Şimdi Ara

Keşke her alanda Ali Koç gibi insanların sayısı çoğalsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tarafsız olarak bakalım . Şu adama hayran olmamak mümkün mü?
    Vatansever Atatürkçü çağdaş zeki seviyeli karizmatik
    Keşke Ali koç gibi insanların sayısı ülke yönetiminde de cogalsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarıdaki GS'lilerin Ali Koç'u 1 kez bile dinlediğinden şüpheliyim.Ali Koç hakkında bildikleri tek şeyin Koç ailesinden olduğu bence.

Çünkü adamın 5 dakikalık konuşmasını dinleyen birisi Ali Koç'un vizyon sahibi,eğitimli,diksiyonu mükemmel,olaylara profesyonel açıdan bakan,insancıl biri olduğunu anlardı.
    Zeki olduğunun kanıtı kişinin kendisini bize pazarlamasıdır, bize göstermesidir. Açıklıyım;

1- Kişinin zeki olup olmadığını günlük hayatta sürekli karşılaştığımız gibi bir takım denemeler sonucunda kesin bir yargıya varırız, bizim insanlarımızda vardır zaten bu. Bir kişiyi sinirlendirirsin ve gelecek tepkiye, cevaba bakarsın. Ali Koç'un cevaplarına bakabilirsin. En azından zeki, araştıran ve durum analizi yapabilme yetisine sahip insanların yaptığına baktıktan sonra Ali Koç ile karşılaştırabilirsin.

2- Karizmatik olduğunun kanıtı nedir?

"karizmatik Fr. charismatique
    sf. (kari'zmatik) Etkileyici." TDK'nun bize açıkladığı bu. Şimdi Ali Koç bu arkadaş için neden karizmatik? Gözüne hoş gelmiş, giyimi ve kuşamını güzel üslubu ile tamamlamış olmasıyla adamı etkilemiş. Benim için neden karizmatik? Giyim ve kuşamının yanında Türkçe'ye güzel bir şekilde hakim olup, diğer kültürlere gösterdiği saygı ve öğrenme çabasıdır. Bunun ekstraları var ama sanırım bu senin için yeterli.

3- Para güzel bir şey demişsin. Buna katılmamak elde değil ama sana sevdiğim birinden bir alıntı yapıyorum, keza çift alıntı yapacağım. Derek "Bir yazıyı alıntı ile bitirmek iyidir" der. Birileri zaten senin söyleyeceğini en iyi şekilde söylemiştir. Daha iyisini yapamıyorsan, onlarınkini alır ve yazını etkileyici bir şekilde bitirirsin. Seveceğinizi düşündüğüm birinden alıntı yapıyorum.

"Zengin doğmadım ama fakir de ölmeyeceğim." Her şey senin elinde, çocuklarına bırakacağın mirastan tut, torununun güzel bir hayat geçirmesi senin çocuğunu nasil eğittin, neler yaptığınla alakalı. Para, derinlik isteyen bir konu ve zeki olmayan insanlar sadece harcar.
  • keşke böyle aileden gelen bi mirasımız olsa şu an ben de konuşuluyor olurdum GS başkanlığı için

• Aileden gelen bir serveti yönetiyor birde Atatürkçü.Bende Atatürkçüyüm.Zeki olduğunun kanıtı nedir ? Karizmatik olduğunun kanıtı nedir ?
    Belki aileden gelen serveti olmasa çöp toplayan belediye personeli olsa ; insanlar ona ne zeki derdi ne karizmatik.

Para güzel şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 29 Mayıs 2018; 23:47:5 >
  • adam donanımlı hiç ihtiyacı yokken yurtdısında egitim gordu

• Yukarıdaki GS'lilerin Ali Koç'u 1 kez bile dinlediğinden şüpheliyim.Ali Koç hakkında bildikleri tek şeyin Koç ailesinden olduğu bence.

Çünkü adamın 5 dakikalık konuşmasını dinleyen birisi Ali Koç'un vizyon sahibi,eğitimli,diksiyonu mükemmel,olaylara profesyonel açıdan bakan,insancıl biri olduğunu anlardı.
  • Bu galatasaray'lılar ne kadar korkak kıskanç arkadaşlarmış ya 3 4 troll her ali koç konusunda görüyorum Harvard'da okumuş adama ciddi ciddi doğuştan zengin demeye getiriyolar arkadaşlar siz Koç ailesinin nasıl yetiştirildiğini vs bilmiyorsunuz sanırım az araştırında cu cahilliğinizi ve kıskançılığınızı kapatır belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

Aileden gelen bir serveti yönetiyor birde Atatürkçü.Bende Atatürkçüyüm.Zeki olduğunun kanıtı nedir ? Karizmatik olduğunun kanıtı nedir ?
    Belki aileden gelen serveti olmasa çöp toplayan belediye personeli olsa ; insanlar ona ne zeki derdi ne karizmatik.

