Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iphone değil ama ipod touch filan ucuz olur en azından,çok hoşuma gidiyor o cihazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Software Developer -- 12 Şubat 2013; 20:20:21 >
  • açılsında millet mağaza görsün

• Avrupa fiyatının çok az üstünde satsa bile yeterli. Bizdeki fiyatlar sadece vergilerden değil, daha çok fırsatçı ithalatçılar ve distribütörlerden kaynaklanıyor. Kar marjları çok yüksek.
    Diğer markaların ürünleri avrupa fiyatlarına yakın satılırken iphone'ların fiyatları avrupa fiyatı + 700tl gibi fiyatlardan geliyor. Mesela ipad'lerin fiyatları ülkemizde iyi(cell modeller de dahil),
    Avrupa fiyatına yakınlar, ama iphone'larda ne varsa ülkemizde gereksiz fazla bir kar koyarak satıyorlar. Apple'ın buna el atması lazım herşeyden önce.
  • harika

• Kahrolsun Apple yaşasın Google nihahahahaha haha!

• Eğer yurt dışındakilerin kalitesinde olursa sırf bakmak , gezmek için bile gidilir zaten açıldığı ilk günden itibaren millet tıka basa dolduracaktır.Apple'ı sevmeyen de var sevende bende çok sevenlerden biri değilim ama adamlar 'vitrin' işini çok iyi biliyor.
  • olursa 100-150 daha ucuz olur cihazın fiyatı ve birde millet yurtdısından aldıgı cihazları 1 yıl garantili olarak ülkemizde kullanabilir. hiç açılmamasından iyidir. Kaldı ki apple istanbuldaki talebi görünce kesin ankara ve izmirede birer şube zamanla açacaktır...
  • ADİM CANER YAZİN AKLİNİZA BUNU :) İKİ AY SONRA PİSMAN OLDUK TURKİYE HENUZ HAZİR DEGİLMİS APPLESTORE DEYİP KAPATACAKLAR :) ARKADASİN DEDİGİ GİBİ HAYİRLİYSİYLA YİKİCAZ ORAYİ TELEFONUM CEKMİYOR DİYENDEN TUT SALLAYİNCA İCİNDEN SES GELİYOR DİYEN EKRANİ SARİ DİYEN BİR KOLONDAN SES GELİYOR DİYEN HERKEZ YİKACAK ORAYİ EEE ZAMANİNDA MİLLETİN KAFASİNİ BOYLE YEDİLER "APPLE STORE ANİNDA DEGİSİM YAPİYORMUS" FİKRİNİ TEK TEK DENİYECEGİZ KİSACASİ APPLE GUNUNU GOSTERECEGİZ :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Yurtdışı cihazların garantisi Türkiye'de geçecek mı artık..

Buna niye -2 oy verilmiş be

Bu soruyu ben de merak ediyorum yada şöyle sorayım Amerika'dan alınan cihaz avrupada garantide sayılıyor mu ?

Ben de anlayamadım. Apple'ın gelip kendi mağazasını açtığı her ülkede uluslararası garanti geçerli oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

ADİM CANER YAZİN AKLİNİZA BUNU :) İKİ AY SONRA PİSMAN OLDUK TURKİYE HENUZ HAZİR DEGİLMİS APPLESTORE DEYİP KAPATACAKLAR :) ARKADASİN DEDİGİ GİBİ HAYİRLİYSİYLA YİKİCAZ ORAYİ TELEFONUM CEKMİYOR DİYENDEN TUT SALLAYİNCA İCİNDEN SES GELİYOR DİYEN EKRANİ SARİ DİYEN BİR KOLONDAN SES GELİYOR DİYEN HERKEZ YİKACAK ORAYİ EEE ZAMANİNDA MİLLETİN KAFASİNİ BOYLE YEDİLER "APPLE STORE ANİNDA DEGİSİM YAPİYORMUS" FİKRİNİ TEK TEK DENİYECEGİZ KİSACASİ APPLE GUNUNU GOSTERECEGİZ :))

