Şimdi Ara

Keşke yakışıklı biri olsaydım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
6.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızlar bana ilgi duyacaktı. Benimle beraber olmak isteyecekler hatta onlar ayağıma gelip çıkma teklifi edeceklerdi. Şaka falan yapmıyorum, yakışıklıysanız gerçekten durum bu. Güzel bir yüze sahip olsaydım böyle olacaktı.

Sadece bu da değil mesele. Yakışıklı olsaydım kendimi daha çok sevecektim. Hayatta daha başarılı olacaktım. Özgüvenim, kendime ve hayata olan sevgim kat be kat daha fazla olacaktı.

Yakışıklı olsaydım sevdiğim hoşlandığım kızla beraber olabilecektim. Ama sırf güzel bir yüzüm yok diye o bana bakmayacak. Sırf şanslı olduğu için güzel bir yüze sahip başka bir erkeği tercih edecek.

Şimdi diyeceksiniz ki "amaan önemli olan iç güzellik yeaa" Ne iç güzelliğinden bahsediyosun? Kendimden örnek vereyim: Bugüne kadar 20'nin üzerinde kıza teklif ettim. Hemde yüz yüze konuştum. Gittim cesurca hoşlandığımı söyledim. Ama hiçbirisi kabul etmedi. Neden sence? Tabii ki güzel bir yüzüm yok diye. Yakışıklı olsaydım o cümleden sonra dudağıma yapışırlardı.

Yakışıklı biri olsaydım bambaşka olacaktı herşey.

• sadece kız olarak bakmayın tip herşey. özgüven falan onları geçtim çoğu zaman görünüşüm yüzünden evden dışarı çıkasım gelmiyor. chico ya benzesem hayattan keyif alırdım 1.91lik boyumla kasada aldıklarımı poşete koyarken kasiyer kızın bakması bile yeterdi bana. izler izler ağlarım

Yapay Zekanın Yanıtı

Keşke Yakışıklı Olsaydım: Gerçeğe Dayalı Bir Bakış Açısı

Yakışıklı olmayı dilemek yaygın bir insani arzudur. Fiziksel çekiciliğin, sosyal etkileşimlerde ve yaşam kalitesinde önemli bir rol oynadığına inanılmaktadır. Ancak, yakışıklılığın öznel bir kavram olduğunu ve güzelliğin göreceli olduğunu unutmamak önemlidir.

Yakışıklılık Algısının Faktörleri

Yakışıklılık algısı, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli faktörlere bağlıdır:

• Kültürel Normlar: Güzellik standartları, zaman ve kültürle birlikte değişmektedir.
    • Kişisel Tercihler: Herkesin estetik tercihleri farklıdır ve bu da yakışıklılık algısını etkiler.
    • Fiziksel Özellikler: Yüz simetrisi, cilt tonu ve vücut ölçüleri gibi fiziksel özellikler genellikle yakışıklılıkla ilişkilendirilir.
    • Kişilik Özellikleri: Güven, karizma ve mizah anlayışı gibi kişilik özellikleri de algılanan çekiciliği artırabilir.

Yakışıklı Olmanın Faydaları

Bazı araştırmalar, yakışıklı kişilerin hayatın çeşitli alanlarında avantajlara sahip olabileceğini düşündürmektedir. Örneğin:

• Daha fazla sosyal başarı elde etmeleri
    • Daha yüksek iş kazançları elde etmeleri
    • Daha tatmin edici romantik ilişkiler yaşamaları

Ancak, bu faydaların yakışıklılığın tek başına bir sonucu olmadığını ve diğer faktörlerin de rol oynayabileceğini belirtmek önemlidir.

Yakışıklılık İçin Çaba Göstermenin Riskleri

Yakışıklılığı elde etmeye yönelik aşırı çabalar, olumsuz sonuçlara yol açabilir. Örneğin:

• Uygunsuz Estetik Prosedürler: Aşırı kozmetik ameliyatlar veya diğer estetik prosedürler, istenmeyen sonuçlara yol açabilir.
    • Düşük Benlik Saygısı: Yakışıklılığa aşırı odaklanmak, benlik saygısını düşürebilir ve dış görünüşe bağımlı hale getirebilir.
    • Sağlıksız Uygulamalar: Yakışıklı görünmek için şiddetli diyetler veya aşırı egzersiz gibi sağlıksız uygulamalara başvurmak zararlı olabilir.

Sonuç

Yakışıklı olmak bir arzu olsa da, bunun öznel bir kavram olduğunu ve dış görünüşün yaşam kalitesinin tek belirleyicisi olmadığını unutmamak önemlidir. Kişisel gelişim, kariyer başarısı ve anlamlı ilişkiler gibi diğer yönlere odaklanmak, genel mutluluk ve refah için daha etkili olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İşiniz gücünüz kız olmuş ne diyeyim size. Allah başka dert vermesin .
  • Bu düşüncelerinin -yanlış değil de- eksik olduğunu anlaman için daha zamana ihtiyacın var.

