Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ABD'den aldığım ve garantisi biteli 2 ay olmuş iPhone 5'imi burada açıldığı gün götürüp sizleri bilgilendireceğim, değişim yapacakları inancı ile :)

Bu inanca sahip olmamın nedeni firmanın Amerika'daki tutumu ve garanti bitmeden önce arayıp görüştüğüm Türk Apple çalışanının, yaşadığım problemleri telefonun seri numarasına işleyip, inanıyorum ki size yardımcı olacaklardır demesidir.

(tabiki çok hevesli değilim, ancak denemekten zarar gelmez mantığı ile deneyeceğim, olmaz ise 5S alıp 5'i de bir yerde yaptıracağım, batarya ölü, power tuşu ve yandaki ses yükseltme alçaltma tuşları çalışmıyor)
  • 14 ocak tarihi hala güncel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MK*

14 ocak tarihi hala güncel mi?

..
  • quote:

Bilemiyorum!... Yarın akşam Zorlu Sanat'da bir konsere gideceğim. İmkan olursa AVM'ye geçip dışarıdan mağazanın son haline bakıp içerisinin ne durumda olduğunu tahmin etmeye çalışacağım. Oradaki güvenlikçilerin vs. ağzını aramaya çalışacağım. Ama şimdilik kanım o ki, 14 Ocakta açılacak bu denli prestijli bir mağazanın kokusu daha somut bir şekilde ortaya çıkardı!...

Tabii, bir yöntem de Tim Cook'un sekreterini arayıp kendisi için 12-13 Ocak'ta TR'ye bir bilet alınıp alınmadığını sormak olabilir!...

• 4 Şubat
  • quote:

Orijinalden alıntı: mafaky

quote:

Bilemiyorum!... Yarın akşam Zorlu Sanat'da bir konsere gideceğim. İmkan olursa AVM'ye geçip dışarıdan mağazanın son haline bakıp içerisinin ne durumda olduğunu tahmin etmeye çalışacağım. Oradaki güvenlikçilerin vs. ağzını aramaya çalışacağım. Ama şimdilik kanım o ki, 14 Ocakta açılacak bu denli prestijli bir mağazanın kokusu daha somut bir şekilde ortaya çıkardı!...

Tabii, bir yöntem de Tim Cook'un sekreterini arayıp kendisi için 12-13 Ocak'ta TR'ye bir bilet alınıp alınmadığını sormak olabilir!...

hocam mağaza hakkında bilgi için yazımı alıntılarsanız çok sevinirim

• drony kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar, Cuma akşamı Zorlu'daydım.

Elime metreyi alıp AppleStore'un dıştan dışa boyutlarını ölçtüm (ve bu arada tabi ki güvenliğe yakalandım!...). Ölçüler, yaklaşık olarak 26.50 x 32 mt.'dir. Yani brüt alan yaklaşık 848 m2 olur. Bu dıştan dışa bir ölçümdür. İçten içe net alanın 775-790 m2 olacağını varsayabiliriz. Mağaza 3 katlı vre zannederim havaya açık olan üst 3. katının yüksekliği 4 metre kadar. AVM içinde kal 1. ve 2. katlar daha basık gibi duruyor.

Danışmaya sordum; "açılış için kesin bir tarih söylenmedi ama Şubat 2014 sonu gibiymiş" dediler.

Zorlu'da taahhüt işleri yapan bir tanışım var; ona telefon ettim: O da "Şubat 2014 içi ama daha somut bir tarih benim bilgimde yok", diyor.

En azından 14 Ocak artık "hayal ve yalan" olmuştur!...

Yukarıda "4 Şubat" diyen arkadaşımızın daha somut ve güvenilir bir bilgi kaynağı varsa, biraz daha açık olmasını isterdim.

Bakalım bekleyip göreceğiz!...

• Allah bu millete akıl fikir versin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun garantisi bitmeden acsalar fena olmayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Allah bu millete akıl fikir versin...

Âmin sanada inşallah

• Abi adam metreyle ölçmüş lan

• quote:

Arkadaşlar, Cuma akşamı Zorlu'daydım.

