Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nisan mayıs ayları gevşer büzük yayları...
    taksit olayı fena vurmuş online mağazaları...
    daha erken açmaları lazım zorluyu
  • yokmu kesin bi tarih.. mart, nisan.................... dev firmanın belli bir planlaması olmaz mı.. sanki kebapcı dükkanı açılacak..
  • Başlık ilk mağaza bu durumda 2 mağazayı beklemesek iyi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar düşmeyecek arkadaslar bnde apple calısanıyım fazla ümitlenmeyin acılısı mükemmel olacak calıfornidakı consepti yapacaklar cok titizlikle yurutuyolar butun acılıs hazırlıkları tamm akasyada acılacak,nautilusun orda acılacak türkiye applestoreda fiyat neyse ordada aynısı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: uykucuu

fiyatlar düşmeyecek arkadaslar bnde apple calısanıyım fazla ümitlenmeyin acılısı mükemmel olacak calıfornidakı consepti yapacaklar cok titizlikle yurutuyolar butun acılıs hazırlıkları tamm akasyada acılacak,nautilusun orda acılacak türkiye applestoreda fiyat neyse ordada aynısı olacak

Tam olarak anlaşılmıyor!... Apple'ın İstanbul'da (ve Anadolu/Asya) yakasında 2. bir mağaza açma hazırlığı içinde olduğunu söylemek istiyorsunuz galiba!... Ama hangi AVM'de? Yepyeni, modern görünüşlü ve estetik Akasya'da mı, köhnemekte olan ve dışarıdan bakıldığında kocaman bir kutu görünümündeki Nautilus'ta mı?

• sharky25ant kullanıcısına yanıt
    Bu sabah Kanyon TROY Mağazasına uğradım.

Zorlu AppleStore açılış tarihinin 4 Nisan olacağını belirttiler!

İnanın veya inanmayın; sadece bu tarihin 04.04.2014 olduğunu da dikkate alırsak sanki bu sefer tutacakmış gibi gözüküyor!...
  • ilk etapta 5 mağaza olarak kulağımıza geldi zorlu akasya olarak diğer mağazalar ise tam net belli değil bizimde duyduklarımız bunlar daha fazla bilgi veremiyoruz
  • http://www.idownloadblog.com/2014/03/05/tim-cook-turkey-store-april-4/

“During his visit to Turkey in February, Tim Cook announced Turkey’s first Apple store would opened in April. Today, however, based on new information we received from our source in the office of Apple, we know the official opening date to be 04/04/2014.”
  • Zannetmiyorum daha açılmasina vardir,hep acildi acilcak diye söylentiler var.
  • Kendi magazasi olmasına ragmen ve arada ilave aracilar olmayacak olmasına ragmen fiyatlari uygun yapmadiktan sonra hic acilmasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala acilacak galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tbatikan

http://ekonomi.haberturk.com/is-yasam/haber/933893-apple-magazasi-nihayet-aciliyor

böyle bir haber var...
    bu sefer olur mu acaba???

forumda haberi var zaten 5 nisanda açılıyor diye :)
  • NİHAYET BUGÜN (5 Nisan) AÇILDI !...

Ben saat 17:00 civarında gidebildim; içerisi tabir caizse tıklım tıklımdı!... İki kat ürünlerin sergilendiği ve satış alanlarına ayrılmış. Alttaki bodrum kat ise ofisler vs. Daha tam detaylı bilgi al(a)madım. Ürünler zaten herkesin bildiği ürünler; aksesuarlar da oldukça zengin ancak oldukça pahalı (özellikle orijinal Apple logolu olmayan, ancak Apple'ın onay verdiği 3. parti üreticilerin ürünleri...).

Etrafta gerçekten çok sayıda mavi T-Shirt'lü Apple satış danışmanları vardı. Bu görüntü, Hong Kong'daki üç devasa Apple mağazasında gördüğüm görüntüleri pek de aratmadı; ama kalabalık açılışın ilk günlerin kalabalığı mıydı -- zaman içinde göreceğiz.

Ancak, geç de kalmış olsa, Apple TR'de ciddi bir atağa geçti; bakalım gerçekten İstanbul ve/veya Ankara - İzmir'de yeni mağazalar art arda açılacak mı? Benim merak ettiğim konu bu Zorlu Mağazası (ve bunu takip edebilecek diğer mağazaların) Pupa, Troy gibi APR'leri ne derece etkleyip etkilemeyeceği... Ancak bu atağa geçiş, bu mağazanın açılması ile değil - son iki yılda Apple TR'de yeni APR'ler açtırararak, tüm ürün gamını (belki aksesuarlar bunun biraz dışında) Avrupa, hatta Amerika fiyatlarının çok da üzrinde olmayan fiyatlarla satış yaptırtarak zaten başlatmıştı.

Açılışa özel herhangi bir promosyon, özel fiyatlı ürünler vs. yoktu. Ancak Apple'ın bu "fiyat birliğini" titizlikle sürdürmesi menfaatinedir; bunu tüm dünyada belli ölçü ve başarıyla gerçekleştiriyorlar zaten!...

Uzun lafın kısası: Ucuz etin yahnisi, Apple'ın da ucuzu olmaz...

• 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.