Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Apple'a internet üzerinden sipariş verebilmeniz, özel siparişler de dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetSelçuk

Apple'a internet üzerinden sipariş verebilmeniz, özel siparişler de dahil.

Peki Ocak 2014 de açılacak olan Apple Store Mağazası ile aynı fiyattamı olucak fiyatlar? Ve garanti Apple Store garanti kapsamına giricek mi?
  • Büyük bir ihtimalle tek fiyat politikası uygulanır. Tabii ki, hemde en garantili tarafından olur
  • quote:

Büyük bir ihtimalle tek fiyat politikası uygulanır. Tabii ki, hemde en garantili tarafından olur

22 Ekim ' de açılıcak diyolar doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TanrıMisafiri

quote:

Büyük bir ihtimalle tek fiyat politikası uygulanır. Tabii ki, hemde en garantili tarafından olur

22 Ekim ' de açılıcak diyolar doğru mu?

22 diyende var 29 diyende. Ben de forumda yazanlara göre söylüyorum bunu.
  • 22 ekimde apple İpad ve bir kaç cihaz için lansman yapıyor.
    Apple online stor sanrım 29 ekimde veya 1 kasım da açılması planlanıyor henüz Apple Store ve Online Store ile ilgili tam bir bilgi yok.
  • Online Store açılsa bile stok sıkıntısı olucak yeni ürünlerde, örn; iPhone 5S 1 ay sonra tedarik edilebilcek.
  • en azindan store fiyatlarini ogrenseydik iyi olurdu. Haftalardir i5 almayi erteliyorum surekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

en azindan store fiyatlarini ogrenseydik iyi olurdu. Haftalardir i5 almayi erteliyorum surekli

Bide bize sor kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan.13

Seo Nedir Seo Kısacası Sitenizi Arama Motorlarında Birinci Sayfaya Getiren Kişlere Yada Kuruluşlara Denir seo uzmanı'lığı çok ciddi bir iştir web sitenize seo yaptırmayı düşünüyorsanız seo Yaptıracağınız Kişileri Kurumları iyi Seçmelisiniz..

Aksi Halde Sonuç Sizn için Hiçte iyi Olmaz Ortalıkta Bır Çok Kişi Seo işi Yaptığını Söylüyor elbette işini Hakkıyla Yapanlar Var Ama Mahalesef Her işte Olduğu Gibi Bu iştede Dolandırıcılar Türemiş Durumda
    seo danışmanı'lığını Yaptığını Söyleyip Ama Asıl Amacı insanları Dolandırmaktır Eğerki Web Sitenize seo çalışması Yaptırmayı Düşünüyorsanız Kesinlikle Ama Kesinlikle işinde Başarılı En Önemlisi Bolca Referansı Olan Bilgili Birikimili EN ÖNEMLİSİ YERİ YURDU BELLİ İNSANLARLA ÇALIŞIN KESİNLİKLE SADECE MAİL YADA TEL İLE ÇALIŞAN SEO VEYA KENDİNE SEOCU DİYEN İNSANLARDAN UZAK DURUNUZ

hosgeldin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Acınası et parçası olmuşsun dostum
  • Muhtemel fiyatlar 22 ekim gecesi açıklanır.Umarım iphone gibi yapmazlar fiyatta eski sistemi uygularlar.
    Yeni ipad 5 çıktığında eski ipad 4 ve Diğer nesil cihazların fiyatları 100- 200 tl aşşağı iniyor.Ayrıca 22 Ekim gecesi İpad 5. nesil hangi ülkelerde satışa sunulacağı hakkında mutlaka bilgi verirler.
  • Selam,

Bugün Zorlu'daydım. Olası Apple mağazası, henüz açılmayan diğer bütün mağazalar gibi kapalı kutu; içerisi gözükmüyor.

Fakat şöyle bir durum var:
    Açık hava katında bulunan ve tahmini Apple mağazası olarak lanse edilen alan beklediğimden büyük. Bu ilk etapta, her ne kadar aksi buralarda dile getirilse de, tek katlı bir mağaza izlenimi verdi.
    Şöyle de bir durum var. O açık hava katındaki yerin tam altına denk gelen 2 katın da çevresi kapalı. Eğer aynı mağazaya aitse çok hayvani bir alanı var Apple mağazasının.

İlaveten açık havadaki "mağaza" alanının önünde canlı müzik hazırlıkları vardı. Belli olmaz; 22 Ekim'de canlı bir açılış yapabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: callandor

Selam,

Bugün Zorlu'daydım. Olası Apple mağazası, henüz açılmayan diğer bütün mağazalar gibi kapalı kutu; içerisi gözükmüyor.

Fakat şöyle bir durum var:
    Açık hava katında bulunan ve tahmini Apple mağazası olarak lanse edilen alan beklediğimden büyük. Bu ilk etapta, her ne kadar aksi buralarda dile getirilse de, tek katlı bir mağaza izlenimi verdi.
    Şöyle de bir durum var. O açık hava katındaki yerin tam altına denk gelen 2 katın da çevresi kapalı. Eğer aynı mağazaya aitse çok hayvani bir alanı var Apple mağazasının.

İlaveten açık havadaki "mağaza" alanının önünde canlı müzik hazırlıkları vardı. Belli olmaz; 22 Ekim'de canlı bir açılış yapabilirler.

Canlı müzik çok sık yapıyorlar 2-3 defa gittim hepsinde de rastgeldim.

• 2.Görüşmenin sonuçlarını bekliyorum.Eğer davetiye gelirse bu kez daha , sanırım bu ay başı istifa edip tüm vaktimi daha iyi bir ingilizceye ayıracağım.Biraz grammer çalışırım. Umarım 3.Davetiyeyi alırım
  • ne kadar maaş vereceklermiş beyler bilgisi olan var mı merak ettim
  • zorlu avm acildimi bilgisi olan varmi

• Avm olarak açıldı evet, Apple Store'u sormuyorsunuzdur sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

2.Görüşmenin sonuçlarını bekliyorum.Eğer davetiye gelirse bu kez daha , sanırım bu ay başı istifa edip tüm vaktimi daha iyi bir ingilizceye ayıracağım.Biraz grammer çalışırım. Umarım 3.Davetiyeyi alırım

aynı şekilde bende senin gibi beklemedeyim. :)
    inşallah herşey istediğimiz gibi olur. ;)
  • bugün bence apple etkinliğinde duyurulma ihtimalı var
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.