Apple Store acildigindan 2 ay sonra kapanan bir magaza olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

berbat oldu bence
    iphonelar ucuzlarsa iphone olmasının ne anlamı var niye alayım
    her türlü insan fakir,emekli hepsinin elinde iphone düşünsenize
    o pis fakir insanların pis yağlı ellerinde iphonelar

apple kapatsın komple şirketi

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

bence açılmasın fiyatları düşünce önüne gelen alabilecek samsunglar gibi ele ayağa düşecek. şu an bile zaten yeterince ucuzdu. apple pahalı ve elit imajını bitirmiş olur bu adımla. elit ve üst kesimin kullandığı cihazlar olarak kalmalı, fakir telefonu değil.

Yazan kişi aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

ADİM CANER YAZİN AKLİNİZA BUNU :) İKİ AY SONRA PİSMAN OLDUK TURKİYE HENUZ HAZİR DEGİLMİS APPLESTORE DEYİP KAPATACAKLAR :) ARKADASİN DEDİGİ GİBİ HAYİRLİYSİYLA YİKİCAZ ORAYİ TELEFONUM CEKMİYOR DİYENDEN TUT SALLAYİNCA İCİNDEN SES GELİYOR DİYEN EKRANİ SARİ DİYEN BİR KOLONDAN SES GELİYOR DİYEN HERKEZ YİKACAK ORAYİ EEE ZAMANİNDA MİLLETİN KAFASİNİ BOYLE YEDİLER "APPLE STORE ANİNDA DEGİSİM YAPİYORMUS" FİKRİNİ TEK TEK DENİYECEGİZ KİSACASİ APPLE GUNUNU GOSTERECEGİZ :))

kesinlikleeee

Birde bazi arkadaslar ucuz olur. Demis benim oyle bir beklentim yok acikcasi cunku burasi turkiye milletimiz kapasitesi cok genis degil acik olursak yani benim iki binliraya aldigim telefonun fiyatiyla almanyada abim 3.18 98 model bmw almisti :) ama biz ayni araba icin 3 yil kredi oderiz bu kimsenin umrunda degil kimse bunu sorgulamiyorki tras gelir yani 2000 olmus 3000 olmus farketmez biz aliriz çin arabalarinin bile 25000 liradan satildigi bir ulkedeyiz unutmayin

• Belki aramızda Apple Store TR de ise başlamış biri vardır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

kesinlikleeee

Birde bazi arkadaslar ucuz olur. Demis benim oyle bir beklentim yok acikcasi cunku burasi turkiye milletimiz kapasitesi cok genis degil acik olursak yani benim iki binliraya aldigim telefonun fiyatiyla almanyada abim 3.18 98 model bmw almisti :) ama biz ayni araba icin 3 yil kredi oderiz bu kimsenin umrunda degil kimse bunu sorgulamiyorki tras gelir yani 2000 olmus 3000 olmus farketmez biz aliriz çin arabalarinin bile 25000 liradan satildigi bir ulkedeyiz unutmayin

Ben ucuz olacagini dusunuyorum sahsen, tam fiyat tahminlerim sudur:

iPhone 1599'dan baslar
    iPad 1099'dan baslar. ( zaten kampayanlarla bu fiyati goruyoruz, iPad cok daha yakin)

Acaba iPhone'larda hangi operatorlerin hatti takili olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 12 Şubat 2013; 19:57:12 >

• Vaaaaay apple turkiyede manav acacakmis acaba cikita muzun ülkeye giris fiyati ne kadar xD

• Fiyatlar kesinlikle düşecektir.
  • Aman canım aynı şeyler mediamarktta, bimekste de sayılmayacak mı ne gerek var denilebilir. Şunu anlamak lazım: cihazlar anında ülkemize gelecek, aytıca ülkemize prestij kazandıracak ve diğer elektronik devlerinin de ülkemizde mağaza açmalarına sebebiyet verecektir.

• Kim ne derse desin Apple.
  • Süper bir haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plegus

Yıkarlar orayı

Bunu demek için gelmiştim, şimdi gidiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.