Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor

Bir süredir ülkemizde yoğun girişimlerini sürdüren Apple'ın ülkemizde açıldı açılacak denilen ancak bir türlü netlik kazanmayan mağazası, bu sefer ilk ağızdan doğrulandı.

Goldman Sachs konferasında konuşan Tim Cook, mağazalarla ilgili gelen soruya verdiği cevapta bu yıl için 30 yeni mağaza açmayı planladıkları ve Türkiye'de açacakları ilk mağazanın da bunlardan biri olduğunu söyledi.

Şu anda konferansta konuşmasını sürdüren Tim Cook'un yaptığı dikkat çekici açıklamaları ilerleyen saatlerde sizlerle paylaşacağız.

• Yıkarlar orayı

• Franchising olur.
  • Apple Store açmak için ne kadar ücret ödemek lazım bilen var mı ?
  • yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

Franchising olur.

Zannetmiyorum öyle olsa hiç bir anlamı kalmaz ayrıca personel ve yönetici alımlarını Apple yapıyor
    Edit:700$ iphone'yi ancak rüyamızda görürüz fiyatta fazla bişey farkedeceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General. -- 12 Şubat 2013; 18:50:31 >
  • Ee süper işte bu inşallah zamanlada artar sayısı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Franchising yapmazlar yaw hamburger mi bu :))

• zaten bayağıdır bir eleman arayışları sürüyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet2ksl

Ee süper işte bu inşallah zamanlada artar sayısı.

Insallah mi? iPhone almak isteyip de bulamiyormusunuz? Fiyatlarin daha fazla olmayacagini mi dusunuyorsunuz?

Millet niye seviniyor anlamadim, sanki Play Store falan acilmis da, 300$a Nexus 4 alabilme imkanimiz oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı cihazların garantisi Türkiye'de geçecek mı artık..

• İyidir iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet2ksl

Ee süper işte bu inşallah zamanlada artar sayısı.

Insallah mi? iPhone almak isteyip de bulamiyormusunuz? Fiyatlarin daha fazla olmayacagini mi dusunuyorsunuz?

Millet niye seviniyor anlamadim, sanki Play Store falan acilmis da, 300$a Nexus 4 alabilme imkanimiz oldu

fiyat tabiki daha ucuz olacak.

size fiyatıınıda söyleyim 629 euro + vergiler olcak.

şuan 910 euro civarı.

Ayrıca apple dünkü şirkette değil.Fiyat politikası tüm dünyada aynıdır veya birbirine yakındır.Amerika hariç
  • acilsin artik! su fiyatlari merak ediyorum dogrusu eger operatordeki , magazalardaki fiyatlarla ayniysa vay halimize

Amerikada Kulaklik alsan 30 $ , burda 100-150 TL Amerikada iPhone 5 16 gb 1400 TL civari burda 2000 TL civari

Amerikada kisi basina dusen gelir= 3000 $-4000 $

Turkiyede kisi basina dusen gelir= 1000 $-2000 $

bu neyin kafasidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet2kslEe süper işte bu inşallah zamanlada artar sayısı.
    Insallah mi? iPhone almak isteyip de bulamiyormusunuz? Fiyatlarin daha fazla olmayacagini mi dusunuyorsunuz? Millet niye seviniyor anlamadim, sanki Play Store falan acilmis da, 300$a Nexus 4 alabilme imkanimiz oldu

Mesut abiye sordugumuzda fiyatı 1500-1600 tl olur demisti diye hatırlıyorum ve cihaz avrupaya cıktıgı anda turkiyeyede gelir 2-3 ay beklemeyiz bazıları 3500 tl satamazlar :)

• İphone 5 32 gb ne kadar olur acaba?
  • Hadi hayırlı olsun. Üni'den ekmek çıkmazsa Apple Store'da seve seve çalışırım gurban.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda, beklediğim bir haberdi :)
  • Hayırlı olsun.

• Eylülde kesin açılacak diye,bir sürü konu açılmıştı zaten,
    Tim cook söyleyince,biraz heyecan yapmış arkadaşlar,

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.