Şimdi Ara

keşke kyk yurdu çıkmasaydı keşke kyk yurduna yazılırken geberseydim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
81
Cevap
1
Favori
8.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz siz mi akıllınısınız işte bu yüzden yaşadığım yerin dışında okumadım ben. Bunları çekeceğime istediğimi okumam evime yakın bulduğumu okurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illa üniye gitcem eve çıkacak param da yok diyosan kyk yurduna göre okul seç

zaten hangisinden çıkarsan çık ayrıcalığın yok okul ismi 3 üniden sonra önemsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swonz -- 2 Ekim 2021; 18:40:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • özel öğrenci evleride sorunlu, annem memleketten geldi tek başıma büyük evde kalıyorum gitti balkonu güzelce yıkadı oturacaz bir baktık üstten pislik toz saç yemekartığı birsürü pislik gelmiş meğersi üstteki halısını süpürüyo, ev kurallarına göre halı sirkelemekte yasak 2 tane bebeydiler elimde kalacaklardı ...oğulları, birdaha olmaz dediler fakat özürde dilemediler kanun felan olmasa geçmişte olsak gırtlaklardım bebeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 2 Ekim 2021; 20:35:14 >
  • yüce Allah'ım kimseyi yurda düşürmesin. cezaevi orası başka bişey değil.

• Sende yap osur, kulaklik takma ,agzini sapirdat sifonu cekme belki anlarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kabakara61

özel öğrenci evleride sorunlu, annem memleketten geldi tek başıma büyük evde kalıyorum gitti balkonu güzelce yıkadı oturacaz bir baktık üstten pislik toz saç yemekartığı birsürü pislik gelmiş meğersi üstteki halısını süpürüyo, ev kurallarına göre halı sirkelemekte yasak 2 tane bebeydiler elimde kalacaklardı ...oğulları, birdaha olmaz dediler fakat özürde dilemediler kanun felan olmasa geçmişte olsak gırtlaklardım bebeleri

Geçersin geçersin keşke kyk yurdu çıkmasaydı keşke kyk yurduna yazılırken geberseydim 

• Okumak işkenceye dönmüş...

• Tam aradığım ortam😆

• 2.donem eve geçebilirsin yada maddi durumun varsa tek kişilik özel yurda geçebilirsin. Seni çok iy

Anlıyorum yaşadıklarınin aynısı yaşadım. Önce oda değiştirdim baktım oda olmadı özel yurda geçtim tek kişilik. Bu arada hangi üni ve bölüm nedir Hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: meola147of

okulların açılmasını çok istiyordun uzaktan eğitim istemiyordun kyk yurdunda takılmaya devam et iyi oldu sana

ne alaka sonsuza kadar uzaktan eğitim mi olacaktı? ne çeşit varlıklarsınız

• Aileyi beğenmez, yurdu beğenmez, parası da yok ama birilerinin koynunda yatmak ister.

Bu adamlar okuyup ülkeye ailesine vs faydalı olacak öyle mi? Okumayın siz.

• Paran yok şehir dışında üniversiteye gidiyorsun.Paran yok kyk yurdunda kalıyorsun,paran yok tüm bu eziyetleri çekiyorsun,paran yok üniversite hayatı yaşayamıyorsun.Ağzı laf yapan vs bu bir yere kadar paran olsaydı araban olurdu kendi evini tutardın.Sonrasında zaten o bahsettiğin yatma vs işleri kendiliğinden gelişirdi şayet biraz özgüvenli ve yakışıklı olsaydın.Her şey bunlara bağlı.MYG yapıp kendi şehrindeki üniye git yol yakınken.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunun askerliği de var yeğen.

• Bence KYK yurdu daha askerliğe hazırlık. Askerde daha neler göreceksiniz neler. Daha KYK yurdunu çekemeyen askerliğini general olarak yapmadıkça askerliğe hiç katlanamaz.

• Ne zannediyordunuz ki,parasi olmayan icin universite hayatida yok.

• Ben 1 sene özel yurtta kaldım apartmandan bozma. Tek kişilik odaydı ama farketmiyor. Gece sabaha kadar gürültü yapıyolardı yan odadakiler. Neyse notlarımı bir şekilde yüksek tutup boş evimizin olduğu doğduğum ilde üniye geçiş yapmıştım yatay. Kendilerine öğrenci diyenlerin olduğu ortamlar hep aynı özellikle okumak için gelmeyen çok.

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Dostum bi süre iade et , Kyk nın zorluğu var ama fiyatı uygundur . Bi kaç arkadaş bulup Eve çıkarsın sonra , ama hemen girişme o işlere benden tavsiye , ilk haftalar can ciğer olduğun insanlar ile 1 yıl sonra selamlaşmıyor bile olabilirsin bu üni kyk muhabbetleri farklı biraz . Alışmaya çalış şimdilik

• YaptikBirHataKomiserBey Y kullanıcısına yanıt
    Lan kes boş yapma

• highest in the room kullanıcısına yanıt
    Boş yapma diyenin açtığı konu. Meslek gerçekten psikologsa sana geleceklere acırım. Tipe bak. Laflara bak bu adamlar üni okuyor inanamıyorum. Ülke lağam.
    keşke kyk yurdu çıkmasaydı keşke kyk yurduna yazılırken geberseydim

• YaptikBirHataKomiserBey Y kullanıcısına yanıt
    ağlama

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.