Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

ADİM CANER YAZİN AKLİNİZA BUNU :) İKİ AY SONRA PİSMAN OLDUK TURKİYE HENUZ HAZİR DEGİLMİS APPLESTORE DEYİP KAPATACAKLAR :) ARKADASİN DEDİGİ GİBİ HAYİRLİYSİYLA YİKİCAZ ORAYİ TELEFONUM CEKMİYOR DİYENDEN TUT SALLAYİNCA İCİNDEN SES GELİYOR DİYEN EKRANİ SARİ DİYEN BİR KOLONDAN SES GELİYOR DİYEN HERKEZ YİKACAK ORAYİ EEE ZAMANİNDA MİLLETİN KAFASİNİ BOYLE YEDİLER "APPLE STORE ANİNDA DEGİSİM YAPİYORMUS" FİKRİNİ TEK TEK DENİYECEGİZ KİSACASİ APPLE GUNUNU GOSTERECEGİZ :))

Apple Store acildigindan 2 ay sonra kapanan bir magaza olmaz.

kesinlikleeee

Birde bazi arkadaslar ucuz olur. Demis benim oyle bir beklentim yok acikcasi cunku burasi turkiye milletimiz kapasitesi cok genis degil acik olursak yani benim iki binliraya aldigim telefonun fiyatiyla almanyada abim 3.18 98 model bmw almisti :) ama biz ayni araba icin 3 yil kredi oderiz bu kimsenin umrunda degil kimse bunu sorgulamiyorki tras gelir yani 2000 olmus 3000 olmus farketmez biz aliriz çin arabalarinin bile 25000 liradan satildigi bir ulkedeyiz unutmayin

Ben ucuz olacagini dusunuyorum sahsen, tam fiyat tahminlerim sudur:

iPhone 1599'dan baslar
    iPad 1099'dan baslar. ( zaten kampayanlarla bu fiyati goruyoruz, iPad cok daha yakin)

Acaba iPhone'larda hangi operatorlerin hatti takili olacak

Sen o iPhone'un fiyatına bir 200 daha ekle. iPadlerin miniler için konuşmuyorum iPad Retinalar için söylüyorum. 16 Gb lık model için Avrupa fiyatı ile Tr fiyatı arasında 100 lira gibi bir fark var. Avrupa fiyatına almayı vergi farkından dolayı unutun bir kere. Şuanki gibi aracı karıda olmayacak burda 0-200 lira arası ucuzlama sağlar. Belki bazı cihazlarda 300 lirayı bulabilir.

• Çok iyi oldu yurt dışından aldığımız ürünlerin garantisi olacak artık

• Hayat paylaşınca güzel, sadece benim olsun farkım olsun diyen insanların kişisel gelişimleri oturmamış ve bu şahıslar eksiklerini lüks ev, lüks araba, lüks oyuncaklar ile kamufle etmeye çalışırlar...
    Hak hukuka riayet şartı ile emek karşılığı herkes istediğini alır ve kullanır. Kimsenin onu çalıştığı alandan dolayı eleştirme hakkına sahip olmadığını belirtmek istiyorum. Unutmamak gerekir ki bu dünyada Doktor olmazsa sağlık sorunları oluşabileceği gibi temizlik hizmetleri olmazsa yine aynı şekilde sağlık sorunları oluşabilir ve oluşacaktır.

Kısacası iş gurupları birer denge unsurudur. Hepimizin birbirimize ihtiyacı vardır. Kimlik farklılıklarını üst kimlik- alt kimlik olarak görmemek gerekir. Paralel bakış açısı hepimizi rahatlatacaktır. İphone telefonu sadece bir takım insanlarda olsa idi bugün belkide AKILLI TELEFON KAVRAMI nı dahi tasavvur edemeyecektik. Bir sistem ne kadar çok kullanılırsa o kadar çok işe yarar... Ve gelişim sürecine her bireyin katkısı olur.
    Eller pis olabilir ama gönüller temiz olsun... Bu dünya hayatı geçici üç beş gündür, bir birimizi sevelim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: mami.24

şimdi apple ürünleri hava alanından mağazaya gelirken bizimkiler bi operasyonla hepsini indirirler dünyaya rezil oluruz

turk yapımı ıphone taklıdı ıle mağazada değiştirirler yazın bunu bıryere haberlerde çıkacak bu olay

neler neler ürünü alanlar yok yere değiştirmek isteyenler magazada sesini yükseltirler ne biçim apple siniz kardeşim hahahaha

görelim bakalım neler olcek

• ianşallah bekleneni verir fiyat konusunda

• Fiyatlarla ilgili birsey beklemeyin arkadaslar. Yine yurt disindan almaya devam ama 1 yil garanti gecerli olacak Türkiye'de de, iste bu guzel haber.

