Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Belki aramızda Apple Store TR de ise başlamış biri vardır

Yoksa o kişi senmisin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de açılacak olan mağaza ile ABD fiyatlarını göreceğine inanmak açılana kadar sürdürülecek bir düşüncedir. ÖTV'nin KDV'si diye bir olgu var bizim ülkemizde geldikleri gibi çeşitli vergiler ile mevcut piyasa fiyatlarına ulaşacaktır.
  • Fiyatlar ucuzlar mı ucuzlamaz mı ayrı muamma ancak Galaxy S4 dedikodularına bakılırsa (8 Çekirdekli, 2GB Ram e sahip bir cihazdan bahsediliyor) Apple bir sonraki cihazında İphone 5 gibi bir saçmalıkla daha piyasaya çıkarsa ciddi kan kaybına uğrayacak.
  • Güzel bir haber. Ama fiyatlarında düşmesi lazım.
  • İyi olmuş. Fiyatlarda düşüş olursa iyi olur. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaga20

quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

Belki aramızda Apple Store TR de ise başlamış biri vardır

Yoksa o kişi senmisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım hayırlı olsun. Bundan sonraki İphonemuzu göre göre alırız..
  • Güzel bir haber. Şimdiden hayırlı olsun.

• Orayi YIKARlar.

• şimdi apple ürünleri hava alanından mağazaya gelirken bizimkiler bi operasyonla hepsini indirirler dünyaya rezil oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami.24

şimdi apple ürünleri hava alanından mağazaya gelirken bizimkiler bi operasyonla hepsini indirirler dünyaya rezil oluruz

turk yapımı ıphone taklıdı ıle mağazada değiştirirler yazın bunu bıryere haberlerde çıkacak bu olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

berbat oldu bence
    iphonelar ucuzlarsa iphone olmasının ne anlamı var niye alayım
    her türlü insan fakir,emekli hepsinin elinde iphone düşünsenize
    o pis fakir insanların pis yağlı ellerinde iphonelar

apple kapatsın komple şirketi

Zaten şimdide herkesin elinde var kimse param yok demesin
  • türkiyeye appstore açılması güzel olur heralde
  • Vergiler izin vermez ucuz Apple'a. Rahat olun.

• ülkemizde bir apple store olmadığını bilmiyordum! gürcistan-batumda bile var iphone 5 sordum bin küsür lira fiyatı vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: yzy.

ülkemizde bir apple store olmadığını bilmiyordum! gürcistan-batumda bile var iphone 5 sordum bin küsür lira fiyatı vardı

Gurcistan'da Apple Store falan oldugu yok, en fazla resellerdir o.

http://www.apple.com/retail/storelist/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zordion -- 12 Şubat 2013; 20:38:30 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutcan

Avrupa fiyatının çok az üstünde satsa bile yeterli. Bizdeki fiyatlar sadece vergilerden değil, daha çok fırsatçı ithalatçılar ve distribütörlerden kaynaklanıyor. Kar marjları çok yüksek.
    Diğer markaların ürünleri avrupa fiyatlarına yakın satılırken iphone'ların fiyatları avrupa fiyatı + 700tl gibi fiyatlardan geliyor. Mesela ipad'lerin fiyatları ülkemizde iyi(cell modeller de dahil),
    Avrupa fiyatına yakınlar, ama iphone'larda ne varsa ülkemizde gereksiz fazla bir kar koyarak satıyorlar. Apple'ın buna el atması lazım herşeyden önce.

Başka bi konuda da örnek vermiştim Teknolojix te galaxy s3 ilk çıktığında 2499 tl idi aradan 1 ay geçmeden bana mail geldi fiyat ı 1499 tl ye inmiş ve o fiyat tan da kar ediyor.Aç gözlü firmaların ettiği karı düşünün artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordion

quote:

Orijinalden alıntı: yzy.

ülkemizde bir apple store olmadığını bilmiyordum! gürcistan-batumda bile var iphone 5 sordum bin küsür lira fiyatı vardı

Gurcistan'da Apple Store falan oldugu yok, en fazla resellerdir o.

http://www.apple.com/retail/storelist/

olabilir ben telefon teknolojisinden haz etmediğim için o kadar ayrıntısını bilemem sadece fiyatının oldukça uygun olması dikkatimi çekti o kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Dünyanın en iyi şirketi Apple'ın sayın CEO'su Tim Cook'un ağzından ''Turkey'' Çıkması bile beni heyecanlandırdı. Bugünleri de görecektim ya çok şükür Apple'a.

Umarım çok daha yüce bir şirket haline gelir Apple.

Açıldığı zaman önünde seni kurban edelim.Apple cennetine gidersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

acilsin artik! su fiyatlari merak ediyorum dogrusu eger operatordeki , magazalardaki fiyatlarla ayniysa vay halimize

Amerikada Kulaklik alsan 30 $ , burda 100-150 TL Amerikada iPhone 5 16 gb 1400 TL civari burda 2000 TL civari

Amerikada kisi basina dusen gelir= 3000 $-4000 $

Turkiyede kisi basina dusen gelir= 1000 $-2000 $

bu neyin kafasidir?

Kisi basina dusen milli gelirleri kafandan sallamasaydin iyiydi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhnmr -- 12 Şubat 2013; 20:48:25 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.