Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 699 €'nun altındaki fiyat tahminleri bana hiç gerçekçi gelmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barantr90

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

quote:

2 gün sonra tekrar görüşmeye gidiyorum ancak moralim felaket bozuk... Şuan çalıştığım yerde bir hırsızlık durumuyla karşı karşıya kalmış bulunuyoruz.

Müşterinin telefonunu restore için teslim almış ve kasada işlem yapıyordum , dün mağaza yoğunlaşınca kasa tarafı bir kaç saniyeliğine boş kalmış onca kameraya rağmen müşterinin iPhone 5'ini kasadan almışlar , uçurmuşlar...

Burada bunu yazmamın nedeni iş deneyiminin benden yüksek olan arkadaşlardan yorum yapmaları.

Cihaz mağazadan çalınıyor ancak ben müdürüme zararın tazminini kendim edeceğimi söyledim.Müşterimiz de +30'u yaşlarda.Pek bir şey söylemedi.Bugünü bekliyor.Bende babamdan bugün para alıp eğer sonuca ulaşmazsa müşteriye sıfır telefon satın alacağım.

Suç benim mi , dğeil mi anlamadım ... Ben sadece cihazı teslim aldığım için kendime kızıyorum.Mağaza 60 TL kazanacak diye ,ben 2000 liramdan oldum

Şükürler olsun ki bunu ödeyebilecek gücümüz var ama yinede koyuyor yani...

Tek korkum Apple Store arifesi , mağazanın bana referans olmaması...

Not : Bir kaç müşterimiz teşekkür mailleri atmıştı şirkete ve başta müdürüm olmak üzere şirket sahibi de seviyor diye düşünüyordum beni.Umarım bu durum - ki ödeyeceğim ben - gelecek hayatımı etkilemez Tek korkum o.

Çalan şerefsizde Allah'ından bulsun

Geçmiş olsun. Işyerinde güvenlik kameraları yok mu?

nasıl bir yer orası sen cebinden alıyorsun telefonu şirket neye yarıyor?

Sorma hocam... Sırf referans olsunlar diye katlanıyorum , yoksa ben ödemezdim asla... Şu iş olsun , kaçarak uzaklaşırım artık ! haksızlığa gelemiyorum ama yapacak birşey yok !

Bu arada BUYAKA ALIŞVERİŞ MERKEZİ'ne nasıl gidebilirim

çok geçmiş olsun arkadaşım. avrupa yakasında ikamet ediyorsan 522 ler var. Bunları çeşitleri var ama 522 lere binmen yeterli. Önünden geçiyorlar. Binerkende ikea ya gitcem de garanti olsun. Buyaka ve İkea yan yana ;)

Avcılar'da oturuyorum... Metrobüsle nasıl ulaşabilirim.Saat 7'de evden çıkmayı düşünüyorum.Görüşmem 9.45'te... sizcce 2.45 saatte yetişir miyim acaba

Bu arada bugün iPhone 5S'im geldi , forumdan konuyu takip etmek isteyenler varsa , saat 18'den sonra (max gece 10'da biter Render ve Upload ile birlikte) izleyebilirsiniz .Moralim bozuk biraz çalıntı olayından ama yapacak birşey yok tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barantr90

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

quote:

2 gün sonra tekrar görüşmeye gidiyorum ancak moralim felaket bozuk... Şuan çalıştığım yerde bir hırsızlık durumuyla karşı karşıya kalmış bulunuyoruz.

Müşterinin telefonunu restore için teslim almış ve kasada işlem yapıyordum , dün mağaza yoğunlaşınca kasa tarafı bir kaç saniyeliğine boş kalmış onca kameraya rağmen müşterinin iPhone 5'ini kasadan almışlar , uçurmuşlar...

Burada bunu yazmamın nedeni iş deneyiminin benden yüksek olan arkadaşlardan yorum yapmaları.

Cihaz mağazadan çalınıyor ancak ben müdürüme zararın tazminini kendim edeceğimi söyledim.Müşterimiz de +30'u yaşlarda.Pek bir şey söylemedi.Bugünü bekliyor.Bende babamdan bugün para alıp eğer sonuca ulaşmazsa müşteriye sıfır telefon satın alacağım.

Suç benim mi , dğeil mi anlamadım ... Ben sadece cihazı teslim aldığım için kendime kızıyorum.Mağaza 60 TL kazanacak diye ,ben 2000 liramdan oldum

Şükürler olsun ki bunu ödeyebilecek gücümüz var ama yinede koyuyor yani...

Tek korkum Apple Store arifesi , mağazanın bana referans olmaması...

Not : Bir kaç müşterimiz teşekkür mailleri atmıştı şirkete ve başta müdürüm olmak üzere şirket sahibi de seviyor diye düşünüyordum beni.Umarım bu durum - ki ödeyeceğim ben - gelecek hayatımı etkilemez Tek korkum o.

Çalan şerefsizde Allah'ından bulsun

Geçmiş olsun. Işyerinde güvenlik kameraları yok mu?

nasıl bir yer orası sen cebinden alıyorsun telefonu şirket neye yarıyor?

Sorma hocam... Sırf referans olsunlar diye katlanıyorum , yoksa ben ödemezdim asla... Şu iş olsun , kaçarak uzaklaşırım artık ! haksızlığa gelemiyorum ama yapacak birşey yok !

