< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
keşke kyk yurdu çıkmasaydı keşke kyk yurduna yazılırken geberseydim
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Yurtlar öyle hocam. 2 amigo bulup eve çıkmaya bakın. Hangi üniversite btw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kulak tıpası öneririm, 20 30 tl. Al tak keyfine bak
başka tıpalar da var mı hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
okulların açılmasını çok istiyordun uzaktan eğitim istemiyordun kyk yurdunda takılmaya devam et iyi oldu sana
-
kykda kalınacaksa şehirdışına okumaya gidilmez.
-
Ayrı eve çıkın hocam
abi aile evinde de huzur yok ki resmen iki ucu dışkılı değnek
1+0 eşyasız Eve 1200 tl istiyorlar nasıl çıkayım ?
quote:
Orijinalden alıntı: highest in the room
1+0 eşyasız Eve 1200 tl istiyorlar nasıl çıkayım ?ULAN el insaf, nankörler sizi.
Abartmayın.
Bakara makara kakara kukara..
Bir kasımpaşalının sözleri
-
Hocam para yoksa üni bom boş geçiyor maalesef
Hocam bu devirde paran yoksa maalesef kyk ölüm. Dua et bizim okulda 7 kişi yurtlar pisuvara sıçan davarlar var.
Bu doğruysa o zaman bizde bir laf vardır Joe, yes yes yes oh yes fak
Fakir olmak işte bu senin anlattiğin şey.tam 12den vurdun gol oldu tebrikler
20 yaşinda bebe'sin daha buyuceksin abisi.yapacagin tek sey var bana gore kimseye yuz verme.senin yasadiklarini biz de yaşadik
anlıyorum yaşadıklarını ben de kyk yurdunda kaldım bir sene sonra virüs girdi araya yarın yine dönüyorum yurda.
kulaklık tıpası bende işe yaramadı. ben onun yerine müzik açıyorum kulaklıkla uykum gelene dek sonra çıkarıp uyuyorum. eğer 3 dakika içinde uyuyamazsam hemen tekrar takıyorum yoksa sinirlenmeye başlıyorum.
-
ne bekliyordun tam olarak? kyk yurdunda kalmak böyle bir şeydir. doğru dürüst arkadaşlara denk gelme ihtimali bu bahsettiklerine denk gelme oranından daha düşüktür.
odanı değiştir. ben de öyle saygısız kekolarla neredeyse 1 yılımı mahvettim ama sonradan düzgün bir odaya geçebildim. benimkiler daha beterdi, gece 2-3 e kadar bağıra bağıra pubg oynarlardı ve uyurken telefondan müzik açarak uykuya dalardı birisi o kadar sakat
Bunlar üniversiteyi bitirecek, eğitimli, nitelikli, kalifiye olarak bilinecek toplumda. Gel de ülkenin geleceği için karamsar olma.
Puahaha oğlum californiada mı yaşıyoruz üniversite hayatını ne sanmıştınız liselilerin üniversiteyi gözünde büyütmesine bayılıyorum ya. Boğaziçinde bilkentte falan değilsen üniversite hayatını unut
-
22 yaşındayız birader ne liselisi sadece kyk ortamının gerçekliğinden bahsettim
Ayrı eve çıkmadığın sürece üni hayatı pek olmaz zaten ama eğer ortamcı biriysen ağzın laf yapıyorsa kızları etkileyebiliyorsan yozgatta bile en baba üni ortamını yaşarsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
okulların açılmasını çok istiyordun uzaktan eğitim istemiyordun kyk yurdunda takılmaya devam et iyi oldu sana |
Puahaha oğlum californiada mı yaşıyoruz üniversite hayatını ne sanmıştınız liselilerin üniversiteyi gözünde büyütmesine bayılıyorum ya. Boğaziçinde bilkentte falan değilsen üniversite hayatını unut |
ne alaka sonsuza kadar uzaktan eğitim mi olacaktı? ne çeşit varlıklarsınız |
Bunlar üniversiteyi bitirecek, eğitimli, nitelikli, kalifiye olarak bilinecek toplumda. Gel de ülkenin geleceği için karamsar olma.
|
başka tıpalar da var mı hocam
![]() |
Aileyi beğenmez, yurdu beğenmez, parası da yok ama birilerinin koynunda yatmak ister.
Bu adamlar okuyup ülkeye ailesine vs faydalı olacak öyle mi? Okumayın siz. |
Yurtlar öyle hocam. 2 amigo bulup eve çıkmaya bakın. Hangi üniversite btw
|
abi aile evinde de huzur yok ki resmen iki ucu dışkılı değnek
|
odanı değiştir. ben de öyle saygısız kekolarla neredeyse 1 yılımı mahvettim ama sonradan düzgün bir odaya geçebildim. benimkiler daha beterdi, gece 2-3 e kadar bağıra bağıra pubg oynarlardı ve uyurken telefondan müzik açarak uykuya dalardı birisi o kadar sakat
|
Benzer içerikler
- arapça öğrenmek zor mu
- şah damarı kesildikten sonra kaç dakika yaşanır
- lumberjack orjinal sorgulama
- gözden çıkan iplik gibi uzayan beyaz yapışkan sıvı nedir
- kaynak alan göze ne iyi gelir
- telegram indirim kanalları
- çay emojisi
- google çizim yap
- suudi arabistan
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X