• Çok iyi ya her hafta mağazayı dolaşmaya giderim ben artık Ipod touchların fiyatı ne olur sizce, ne kadar düşer

• nisan 6 dan önce açılırsa
    wifi sorunlu iphone 4s için
    açıldığı gün kapısındayım
    yurtdışı malum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_guney

quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

berbat oldu benceiphonelar ucuzlarsa iphone olmasının ne anlamı var niye alayımher türlü insan fakir,emekli hepsinin elinde iphone düşünsenizeo pis fakir insanların pis yağlı ellerinde iphonelarapple kapatsın komple şirketi

Onların en azından sadece elleri pis

İnsanın Sadece Eli pis olsun...
  • Mağazanın açılmasını en çok apple ürünlerindeki fiyat durumu beklentiler sanırım.Diğer ürünlerini bilemiyorum da iphone fiyatları bu mağaza ile nasıl bir durumda olacak merak konusu olmuş durumda.Yalnız şuda var,apple mağaza açtıkdan sonra devletin aldığı vergi sistemi bu ürünlerde değişecekmi.Yanılmıyorsam ipad fiyatları abd ile çok büyük farklılık göstermiyor fakat iphone gösteriyor.Yani bayi karları yüksek oluyor.Birileri devletin ve bayülerin aldığı rakamları net yazmıştı,ne kdr doğru bilemiyorum fakat apple bayi açtığı zaman 1400'e abd de satılan iphone burada da aynı fiyat olmayaktır eminim.Merak ettiğim yeni fiyat ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKys

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

acilsin artik! su fiyatlari merak ediyorum dogrusu eger operatordeki , magazalardaki fiyatlarla ayniysa vay halimize

Amerikada Kulaklik alsan 30 $ , burda 100-150 TL Amerikada iPhone 5 16 gb 1400 TL civari burda 2000 TL civari

Amerikada kisi basina dusen gelir= 3000 $-4000 $

Turkiyede kisi basina dusen gelir= 1000 $-2000 $

bu neyin kafasidir?

Kisi basina dusen milli gelirleri kafandan sallamasaydin iyiydi :)

nerden sallamisim? nesi yanlis Turkiyedeki mi

• Ya açılsında gözümüz gönlümüz açılsın. Zaten şimdi başladıklarını düşünsek inşaat açılana kadar kim bilir kaç yıl geçer? Ya 1300 tl falan olsa keşke iphone fiyatı
  • Fiyatlar o kadar da düşmez heralde.
    MS 7 yıl sonra geldi,7 yıllık konsolu hala ne fiyatlardan satıyor teknomarketlerde biliyorsunuz.Apple da buna yakın bir fiyat politikası izleyecektir.
  • Herkes fiyatın düşeceğini düşünüyor. Timsaha gelmeyin.

• Beni pek de alakadar etmiyor.
  • Açılış şerefine ilk 1000 adet için;

Iphone 5 64GB 1799 TL
    Iphone 4S 64GB 1199 TL
    Iphone 4 64GB 799 TL

olur artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senersongur -- 12 Şubat 2013; 21:08:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Açılış şerefine ilk 1000 adet için;

Iphone 5 64GB 1799 TL
    Iphone 4S 64GB 1199 TL
    Iphone 4 64GB 799 TL

olur artık.

Yav gardas sen ne iciyon da boyle saçma sapan yorumlar yapiyorsun öyle birsey olmaz hiç aklın kesiyor mu bi daha da görmeyeyim seni buralarda git otomobil bölümünde eksperlik yap

• quote:

Orijinalden alıntı: Namus Bekçisi

quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Açılış şerefine ilk 1000 adet için;

Iphone 5 64GB 1799 TL
    Iphone 4S 64GB 1199 TL
    Iphone 4 64GB 799 TL

olur artık.

Yav gardas sen ne iciyon da boyle saçma sapan yorumlar yapiyorsun öyle birsey olmaz hiç aklın kesiyor mu bi daha da görmeyeyim seni buralarda git otomobil bölümünde eksperlik yap

Saçma falan değil. ABD'li beleşe sahip oluyor bu cihazlara.

• Yurtdisi cihazlar icin garanti politikalari nasil olcak cok merak ediyorum millet onun sirasini olusturur ilk gunden.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.