Şimdi Ara

keşke kyk yurdu çıkmasaydı keşke kyk yurduna yazılırken geberseydim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
8.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üniversiteli değil de sanki ortaokullu gibiler, gerçekten çok garip davranışları var 1 ve 2. sınıf öğrencilerinin. Allah sabır versin, evin verdiği konforu hiçbir şey vermiyor. Ben yurttayken gece, arkadaşlarımı uyarmamak için azami dikkat gösterirdim. Sabahın 7'sinde derse gideceğim, adam gecenin 5'inde dışarıdan arkadaşını getirmiş odada yüksek sesli konuşuyor, az kavga etmemiştim onunla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 3 Ekim 2021; 16:3:54 >
  • highest in the room kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarını okursan kim ağlıyor görürsün. Tip! Git psikoloğa görün ama gerçeğine.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bir an önce arkadaşlık kurup, arkadaşlarınla ayrı eve çıkmalısın dostum. İstanbul falan değilse de hiç bekleme

• Ayni yurtta kalan kafa dengi arkadas bulup ayni odaya cikmaya bak. Bulamazsan veya o kadar vaktim yok diyorsan simdi de değiştirebilirsin odani ama yine aynı tarz insanlara denk gelebilirsin.

Bir diger çözüm de is bulacaksın eve cikacaksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

2+1 eşyalı ev temmuz-ağustos da 350-450 arası idi, Eylül de gider tutarım dedim, çok çok 50 lira zam yaparlar   demez olaydım, 650 liraya zar zor tuttum, gerisini sen düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kyk hayatı iyidir. Türkiye koşullarında insanın dayanıklılığını, çevikliğini, adaptasyon hızını arttırır. O dediğin sorunlar kyk da değil hayatının her alanında karşına çıkacak sorunlar. Türkiye de hayatta kalmaya hoş geldin.

• bunun üst versiyonu olan askerlik var bi de :)

• Uyarmakla uğraşma adam olan 1 2 yapar 3ü yapmaz. Ben puanları iyi olan bşr okuldayım gelen tipler de aşağı yukarı belli oluyor. Ders çalışma vs oturmuş oluyor. Sabah çıkıyır akşam geliyorlaruz.

Git blok memuruyla konuş, buraya yazdıkalarını nlat oda değişikliği iste.

• quote:

Orijinalden alıntı: SW4RTHY

ne alaka sonsuza kadar uzaktan eğitim mi olacaktı? ne çeşit varlıklarsınız

Alıntıları Göster

O zaman ses çıkartmayıp sürüenceksin yurtlarda şikayet etme hakkın yok

• O kadar dedik yurt okul canınızı çıkaracak diye asosyal ezik sen kız bulamayacaksın vs vs zirvaladilar,it bağlasan durmayacak yere 1500-2000 lira para verip 1bardak çayın bile hesabını yapiyorsunuz şimdi

• Oda değiştir. Kimse ağzını kavga etmeye cüret edemez ertesi gün yol verirler adama

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    Hocam İTÜ olmaz mı

• Siz eve çıkınca her şey çözülecek mi zannediyorsunuz? Ev de aynı şeyin laciverti. Hatta evde daha çok sorun yaşarsınız , hiç kafa dengi arkadaş falan demeyin can ciğer kuzu sarması adamlar kavga ediyor aynı eve çıkınca.

Çaresi ya uyum sağlayacaksınız ya da kendinizi o ortama sokmayacaksınız. Kulak tıkacı, göz bandı gibi yöntemlerle de uyum sağlayabilirsiniz milleti uyararak da uyum sağlayabilirsiniz.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    kardeş bir insanı bir kere uyarırsın bir daha niye uyaralım onu geçtim gecenin 12 sinde kulaklık takmadan film izlemek nedir milletin rahatsız olduğu u anlayamayacaksa bundan ne desen boş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: highest in the room

kardeş bir insanı bir kere uyarırsın bir daha niye uyaralım onu geçtim gecenin 12 sinde kulaklık takmadan film izlemek nedir milletin rahatsız olduğu u anlayamayacaksa bundan ne desen boş

Her seferinde uyaracaksınız, size uyuz ola ola o kulaklığı takacak. Siz ses çıkarmadıkça daha rahat davranmaya başlar.

Tepkilerinizde net ve kararlı olun. Gerekirse her gün uyarın, o kulaklığı taktırın.

2005 de mezun oldum . o zaman da aynı leşlikteydi. okuyacak adamın kyk da işi yok. ben cevizlibağ atatürk de kalıyordum. bu kadar lanet pislik leş bi yer olamaz. odalarda priz yoktu ve yasaktı o zamanlar.

yemek fişi veriyorlardı, hiç bir işe yaramıyordu. yemekler acayip pahalıydı. ülkücü mafya pahalı yemeğe isyan eden öğrencileri dövme karşılığında bedava yemek +odada uydu yayınına sahip oluyordu. hiç bi zim değişmemiştir kesin . tete de turc

• Seni ciddiye almıyorlar. kusura bakma ama gerçek bu kardeşim.

yazık

• Bir gencin daha yalancı hayalleri sondu kyk ile alakası yok bu ülkede tuvalet eğitimi bile almadan uniye gelenler var beklentiyi sıfırlayın. Wc ye gidince temiz bulursanız mutlu olun mesela :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.