Şimdi Ara

Keske Bize Saygıyı Öğretmeselerdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah göz doktoruna gittim recetemi aldım adam gibi bir gözlükcüye gidiyim dedim gittim verdim gözlükleri sadece cam takabiliriz dediler zaten öle olcuak dedim.30 tl'ye organik cam takalımmı dediler.
    Babam gecen 20'tlye takmıstınız dedi.Gözlükcüde calısan kızda ne zaman dedi bizdenmı aldınız dedi.Nese o zaman biz başka bir yere gidelim dedi babam ben o şeyden sonra gözlükle receteyi aldım bir hışımla cıktım gözlükcüden.Babam kapıdan ge o zaman ver gözlükleri dedi ben iyice cıldırdım.Girerken bağırıodum o arada arkadan baska bir bayan geldi sahibi idi herhalde siz kime bağırıosunuz dedi babamda 2miz aramızda bağırıoz dedi.Ben tabi sustum duruyorum.
    Keske bize saygıyı sevgiyi öğretmeselerdide orda susmayıpta ben bağırdım ne olcak polismi cağırıcaksınız deseydim.Lanet olsunkı bunu söleyemedim.Keske bize bunları öğretmeselerdide cevp verebilseydim.

• Benim bir arkadaşım vardı böyle yaptı öldü
  • "Siz kime bağırıyorsunuz" diten bir şahıs ve oranın sahibi olma ihtimali var oranın gözlükçü olduğuna eminmisin nasıl iş ahlakıdır bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madinina

Benim bir arkadaşım vardı böyle yaptı öldü

seni bulucam olm o ara karneyi alamıycaksın.
    diğer arakdasta yok orası pembe panjurlu ev.
    sana akbil basan beyaz pardüseli adamda benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madinina

Benim bir arkadaşım vardı böyle yaptı öldü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ülke olarak bunu haketmedik
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.