Elime metreyi alıp AppleStore'un dıştan dışa boyutlarını ölçtüm (ve bu arada tabi ki güvenliğe yakalandım!...). Ölçüler, yaklaşık olarak 26.50 x 32 mt.'dir. Yani brüt alan yaklaşık 848 m2 olur. Bu dıştan dışa bir ölçümdür. İçten içe net alanın 775-790 m2 olacağını varsayabiliriz. Mağaza 3 katlı vre zannederim havaya açık olan üst 3. katının yüksekliği 4 metre kadar. AVM içinde kal 1. ve 2. katlar daha basık gibi duruyor.

Danışmaya sordum; "açılış için kesin bir tarih söylenmedi ama Şubat 2014 sonu gibiymiş" dediler.

Zorlu'da taahhüt işleri yapan bir tanışım var; ona telefon ettim: O da "Şubat 2014 içi ama daha somut bir tarih benim bilgimde yok", diyor.

En azından 14 Ocak artık "hayal ve yalan" olmuştur!...

Yukarıda "4 Şubat" diyen arkadaşımızın daha somut ve güvenilir bir bilgi kaynağı varsa, biraz daha açık olmasını isterdim.

Bakalım bekleyip göreceğiz!...

kardes hangi kafayla yaptin bu eylemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Candarby

quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Allah bu millete akıl fikir versin...

Âmin sanada inşallah

https://eksisozluk.com/dahi-anlamindaki-de-ayri-yazilir--52817

• quote:

Orijinalden alıntı: SOUNDBACK

Telefonun garantisi bitmeden acsalar fena olmayacak

Garanti bitmeden Apple' ı arayıp bir olay kaydı oluşturmak gerekiyor. Garanti bitse de yardımcı oluyorlar.
  • ne mağazaymış ama asır geçti ne zaman açılcağı belli değil
  • O kadar da büyütmeyin ve/veya alaya almayın!...

Mağazanın dört bir tarafında, yani dışında, seramik taşlar (yer karoları) döşenmiş. Ben sadece bir karonun boyutlarını ölçtüm ve sonra en/boy kaçar karo olduğunu saydım. Oradan da verdiğim yaklaşık ölçüler çıktı! Herhalde elime şerit metreyi alıp, yerlere yatıp ölçüm yapmadım!
  • quote:

O kadar da büyütmeyin ve/veya alaya almayın!...

Mağazanın dört bir tarafında, yani dışında, seramik taşlar (yer karoları) döşenmiş. Ben sadece bir karonun boyutlarını ölçtüm ve sonra en/boy kaçar karo olduğunu saydım. Oradan da verdiğim yaklaşık ölçüler çıktı! Herhalde elime şerit metreyi alıp, yerlere yatıp ölçüm yapmadım!

Hacı öyle bir anlamışsın ki vallaha öyle sandım

Abi karodan ölçtüm desen. Çok önemli ayrıntı atlamışsın anlatırken, okuyan yanlış anlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

Garanti bitmeden Apple' ı arayıp bir olay kaydı oluşturmak gerekiyor. Garanti bitse de yardımcı oluyorlar.

Bunun belli bir suresi var midir?

Kasim'da garantisi dolan ve batarya + tum tuslardan problem yasadigim, garanti bitiminden once kayit olusturdugum telefonumu degistirme ihtimalim ne oranda olur acaba?

Sonucta kotu niyetli bir kullanici degilim, aylardir ust tus ve ses alcaltma ve yukseltme tuslarim hic calismiyor, assistive touch kullaniyorum. Ayrica bataryamin olu oldugu Apple tarafindan da onayli (Apple Diagnose kullanarak Quick Diagnose yaptigim zaman power issue problemi oldugu yaziyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: HeliTeknik

quote:

Bunun belli bir suresi var midir?

Kasim'da garantisi dolan ve batarya + tum tuslardan problem yasadigim, garanti bitiminden once kayit olusturdugum telefonumu degistirme ihtimalim ne oranda olur acaba?

Sonucta kotu niyetli bir kullanici degilim, aylardir ust tus ve ses alcaltma ve yukseltme tuslarim hic calismiyor, assistive touch kullaniyorum. Ayrica bataryamin olu oldugu Apple tarafindan da onayli (Apple Diagnose kullanarak Quick Diagnose yaptigim zaman power issue problemi oldugu yaziyor)

İyi niyet garantisi gibi olabiliyor. Biraz da orada çalışanlara bağlı ama zaten hali hazırda bir olay kaydı varsa mutlaka yardım ederler diye düşünüyorum.

• ne oldu bu elma store....yılan hikesine döndü... ne zaman açılıyor
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.