Para güzel şey.
    Zeki olduğunun kanıtı kişinin kendisini bize pazarlamasıdır, bize göstermesidir. Açıklıyım;

1- Kişinin zeki olup olmadığını günlük hayatta sürekli karşılaştığımız gibi bir takım denemeler sonucunda kesin bir yargıya varırız, bizim insanlarımızda vardır zaten bu. Bir kişiyi sinirlendirirsin ve gelecek tepkiye, cevaba bakarsın. Ali Koç'un cevaplarına bakabilirsin. En azından zeki, araştıran ve durum analizi yapabilme yetisine sahip insanların yaptığına baktıktan sonra Ali Koç ile karşılaştırabilirsin.

2- Karizmatik olduğunun kanıtı nedir?

"karizmatik Fr. charismatique
    sf. (kari'zmatik) Etkileyici." TDK'nun bize açıkladığı bu. Şimdi Ali Koç bu arkadaş için neden karizmatik? Gözüne hoş gelmiş, giyimi ve kuşamını güzel üslubu ile tamamlamış olmasıyla adamı etkilemiş. Benim için neden karizmatik? Giyim ve kuşamının yanında Türkçe'ye güzel bir şekilde hakim olup, diğer kültürlere gösterdiği saygı ve öğrenme çabasıdır. Bunun ekstraları var ama sanırım bu senin için yeterli.

3- Para güzel bir şey demişsin. Buna katılmamak elde değil ama sana sevdiğim birinden bir alıntı yapıyorum, keza çift alıntı yapacağım. Derek "Bir yazıyı alıntı ile bitirmek iyidir" der. Birileri zaten senin söyleyeceğini en iyi şekilde söylemiştir. Daha iyisini yapamıyorsan, onlarınkini alır ve yazını etkileyici bir şekilde bitirirsin. Seveceğinizi düşündüğüm birinden alıntı yapıyorum.

"Zengin doğmadım ama fakir de ölmeyeceğim." Her şey senin elinde, çocuklarına bırakacağın mirastan tut, torununun güzel bir hayat geçirmesi senin çocuğunu nasil eğittin, neler yaptığınla alakalı. Para, derinlik isteyen bir konu ve zeki olmayan insanlar sadece harcar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gs nin başındaki adama bakın ne demek istediğimi anlarsınız

Ali Koç global anlamda bir değer

• Adam son derece zeki ve donanımlı biri. Bizim camiadan bazı forumdaşlar adamın servetinden dem vurmuş. Böyle durumlar için güzel bir söz var; 'kedi ulaşamadığı ciğere mundar der.' Siz ciddiye almayın bu elemanları.
  • Benim şahsi fikrim, Ali Koç gelirse genel olarak Türk futbolundaki toplam kalite artar.Aziz Yıldırım milletle kavga etmesi milletin Aziz Yıldırımla kavga etmesi gibi basit kavgalar futbol dışı polemikler, alakasız işler azalır, ve takımlar alt yapı ve futbol kalitesine odaklanır. Neden Galatasaraylı Fener stadında maç izleyemiyor, rekabet olunca illa kavga dövüşmü olmalı? Bence Ali Koç uslubuda değiştirecektir en azından Fenerbahçe adına, daha seviyeli bir rekabet olabilir. İnşallah düşündüğüm gibi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 30 Mayıs 2018; 8:55:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

Aileden gelen bir serveti yönetiyor birde Atatürkçü.Bende Atatürkçüyüm.Zeki olduğunun kanıtı nedir ? Karizmatik olduğunun kanıtı nedir ?

Para güzel şey.
    Keşke her alanda Ali Koç gibi insanların sayısı çoğalsa

niye denizlide bi dayı çıktı konuştu, herkes hayran kaldı
    yani çöpçü de olsa zeki olabilir ve kendini gösterme şansı olursa insanlar hakkını teslim eder

o yüzden sen de karamsarlığa düşme, hakedersen sana da hakkını teslim ederiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.