuan 910 euro civarı.

Ayrıca apple dünkü şirkette değil.Fiyat politikası tüm dünyada aynıdır veya birbirine yakındır.Amerika hariç

Apple ulkeye gore fiyat belirliyor bakiniz iTunes bir muzik 89 kurus ?!?!??! Cihazlar da tabiki diger retail lerden ucuz olacaktir

• Bence herşeyi bir yana bırakın müşteri memnuniyeti artacaktır. Benim arkadaş denizci amerikada ip5 aldı siyah aldı ilk baktı beğenmedi açılmış kutu ile gitti anında değiştiler :D Umarım Türkiye dede bu memnuniyeti sağlarlar. 2000 lira para bayılıyor sonuçta alanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Gurk?n

acilsin artik! su fiyatlari merak ediyorum dogrusu eger operatordeki , magazalardaki fiyatlarla ayniysa vay halimize Amerikada Kulaklik alsan 30 $ , burda 100-150 TL Amerikada iPhone 5 16 gb 1400 TL civari burda 2000 TL civari Amerikada kisi basina dusen gelir= 3000 $-4000 $ Turkiyede kisi basina dusen gelir= 1000 $-2000 $ bu neyin kafasidir?

Yalnız buradaki 1000$ in alim gücü ABD deki 1.000$ in alim gücünden daha yüksek.

dusuk diyecektin herhalde?

• fiyatlar nası olacak çok merak ediyorum

• Bazı yürüyüş ve eylemlerde bunca yıldır Mc Donald's şubeleri taşlandı ama artık Apple şubeleri taşlanacaktır bundan emin olabilirsiniz. Türkiye de ki PKK yandaşları Türkiyeyi dünyaya rezil etmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

• ----------MacBook
    ----------IPhone
    ----------Ipad
    ----------Apple nano vs gibi bir çok ürünün fiyatı düşücek çünkü :

Apple ürünleri çok kaliteli. Örneğin MacBook Pro fiyatı 5.000 TL olarak hesaplarsak bunun %18'i KDV vs. yani 900TL vergi.

Ekstra Gümrük vergisi Alınıyor. Normal Gümrük ücreti değil. Aracı kurum getirdiği için Markanın dışında şirket getirdiği için ekstra gümrük geçiş ücreti (Normalinden fazla alınıyor) ortalama onada 300 TL dersek. Aracı kurumda satıştan komisyonunu alarak kar elde etmek istiycek oda ortalama 1.000TL lira civarında para alsa (850TL-1200TL arası değişiyor) fiyat gayet düşücek. Burda tek kurtuluşu olmayan KDV.

Arada alınan paraları çıkarırsak 5.000 TL - 1.000 TL + 300 TL = 3.700 TL fiyata MacBook pro alabilceksin. Şahsen Casper, Toshiba, Sony alcağıma Apple alırım kat kat daha iyidir.

• 700 dolara satılcağını düşünen arkadaşlar mı var hala ? Arkadaşlar o iş olmaz ben size söyleyim hükümet vergü üstüne vergi bindirir zamanında da marlboro zam yapmak istemedi 5 lirada kalmak istedi ancak hükümet onun üstüne daha ağır vergiler koyarak istediği fiyata çekti. İsterse Apple 100 dolardan satışa sunsun ülkemizde Tayyip Baba onu ne yapar eder 2500 Liradan satar :)
  • Ben fiyatların düşmesini beklemiyorum. Zaten apple başlangıçta kaç tane Store açacakki?! İstanbul'un belli yerlerinden birine açacak, burası da zaten ya Bağdat Caddesi olur ya da Nişataşı falan olur. Sonuçta Bilkom'dan kurtulamayız. Fiyatlar pek oynamaz. Tam tersine artabilir bile.

• Guzel bir haber,umarim bir an once acarlar da su milleti keriz yerine koymaya calisan bizim akilli turk insanina bir ders olur.
  • Fiyatı boşverinde iphone'ların garantisi 1 yılmı olur yoksa 2 yılmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katibim -- 13 Şubat 2013; 13:42:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Gurk?n

acilsin artik! su fiyatlari merak ediyorum dogrusu eger operatordeki , magazalardaki fiyatlarla ayniysa vay halimize Amerikada Kulaklik alsan 30 $ , burda 100-150 TL Amerikada iPhone 5 16 gb 1400 TL civari burda 2000 TL civari Amerikada kisi basina dusen gelir= 3000 $-4000 $ Turkiyede kisi basina dusen gelir= 1000 $-2000 $ bu neyin kafasidir?

Yalnız buradaki 1000$ in alim gücü ABD deki 1.000$ in alim gücünden daha yüksek.

dusuk diyecektin herhalde?

tabiki tr daha berbat durumda burda 1000 dolara 2000 model honda civic alamassın amerikada alırsın 1000 dolara 90 model tank gibi jip alırdın burda alamassın vs..

amerikada tek pahalı olan şey evler ve sebzeler geri kalan herşeyde türkiyeyle karşılaştıramassın bile

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.