Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: ozzy_carpe

Verildi mi bilmiyorum, ocak ayinda aciliyormus apple store..

www.wsj.com.tr/article/SB10001424052702304520704579126822183574830.html

Ben demistim 2014`un ilk ceyreginde acilir diye :)

online store da yeter bize.
    isterlerse seneye açsın zorlu dakini :)

Rusya`yi baz olarak suana kadar acilmasi gerekiyordu online store`un hocam, bende dahil herkes istanbulda oturmuyor ki.. Cogunluguk yine online magazadan alisveris yapacak .. Sanirim online magaza rusyada erken acildi normal store acilmadigi halde.. Bizde hep aksilikler oldugu icin bu kadar uzamasi normal bence :) Bence Turkiye`de eş zamanli acilir bu magazalar!

22 ekimde veya 29 ekimde açılır belki

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Umarim acilir ay sonunda.. Hep beraber bekliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple store ocakda aciliyor haberleri yabanci sitelerde yayinlanmaya basladi hadi gozumuz aydin :)

Link:http://9to5mac.com/2013/10/10/apples-first-retail-store-in-turkey-set-to-open-in-istanbul-in-january/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zakyback -- 10 Ekim 2013; 19:40:54 >

• arkadaşlar iyi akşamlar benim amerikadan alınma faturalı iphone 5 var aralıkta bitiyo 1 yıl uluslararası garantisi üst tüşü basmıyodu şimdi yalan mı oldu benim tamir işi online store dan falan olmuyo mu ?
  • Amerika'da satılan iki model var, A1428(GSM) ve A1429(CDMA) iki modelinde Avrupa'da ki Apple Store'larda cihaz değişimleri yapılmıyor, çünkü o modeller Avrupa'da satılmıyor ve bizim ülkemizde açılacak olan Apple Store Avrupa'yı baz alacağı için garantiniz geçerli olmaz. Gerçi Mayıs ayında bazı Apple Store'lara telefonların tamiri için gerekli ekipmanlar yollanmıştı, böylelikle basit şeyler( ekranın, güç, ses veya home tuşunun değişmesi gibi) değiştirilebiliyordu cihazın değişimi yerine tamiri yapılıyordu, belki böyle şeyler olabilir ama olmayadabilirde yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Fiyatlar;

iPhone 5S

iPhone 5S 16GB 1699 TL

iPhone 5S 32GB 1799 TL

iPhone 5S 64GB 1899TL

iPhone 5C

iPhone 5C 16GB 1499 TL

iPhone 5C 32GB 1599 TL

iPhone 5C 64GB 1699 TL

bu fiyatlardan girsin android musterilerinin cogunu kendine.ceker
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

quote:

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

Fiyatlar;

iPhone 5S

iPhone 5S 16GB 1699 TL

iPhone 5S 32GB 1799 TL

iPhone 5S 64GB 1899TL

iPhone 5C

iPhone 5C 16GB 1499 TL

iPhone 5C 32GB 1599 TL

iPhone 5C 64GB 1699 TL

bu fiyatlardan girsin android musterilerinin cogunu kendine.ceker

Hayaller kurardık biz yıllar önce, hiç yoktu hesapta ayrılık bizce

• Arkadaşlar kötü bir haberim var.Apple store açılışı 2014e ertelenmiş, alttaki kaynağın son güncellemesine göre

http://www.elmadergisi....zorlu-centera-aciliyor/
  • __SpartacuS__ kullanıcısına yanıt
    online store hakkında bir bilgi varmı ?
  • geri zekaliyiz biz genel olarak hepimiz.

bir satış ofisi acmak oaran varsa cook ama cok kisa surer.

adam 12 subatda acmis konuyu 8 ay olmus hala bir ilerleme yok. var da yok gizem yaratiyorlar. ne gerek var ya. kanmayin artik acin gözlerinizi
  • Adamlar mağazalarının açılışını bile gizem konusu haline getirebiliyor ya helal olsun ne diyeyim. Bu onların becerisi mi yoksa bizim milletimizin ürünü mü yorum yok
  • valla yatıp kalkıp hep bu konuda kilitli kaldık neden mi aplle store türkiyede açılırsa bizde bu cihazlara yurt dışındakiler gibi uygun fiyatlarla sahip olurmuyuz, atılan kazıkların boyları küçülürmü diye ümit ediyoruz herkesin aklında şüphe şimdi bu telefonu alsam ben 2700-2800 tl civari bir ilan gördüm bim 2299 :) hadi operatörler kasım aralık ayında Türkiye'ye getircekler en makul 2500-2300 arasına iner eeeee vayy bu fiyatı verdik bir ay sonra İstanbul'da Apple Store açıldı cihaz 1500-1800 düşüncesindeyiz
  • Gelsin 22 Ekim..Store açılmadı bari tanıtımlar olsun,yenilerin fiyatları açıklansın
  • zor açılır bu gidişle
  • iPhone 5s, iPhone 5c ve Apple Store Türkiye için geri sayım başladı

