Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lethero

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: gokceonur

Yok artik cay tabagina mi dokup getirdiler ? Adi nedir yarildim ya

Evet bildigin cay tabagina doktu verdi sosu
    Yemek bolumune inen yuruyen merdivenlerden indiginizde by citir var orasi

Yemek yiyenlerden bir cok kisi yakiniyordu kamis vermemisler diye resmen komedi bir yer ya gidin gorun:-)))

Hemen hemen tum avm lerde boyle bu. By citiri bilmem ama atiyorum ayni katta hd iskender ya da kofteci ramiz varsa bir de onlarda yiyin. Orda plastik catal bicak vermezler. Sizin gittiginiz restoranin hizmet kaltesiyle alakali bu durum zorlu avm nin hizmet kalitesiyle degil. Ona bakarsan Burger king de cam bardakta vermedi icecegi diyen de cikar.

Kardes istanbulda yasiyorum ve avm de ilk defa yemek yemiyorum ayni yemegi green saladda ye bakalim servis kalitesine bakarsin

Ben zorlu kalite konusunda secici davraniyor demis bir arkadas ona istinaden yazdim
    Catal kasik bicak bunlari anlarim ama insan. Sosu cay tabagina dokup mu verir ya soslar icin sos sisesi filan koyar kori soslu tavuk servis yapiyorsun ama sosu masa da yok sos isteyene de cay tabagina dokup veriyorsun
    Kaldiki restoranlari cogu acilmadigi icin mecbur kaldim citir da yemek yemeye
    Sagligimla alakali olarak fast food yemem yasak bu sebepten dolayi ev turu yemek yiyeyim dedim tam bir faciaydi yemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hele şükür
  • Şu konuyu yukarı çıkartıp durmayın ya açıldı zannedip giriyorum sürekli rutin oldu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

çalışan inşaat ekibi alman oradakidiyen kişi kimdi

Kim olduğunu bilmiyorum. Kot, kazak giymiş, sakallı, genç 24-25 yaşlarında bir erkekti.
  • cridor C kullanıcısına yanıt
    Forumda rsmi vardı bende orda gördüm ama resimdekiler tulumluydu turuncu mu sarı mı neydi hatta.Belki tür sorumludur.
  • Steve Jobs hayatta iken açılsaydı daha iyi olurdu ama böyleside iyi. Steve Jobs için bi elfatiha okuyalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayramdan önce ilk görüşmenin sonuçlarını alıp 2. görüşme davetiyesi bekleyen varmı aranızda :)
  • 80 yildir acilcak... eeee yeter artik açın

• quote:

Orijinalden alıntı: zakyback

Bayramdan önce ilk görüşmenin sonuçlarını alıp 2. görüşme davetiyesi bekleyen varmı aranızda :)

Var hocam var, hatta mail bile attım geri dönüş yok henüz.

• bu arada online store açıdı arkadaşlar sipariş verilebiliryor ama operatör fiyatlarından aşağı bekleniyordu fiyatlar hiç de öyle olmamış
  • Apple Turkiye'nin ilk resmi satış sitesihttp://store.apple.com/tr acildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

Apple Turkiye'nin ilk resmi satış sitesihttp://store.apple.com/tr acildi.

Hocam oradan bişey satın alınca fiyatı uygun olurmu kazıklanmayız değilmi

• havale ile odeme yapanlar ne kadar havale ucreti odeniyor ?

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    İnternet bankacılığı için konuşuyorum: Havale ( yapı kredi-------> yapıkredi) için ücret ödenmez ama EFT
    ( başka banka--------> yapıkredi ) için 3 TL civarında alıyor bankalar. Apple'ın anlaşması YKB ile olduğu için yapı kredi yazdım. İnternet bankacığı dışında yıllardır EFT yapmıyorum ama eskiden ciddi ücretler alıyordu bankalar.
  • Bu hafta 2. görüşmeye gidenler ve haber bekleyenler ? :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

