< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Yukarıdaki GS'lilerin Ali Koç'u 1 kez bile dinlediğinden şüpheliyim.Ali Koç hakkında bildikleri tek şeyin Koç ailesinden olduğu bence.
Çünkü adamın 5 dakikalık konuşmasını dinleyen birisi Ali Koç'un vizyon sahibi,eğitimli,diksiyonu mükemmel,olaylara profesyonel açıdan bakan,insancıl biri olduğunu anlardı. |
Zeki olduğunun kanıtı kişinin kendisini bize pazarlamasıdır, bize göstermesidir. Açıklıyım;
1- Kişinin zeki olup olmadığını günlük hayatta sürekli karşılaştığımız gibi bir takım denemeler sonucunda kesin bir yargıya varırız, bizim insanlarımızda vardır zaten bu. Bir kişiyi sinirlendirirsin ve gelecek tepkiye, cevaba bakarsın. Ali Koç'un cevaplarına bakabilirsin. En azından zeki, araştıran ve durum analizi yapabilme yetisine sahip insanların yaptığına baktıktan sonra Ali Koç ile karşılaştırabilirsin. 2- Karizmatik olduğunun kanıtı nedir? "karizmatik Fr. charismatique sf. (kari'zmatik) Etkileyici." TDK'nun bize açıkladığı bu. Şimdi Ali Koç bu arkadaş için neden karizmatik? Gözüne hoş gelmiş, giyimi ve kuşamını güzel üslubu ile tamamlamış olmasıyla adamı etkilemiş. Benim için neden karizmatik? Giyim ve kuşamının yanında Türkçe'ye güzel bir şekilde hakim olup, diğer kültürlere gösterdiği saygı ve öğrenme çabasıdır. Bunun ekstraları var ama sanırım bu senin için yeterli. 3- Para güzel bir şey demişsin. Buna katılmamak elde değil ama sana sevdiğim birinden bir alıntı yapıyorum, keza çift alıntı yapacağım. Derek "Bir yazıyı alıntı ile bitirmek iyidir" der. Birileri zaten senin söyleyeceğini en iyi şekilde söylemiştir. Daha iyisini yapamıyorsan, onlarınkini alır ve yazını etkileyici bir şekilde bitirirsin. Seveceğinizi düşündüğüm birinden alıntı yapıyorum. "Zengin doğmadım ama fakir de ölmeyeceğim." Her şey senin elinde, çocuklarına bırakacağın mirastan tut, torununun güzel bir hayat geçirmesi senin çocuğunu nasil eğittin, neler yaptığınla alakalı. Para, derinlik isteyen bir konu ve zeki olmayan insanlar sadece harcar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 29 Mayıs 2018; 23:47:5 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 30 Mayıs 2018; 8:55:26 > |
|