Apple sonbahar döneminde yine gaza basmış durumda: iPhone 5s ve iPhone 5c Türkiye’de resmi olarak 1 Kasım’da satışa sunuluyor. Apple Store Türkiye hazırlıkları tamamlanmak üzere, açılış için gün sayılıyor. Yeni iPad ve MacBook Pro’lar 22 Ekim’de geliyor. OS X 10.9 Mavericks’in lansmanı ise artık an meselesi…

Bayram öncesindeki son iş gününde gündemdeki konuları toparladığım bu yazıyla güzel bir cuma diliyorum şimdiden… :)

sihirli elma apple store 2 1 iPhone 5s, iPhone 5c ve Apple Store Türkiye için geri sayım başladı
    iPhone 5S ve iPhone 5C 1 Kasım’da Türkiye’de!

Apple önceki gün paylaştığı bir basın bülteni ile 1 Kasım’da Türkiye’nin de dahil olduğu bir çok ülkede iPhone 5s ve 5c’yi resmen satışa sunuyor. Böylece geçtiğimiz yıllara göre Apple çok daha önce (yaklaşık 1,5 ay) yeni iPhone’u ülkemize getirmiş oluyor.

sihirli elma iphone 5s 5c ios 7 21 iPhone 5s, iPhone 5c ve Apple Store Türkiye için geri sayım başladı

Geçtiğimiz senelerde genelde Eylül’de yapılan lansmanların ardından iPhone’un Türkiye’ye gelmesi Aralık ayını buluyordu. Bu sene de hepimizin beklentisi bu yönde olmasına rağmen Apple 25 Ekim’de 35 ülkede, ardından 1 Kasım’da da 16 ülkede iPhone lansmanını yaparak toplamda 62 ülkede resmen iPhone satışına başlamış olacak.

sihirli elma iphone 5c 1 iPhone 5s, iPhone 5c ve Apple Store Türkiye için geri sayım başladı

Böylece biz de artık yaklaşık 1,5 ay içerisinde iPhone 5s ve iPhone 5c’ye kavuşmuş olacağız. :)
    Apple Store Türkiye için geri sayım başladı!

Ve bu sürecin ardından artık biz de Apple Store’ları beklemeye başlamıştık. Ancak yaz ayları geçmesine rağmen ne yazık ki beklenen açılış bir türlü gerçekleşmemişti. Bunun temel olarak da elbette Apple Store’ların yer alacağı AVM’lerin tamamlanamaması konuşuluyordu.

sihirli elma apple store 5th ave iPhone 5s, iPhone 5c ve Apple Store Türkiye için geri sayım başladı

Ancak bugün itibariyle İstanbul’daki ilk Apple Store’a ev sahipliği yapması beklenen Zorlu Center açıldı, ve bu açılışla birlikte elbette Apple Store haberleri ve dedikoduları da hız kazandı. :)

Bir yandan Apple’ın mağazasının tamamlanmak üzere olduğu ve 1 Kasım’daki iPhone lansmanında açılabileceği konuşulurken, diğer yandan da açılışın Ocak 2014′te olacağı paylaşılıyor.

. . . . .

KAYNAK :www.sihirlielma.com/2013/10/11/iphone-5s-5c-apple-store-turkiye/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chiris -- 11 Ekim 2013; 11:49:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

acilsin artik! su fiyatlari merak ediyorum dogrusu eger operatordeki , magazalardaki fiyatlarla ayniysa vay halimize

Amerikada Kulaklik alsan 30 $ , burda 100-150 TL Amerikada iPhone 5 16 gb 1400 TL civari burda 2000 TL civari

Amerikada kisi basina dusen gelir= 3000 $-4000 $

Turkiyede kisi basina dusen gelir= 1000 $-2000 $

bu neyin kafasidir?

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

acilsin artik! su fiyatlari merak ediyorum dogrusu eger operatordeki , magazalardaki fiyatlarla ayniysa vay halimize

Amerikada Kulaklik alsan 30 $ , burda 100-150 TL Amerikada iPhone 5 16 gb 1400 TL civari burda 2000 TL civari

Amerikada kisi basina dusen gelir= 3000 $-4000 $

Turkiyede kisi basina dusen gelir= 1000 $-2000 $

bu neyin kafasidir?

+1

Aslında durum daha vahim ABD (2012) kişibaşına düşen gelir ortalaması 48 bin $, Türkiyenin 10 bin $ yaklaşık 5 katı

• Artık Online store açılsın yeter demeye başladım
  • Şu Online Store muhabbetini birileri açıklayabilir mi bana, lütfen?
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.