Şimdi Ara

kesinlikle ssd alın!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

önceden pc de 500gb harddisk vardı şimdi 120 gblik ssd ama yeterli oluyor

önceden bilgisayarı açıp 1-2 dakika beklerken ssd taktıktan sonra 10-15 saniyede açılmaya başladı

harddisk kullanırken internetten 2 sekme açamazken şimdi oyunu alta alıp video da izleyebiliyorum

ondan hariç bilgisayarım baya hızlandı mesala bir klasörü açmak 3-4 saniyemi alırken şimdi 1-2 sanıyede açılıyor

bilgisayar hiç ısınmıyor

bence harddisk alacağınıza ssd alın.

bildiğin bilgisayarı yeniden hayata döndürdü.

.Liveatom.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liveatom -- 17 Eylül 2020; 13:38:15 >

• Aramıza hoş geldin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende 7200 rpm disk var max 30 saniyede açılıyor 1 dk'da da tam kapasite kullanılabilir hala geliyor. (ıvır zıvırın açılması kendine gelmesi vs.)

SSD alasım var ancak sistemi taşımaya üşeniyorum diye sürekli erteliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

bende 7200 rpm disk var max 30 saniyede açılıyor 1 dk'da da tam kapasite kullanılabilir hala geliyor. (ıvır zıvırın açılması kendine gelmesi vs.)

SSD alasım var ancak sistemi taşımaya üşeniyorum diye sürekli erteliyorum
    benimde çekmecede yatan bir ssd var..kim takıp format atacak diye hala 7200rpm diski kullanıyorum :)

gerçi w7 kullanınca 7200rpm çok hantal kalmıyor
  • usb2.0 U kullanıcısına yanıt
    Elinde ssd var ve kullanmıyorsun çok şaşkınım =) hdd görünce ben bile hantallaşıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: webgezgin

Elinde ssd var ve kullanmıyorsun çok şaşkınım =) hdd görünce ben bile hantallaşıyorum
    dizüstü için almıştım,cihazı satınca ssd kaldı..masaüstü pc yi kutudan çıkardım ama ssd hala çekmecede..bir ara takacağım inşallah :)
  • Almışken de iyisini almak lazım. Yoksa tümden hezeyan olabilir (Adata mesela).

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD Tavsiye
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    adatanın kaliteli ssdleri de var
  • ilk aldigim ssdlerim ve heyecan aklima geldi , resimleri taradim tam 10 yil olmus , emin degilim ama sata 3 SSD diye birsey yoktu yada cok pahaliydi , hatirlamiyorum .

kesinlikle ssd alın!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 15 Eylül 2020; 23:26:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Almışken de iyisini almak lazım. Yoksa tümden hezeyan olabilir (Adata mesela).
    ADATA XPG SX8200 Pro, ADATA XPG Spectrix S40G, ADATA XPG Gammix S11 Pro modelleri iyidir

lakin sizinde dediginiz gibi ADATA SU630 SU650 gibi modelleri alinmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunGFu

ADATA XPG SX8200 Pro, ADATA XPG Spectrix S40G, ADATA XPG Gammix S11 Pro modelleri iyidir

lakin sizinde dediginiz gibi ADATA SU630 SU650 gibi modelleri alinmaz

Alıntıları Göster
    Aynen. Kasteddiğim SU serisi idi. Herkesin sövdüğü ve veryansın ettiği model. Ben yine de sicili daha temiz modelleri tavsiye ederim. Samsung Evo/zenginler için Pro serisi gibi. Kingston A ve UV serisi de fena değil. Crucial BX500 bile gayet iyi diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi taşımak derken! Sanırım dosyaları filmleri falan demek istedin. Eğer taşınabilir hdd varsa yedekle ve ssd alırsan windowsu sıfırdan kur. Klonlama iyi bir mantık değil. Çünkü gereksiz windows dosyalarını kullanmaya devam edersin. Sıfırdan windows kurmak ssd de yarım saat bile sürmüyor. Usb ye windowsu programla at ve usb üzerinden kur. Hiç zor değil.
  • Linux değilde windows olunca aradaki toparlanma farkı vs daha çok hissedebiliyorum

• Ssd aldım bende pc 5 dkda zor açılıyor sorun ne olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssd bozulunca verilerin geri gelemiyor haberin olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

ssd bozulunca verilerin geri gelemiyor haberin olsun.
    Taşınabilir harddisk’im var oyun ve uygulamalarımın yedeğini alıyorum, benim için sorun olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liveatom -- 17 Eylül 2020; 17:51:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feather

Aramıza hoş geldin :)
    Teşekkürler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Almışken de iyisini almak lazım. Yoksa tümden hezeyan olabilir (Adata mesela).
    veri okuma ve yazma hızı yavaşsa isterse samsung olsun yine de yavaş olacaktır,
    ssd alırken okuma yazma hızına dıkkat edilmesi gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liveatom -- 17 Eylül 2020; 18:24:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdifb10

Ssd aldım bende pc 5 dkda zor açılıyor sorun ne olabilir
    okuma yazma hızı yavaş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liveatom -- 17 Eylül 2020; 19:47:53 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.