ADİM CANER YAZİN AKLİNİZA BUNU :) İKİ AY SONRA PİSMAN OLDUK TURKİYE HENUZ HAZİR DEGİLMİS APPLESTORE DEYİP KAPATACAKLAR :) ARKADASİN DEDİGİ GİBİ HAYİRLİYSİYLA YİKİCAZ ORAYİ TELEFONUM CEKMİYOR DİYENDEN TUT SALLAYİNCA İCİNDEN SES GELİYOR DİYEN EKRANİ SARİ DİYEN BİR KOLONDAN SES GELİYOR DİYEN HERKEZ YİKACAK ORAYİ EEE ZAMANİNDA MİLLETİN KAFASİNİ BOYLE YEDİLER "APPLE STORE ANİNDA DEGİSİM YAPİYORMUS" FİKRİNİ TEK TEK DENİYECEGİZ KİSACASİ APPLE GUNUNU GOSTERECEGİZ :))

Neden assalarmis gibi bir tonda yazdinki? Bizim milletimiz bi sorun cikacakta gidecek oraya, rengi sararcak gidecek, icinden sallayinca ses gelecek gidecek, bundan dogal daha ne olabilirki? Yurt disindaki vatandas hakkini tam aramayibilmiyorsa "amannn olsun, bosver parmaklasin nasilsa tam icine yerlestirmiyo" diyebiliyosa bu onlarin eksisi birader bizim degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnghack -- 12 Kasım 2013; 23:59:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sharky25ant

İnternet bankacılığı için konuşuyorum: Havale ( yapı kredi-------> yapıkredi) için ücret ödenmez ama EFT
    ( başka banka--------> yapıkredi ) için 3 TL civarında alıyor bankalar. Apple'ın anlaşması YKB ile olduğu için yapı kredi yazdım. İnternet bankacığı dışında yıllardır EFT yapmıyorum ama eskiden ciddi ücretler alıyordu bankalar.

Kuveytturk gibi bazı bankalar EFT ücreti almıyor hatta. Aslında halkbank'ın da aldığını görmedim, çoğu kez farklı banka hesaplarıma EFT yapmışımdır halkbank-->kuveytturk ve tersi olarak EFT ücreti almadılar bazı bu gibi bankalar almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnghack

quote:

ADİM CANER YAZİN AKLİNİZA BUNU :) İKİ AY SONRA PİSMAN OLDUK TURKİYE HENUZ HAZİR DEGİLMİS APPLESTORE DEYİP KAPATACAKLAR :) ARKADASİN DEDİGİ GİBİ HAYİRLİYSİYLA YİKİCAZ ORAYİ TELEFONUM CEKMİYOR DİYENDEN TUT SALLAYİNCA İCİNDEN SES GELİYOR DİYEN EKRANİ SARİ DİYEN BİR KOLONDAN SES GELİYOR DİYEN HERKEZ YİKACAK ORAYİ EEE ZAMANİNDA MİLLETİN KAFASİNİ BOYLE YEDİLER "APPLE STORE ANİNDA DEGİSİM YAPİYORMUS" FİKRİNİ TEK TEK DENİYECEGİZ KİSACASİ APPLE GUNUNU GOSTERECEGİZ :))

Neden assalarmis gibi bir tonda yazdinki? Bizim milletimiz bi sorun cikacakta gidecek oraya, rengi sararcak gidecek, icinden sallayinca ses gelecek gidecek, bundan dogal daha ne olabilirki? Yurt disindaki vatandas hakkini tam aramayibilmiyorsa "amannn olsun, bosver parmaklasin nasilsa tam icine yerlestirmiyo" diyebiliyosa bu onlarin eksisi birader bizim degil

ben bunu yazdığımı bile unuttum :)

• Bugün Apple destekle telefonda ipad ipod garanti meselesini konuşurken bayan Ocak 2014'te Türkiye mağazamız açılacak ve garanti işleri Bilkom'dan direk Apple Store'a geçecek dedi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dnghack

quote:

ben bunu yazdığımı bile unuttum :)

Yanlislarini unutan yanlis adam, seni hayatla basbasa birakiyorum:)

• 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.