Şimdi Ara

Keşke okumasaydım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Keşke okumasaydım
    Keşke okumasaydımreddit
    From the Turkey community on Reddit: Türkiye'de "keşke okumasaydım, okumayan insanların çok daha ileride olduğu bir zamandayız" diyen ve diyecek nesiller yetişiyor.
    https://www.reddit.com/r/Turkey/comments/1h9dlz6/t%c3%bcrkiyede_ke%c5%9fke_okumasayd%c4%b1m_okumayan_insanlar%c4%b1n

We need hustlers university! Keşke okumasaydım 

Keşke okumasaydım

• Keşke okumasaydım
  • kırmızı şortli sandım

• Cryptix Ph.D kullanıcısına yanıt

Keşke okumasaydım 

• Her sene yüzbinlerce öğrenci üniversitelere doluşuyor. Her bir öğrenci kendini okuyor zannediyor maalesef. Para sistematik olarak kariyerden çekilse de üniversiteler işsiz üretmeye devam edecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke ben de okumasaydım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim herkese tavsiyem; eğer yapmak istediğiniz şeyi üniversite olmadan yapabilecekseniz, üniversiteye gitmeden yapın.

Alıntı

metni:
    Amaç para kazanmak ise bu saatten sonra okumak zaman kaybıdır.

Demiş biri reddit'te, ama ne zamandır anlatmaya çalıştığım ve gördüğüm olay da; amaç para kazanmak değil de bilim veya eğitim ise bunu karşılayan üniversite de ya yok ya da top tier 3-4 tane.

Benim gözlemlerime göre; kopya çek, chatgpt kullan, 4 seneni harca; diplomayı al, piyasada bir işe başvur, araya tanıdık sok ve asgari x 2 maaşlarla iş bulabileceğini hayal et şeklinde işliyor üniversiteler.

Yani hem bilim üretemiyor ve eğitim veremiyor hem de para kazanma konusunda da işe yaramıyorsa soruyorum size üniversitelerin işlevi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikigai -- 9 Aralık 2024; 6:32:3 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.