Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MrPinkFloyd

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

quote:

Orijinalden alıntı: Gurk?n

acilsin artik! su fiyatlari merak ediyorum dogrusu eger operatordeki , magazalardaki fiyatlarla ayniysa vay halimize Amerikada Kulaklik alsan 30 $ , burda 100-150 TL Amerikada iPhone 5 16 gb 1400 TL civari burda 2000 TL civari Amerikada kisi basina dusen gelir= 3000 $-4000 $ Turkiyede kisi basina dusen gelir= 1000 $-2000 $ bu neyin kafasidir?

Yalnız buradaki 1000$ in alim gücü ABD deki 1.000$ in alim gücünden daha yüksek.

dusuk diyecektin herhalde?

tabiki tr daha berbat durumda burda 1000 dolara 2000 model honda civic alamassın amerikada alırsın 1000 dolara 90 model tank gibi jip alırdın burda alamassın vs..

amerikada tek pahalı olan şey evler ve sebzeler geri kalan herşeyde türkiyeyle karşılaştıramassın bile

bizim de anlatmak istedigimiz amerikada yuksek maaslar ve ucuz seyler , Turkiyede dusuk maaslar ve pahali seyler...

• quote:

quote:

quote:

quote:

acilsin artik! su fiyatlari merak ediyorum dogrusu eger operatordeki , magazalardaki fiyatlarla ayniysa vay halimize Amerikada Kulaklik alsan 30 $ , burda 100-150 TL Amerikada iPhone 5 16 gb 1400 TL civari burda 2000 TL civari Amerikada kisi basina dusen gelir= 3000 $-4000 $ Turkiyede kisi basina dusen gelir= 1000 $-2000 $ bu neyin kafasidir?

Yalnız buradaki 1000$ in alim gücü ABD deki 1.000$ in alim gücünden daha yüksek.

tabiki tr daha berbat durumda burda 1000 dolara 2000 model honda civic alamassın amerikada alırsın 1000 dolara 90 model tank gibi jip alırdın burda alamassın vs..

amerikada tek pahalı olan şey evler ve sebzeler geri kalan herşeyde türkiyeyle karşılaştıramassın bile

sağlığı atlamışsın amerikada hastane faturaları çok yüksek inanılmaz yüksek onun dışında haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

Fiyatı boşverinde iphone'ların garantisi 1 yılmı olur yoksa 2 yılmı?

Garanti olayı, bir firmanın satış yaptığı ülkenin kanununa tabidir. Onun için 2 yıl olarak devam edecektir. Fakat uluslararası garanti artık geçerli olabilir. Yani, dünyanın herhangi bir yerinden aldığınız apple ürünü, Türkiye de 1 yıl uluslararası garanti kapsamında tamir ve değişim yapılabilir. Henüz bunu adam gibi yapan bir firma yok, şayet apple bu uluslararası garantiyi Türkiye toprakları içinde kabul ederse, en çok kendi kazanacaktır. Yurtdışından garantisi yok diye almaya çekinen insanlarda apple ürünü alacaktır.
  • Cihazlar çok ucuzlamaz da şu aparatlar kılıflar falan ucuzlar amerikada 30 dolar olan şeyi burda 120 liraya satıyolar
  • İlk aylarda izdiham olur. Millet denenmek için konulmuş iphone-ipad-mac'ler le mağazayı kapatır. Fiyatlar konusunda da küçük bir azalma olur diye tahmin ediyorum.
  • Gelmese de olurdu
    Tamam yavaş vurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: curufperlit

quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet2ksl

Ee süper işte bu inşallah zamanlada artar sayısı.

Insallah mi? iPhone almak isteyip de bulamiyormusunuz? Fiyatlarin daha fazla olmayacagini mi dusunuyorsunuz?

Millet niye seviniyor anlamadim, sanki Play Store falan acilmis da, 300$a Nexus 4 alabilme imkanimiz oldu

fiyat tabiki daha ucuz olacak.

size fiyatıınıda söyleyim 629 euro + vergiler olcak.

şuan 910 euro civarı.

Ayrıca apple dünkü şirkette değil.Fiyat politikası tüm dünyada aynıdır veya birbirine yakındır.Amerika hariç

turkiyede vergilerin toplami %43 malesef . %18 KDV + %25 OTV .. etti mi sana 900 .

• Hadi bakalım hayırlısı. Gelişmeleri takipteyiz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bizim de anlatmak istedigimiz amerikada yuksek maaslar ve ucuz seyler , Turkiyede dusuk maaslar ve pahali seyler...

yillardir; amanin efendim hem daha cok kazaniyorlar, hem de daha ucuza kral yasiyorlar diyen arkadaslar. bakin bakalim istanbul-new york ne durumdaymis acaba.
    barinma ve gida temel ihtiyactir ve en onemli harcama kalemleridir. oyle cok onemsiz iki kalemmis gibi davranamazsiniz.

http://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Turkey&country2=United+States&city1=Istanbul&city2=New+York%2C+NY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 13 Şubat 2013; 16:20:31 >

• EN SONUNDA
  • Açılsın bakalım... Bekliyoruz.
  • İyi olmuş bakalım iphone almayı düşünüyorum ama 5 değilse 5s olabilir. Mağaza açılması çok iyi ülke eyiye gidii.
  • ben hatarlıyorum bundan 10 sene evvel( hatta daha bile yeni zamanda) crouselde ve birçok avmde apple storelar vardı, ne olduda bunlar kapandı anlamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: zengier

yillardir; amanin efendim hem daha cok kazaniyorlar, hem de daha ucuza kral yasiyorlar diyen arkadaslar. bakin bakalim istanbul-new york ne durumdaymis acaba.
    barinma ve gida temel ihtiyactir ve en onemli harcama kalemleridir. oyle cok onemsiz iki kalemmis gibi davranamazsiniz.

http://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=Turkey&country2=United+States&city1=Istanbul&city2=New+York%2C+NY

Önemli iki kalemle, üç silgiyle olsaydı bu işler, zaten hepsine farkı koymuştuk. Sapla samanı karıştırmamak lazım.

• Orayıda molotoflar bizim köpekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu sen new york'un dünyanın en pahalı şehirlerinden olduğunu, orta halli amerikalıların bile çok istedikleri halde yerleşmeye ve yaşamaya korktukları bir şehir olduğunu biliyormusun.
    Orada yaşayanların büyük çoğunluğunun zengin kesim olduğunu gayrimenkulun ve gıda fiyatlarının new yorkta buna göre şekillendiğini biliyormusun.
    Ayrıca amerikadaki kişi başına düşen milli gelirin türkiyeden çok daha fazla olduğunu biliyormusun.
    Norveçte bir süre önce benzin bizden daha pahalıydı. Onların benzin fiyatlarından şikayetçi olduğununu sanıyorsun.
    Adamların refah düzeyi o kadar fazlaki umurlarında değil.
    Verdiğiniz örnek külliyen hatalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertgraph1979 -- 13 Şubat 2013; 17:59:07 >

• Lan fiyatlar düşer inş

• quote:

Orijinalden alıntı: flatron58

küçükyalı tünelin orda bimaza var kaç aydır apple store nin tabalası var ama acılmadı gitti

Küçükyalıda tünel nerde hocam :)

• açılsın gider alırız bir şeyler ama tabi fiyat düşerse
  • bence de iyi bir haber bu
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.