Bu arada BUYAKA ALIŞVERİŞ MERKEZİ'ne nasıl gidebilirim

çok geçmiş olsun arkadaşım. avrupa yakasında ikamet ediyorsan 522 ler var. Bunları çeşitleri var ama 522 lere binmen yeterli. Önünden geçiyorlar. Binerkende ikea ya gitcem de garanti olsun. Buyaka ve İkea yan yana ;)

Avcılar'da oturuyorum... Metrobüsle nasıl ulaşabilirim.Saat 7'de evden çıkmayı düşünüyorum.Görüşmem 9.45'te... sizcce 2.45 saatte yetişir miyim acaba

Bu arada bugün iPhone 5S'im geldi , forumdan konuyu takip etmek isteyenler varsa , saat 18'den sonra (max gece 10'da biter Render ve Upload ile birlikte) izleyebilirsiniz .Moralim bozuk biraz çalıntı olayından ama yapacak birşey yok tabi

çok kötü bir saat seçmişsin arkadaşım ya köprü trafiği olcak eğer 2. köprüden gelirsen. bence 1. köprüden ulaşım nasıl olabilir onu sor derim. o konuda bir fikrim yok çünkü

• Nerden geliyorsun bilmiyorum ama kabataş durağından 103 numaraya binip, ümraniye çakmak köprüsünde ineceksin. köprüden sonra 5 dk yürüme mesafesinde BUYAKA AVM. Kime sorsan gösterir. Kadıköyden 13 numaraya binebilirsin aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_

Nerden geliyorsun bilmiyorum ama kabataş durağından 103 numaraya binip, ümraniye çakmak köprüsünde ineceksin. köprüden sonra 5 dk yürüme mesafesinde BUYAKA AVM. Kime sorsan gösterir. Kadıköyden 13 numaraya binebilirsin aynı şekilde.

Avcılar Metrobud ile gelecegin !

• Altunizade durağında in, sağ taraftan devam et üst geçiti geç ikinci üst geçite çıkma kaldırımdan devam et. Millet bahçesi durağından 13- 14-103-522-bir kaç tane daha var- numaralı hatlar geçer bin birine çakmak köprüsünü geçince durakta in, köprüden geçtiğini anlamaman imkansız sonra ışıklardan karşıya geç birine sor 5 dklık yolun kaldı zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asi_

Nerden geliyorsun bilmiyorum ama kabataş durağından 103 numaraya binip, ümraniye çakmak köprüsünde ineceksin. köprüden sonra 5 dk yürüme mesafesinde BUYAKA AVM. Kime sorsan gösterir. Kadıköyden 13 numaraya binebilirsin aynı şekilde.

Avcılar Metrobud ile gelecegin !

O halde altunizade durağında inip yine söylediğim hatları kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BABAHAKKI

22 Ekimde Apple Online Store aktif olacak arkadaslar. Haberiniz olsun.

Bu mesaja yorum yapan olmamış ama asıl mağazanın açılışından çok bu konu çok daha önemli.

Umarım bilgi doğru olur.
  • hamburgerciden otobüs saatlerine kadar tartışılan bir konu... ama başlık apple store...

kimbilir daha neler göreceğiz acaba???
    hayırlısı ile açılsada rahatlasak...
  • Store da teknik servis imkanıda olur mu acaba?

• Ben de şöyle bir bilgi aktarayım. Schenker Arkas Apple ile ürünlerin depolanması ve ulaşımı konusunda anlaşmış. Kesin bilgidir.
  • Hala açılmadı mı yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

Store da teknik servis imkanıda olur mu acaba?

Bunlar direk telefonu degistirirler herhalde. Genelde oyle islem yapiliyormus. Araci olmayacagi icin ve yedek parca uretmiyorlar bildigim kadariyla o yuzden degisim yaparlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

http://sozcu.com.tr/2013/ekonomi/zor%C2%ADlu-cen%C2%ADte%C2%ADr-acilisi-yine-ertelendi-384338/
    10 ekim deniyor ama bakalım..

ne ruhsatmış arkadaş faşizm bu işte

• quote:

Orijinalden alıntı: jackal73

quote:

Bu mesaja yorum yapan olmamış ama asıl mağazanın açılışından çok bu konu çok daha önemli.

Umarım bilgi doğru olur.

iphone satılacak mı acaba özelikle 5s

• Mağaza açılışı en erken 29 Ekim deniliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

quote:

Orijinalden alıntı: speedycruiser

Store da teknik servis imkanıda olur mu acaba?

Bunlar direk telefonu degistirirler herhalde. Genelde oyle islem yapiliyormus. Araci olmayacagi icin ve yedek parca uretmiyorlar bildigim kadariyla o yuzden degisim yaparlar.

Türkiyede Amerikada veya diğer Avrupa ülkelerinde olduğu kadar değişim olacağını sanmıyorum. Halkımız çıkarcı olduğu için önlem alınır düşüncesindeyim.

• bildiginsan kullanıcısına yanıt
    Apple yedek parça üretmiyor.Bu yüzdem yedek parça ile ilgili bir tamir söz konusu değil.
    Tamiri olmadığı için üstüne gerekli miktarda para alıp yeni cihaz veriyorlar.Yurt dışında olay böyle muhtemelen Türkiye'de böyle olacaktır.
  • quote:

hadi hayırlısı olsun birçok insanın beklediği haber bu aslında.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.