Teklif ettiğin kızlar seninle muhtemelen aynı "gençlik" döneminde olduklarından salt tipe önem veriyorlar, o yüzden yalnızsın. Zaman geçtikçe yaptıkları hatalardan dönüp sana da bakanlar olacaktır. =G A R A N T İ=

Ben de çok yakışıklı sayılmam. Ama birşey farkettim, en ufak bir değişiklik çok şeyi değiştiriyor. Bir süre önce saçlarım kısaydı, uzattım. Omuzlara kadar dökülüyor. Eskiden kimse yüzüme bakmazken şimdi kaldırımda yürürken evli barklı kadınlar bana bakıyor. Şimdi kız gibi arkadan toplayıp sıpa kuyruğu bağlıyorum saçlarımı. Böyle de gayet giderim var. İş biraz da sana bakıyor.
  • Bir kere direkt hoşlandıgını söyleyerek yakışıklı olsan bile hiçbir kızı elde edemezsin ha Kıvanç tatlıtug felan isen bilemem. Ve emin ol kızlar yakışıklılara teklif felan etmiyor sadece yanaşıyorlar bahaneyle soru felan soruyorlar o kadar yine iş erkekte bitiyor kısaca.
  • Teklif ettiğiniz insanlarla önceden tanışıyor muydunuz yoksa siz onları tanıyıp onlar sizi tanımazken mi teklif ettiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Bu düşüncelerinin -yanlış değil de- eksik olduğunu anlaman için daha zamana ihtiyacın var.

Teklif ettiğin kızlar seninle muhtemelen aynı "gençlik" döneminde olduklarından salt tipe önem veriyorlar, o yüzden yalnızsın. Zaman geçtikçe yaptıkları hatalardan dönüp sana da bakanlar olacaktır. =G A R A N T İ=

Ben de çok yakışıklı sayılmam. Ama birşey farkettim, en ufak bir değişiklik çok şeyi değiştiriyor. Bir süre önce saçlarım kısaydı, uzattım. Omuzlara kadar dökülüyor. Eskiden kimse yüzüme bakmazken şimdi kaldırımda yürürken evli barklı kadınlar bana bakıyor. Şimdi kız gibi arkadan toplayıp sıpa kuyruğu bağlıyorum saçlarımı. Böyle de gayet giderim var. İş biraz da sana bakıyor.
    adama akıllı dedik zeki dedik 5 cümlede kendisiyle çelişti.

• serdarrr8 kullanıcısına yanıt
    hayırdır niyekine?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hayırdır niyekine?
    mesele salt tip değil deyip olayı salt tiple açıklamışsın.
  • serdarrr8 kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi.

Yazıyı totonla okuma.

Mesele salt tiple alakalı değil evet. Sizler gibi genç yaşlarda ki başlığı açan arkadaşın da genç olduğunu tahmin ediyorum, gerçekten tiple alakalı değil. Kız tarafının tipe göre değerlendirmek gibi yanlış algısından kaynaklanıyor olay. Bunu iyi anlaman lazım. Pırlanta gibi insansındır, kızlar "salt tipin" aslında önemli olmadığını belli bir zaman sonrasında anlıyorlar. Gerçekler su yüzüne çıkınca anlıyorsun.

İkincisi, tipim bozuk diye ağlayacağına, biraz stil değiştirmeyi deneyebilirsin. Bu da işe yarayabilecek bir yöntem. Çünkü hergün giydiğin şeyi değiştirip, farklı birşeyle ve örneğin sakallıysan kesip insan karşısına çıkınca bir anda değişmiş gibi oluyorsun. Tip, kalıcı birşeydir. Benim bahsettiğim şey tarz. Onu değiştirebilirsin.

• Yakisiklilikla beraber paraninda olmasi gerek kizlarin üzerine atlamasi icin
    Örnegin bi ferrari arabayla ortamlarda gez kizlar siraya gecer seninle tanismak icin
  • hocam 3-5 redden sonra tipsizim deyip eve kapanıp ağlamak yerine nasıl 20 ye kadar çıkardınız sayıyı. bu özgüven nereden geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Yakisiklilikla beraber paraninda olmasi gerek kizlarin üzerine atlamasi icin
    Örnegin bi ferrari arabayla ortamlarda gez kizlar siraya gecer seninle tanismak icin
    Hocam malesef yakışıklılık ve para da yetmiyor artık bu devirdeki kızların tek derdi otuz gün boyunca donunu değiştirmemiş bir erkek bulmak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Change1

Bu mesaj silindi.
    Aliagoglu ??
  • sadece kız olarak bakmayın tip herşey. özgüven falan onları geçtim çoğu zaman görünüşüm yüzünden evden dışarı çıkasım gelmiyor. chico ya benzesem hayattan keyif alırdım 1.91lik boyumla kasada aldıklarımı poşete koyarken kasiyer kızın bakması bile yeterdi bana. izler izler ağlarım

• Moueson kullanıcısına yanıt
    İstisnalar kaideyi bozmaz !
  • quote:

Bak şimdi.

Yazıyı totonla okuma.

Mesele salt tiple alakalı değil evet. Sizler gibi genç yaşlarda ki başlığı açan arkadaşın da genç olduğunu tahmin ediyorum, gerçekten tiple alakalı değil. Kız tarafının tipe göre değerlendirmek gibi yanlış algısından kaynaklanıyor olay. Bunu iyi anlaman lazım. Pırlanta gibi insansındır, kızlar "salt tipin" aslında önemli olmadığını belli bir zaman sonrasında anlıyorlar. Gerçekler su yüzüne çıkınca anlıyorsun.

İkincisi, tipim bozuk diye ağlayacağına, biraz stil değiştirmeyi deneyebilirsin. Bu da işe yarayabilecek bir yöntem. Çünkü hergün giydiğin şeyi değiştirip, farklı birşeyle ve örneğin sakallıysan kesip insan karşısına çıkınca bir anda değişmiş gibi oluyorsun. Tip, kalıcı birşeydir. Benim bahsettiğim şey tarz. Onu değiştirebilirsin.
    zekan fazla gelmiş burdakileri de çaylak görmüşün top sektiriyosun

okuyanlara burdan söylüyorum işin sırrını abicim. tip bu işin yarısı güç diğer yarısı.

tipin kötüyse güçlü olman lazım ama karakterin de baskın değilse tipinden ötürü de örseleniyorsan işin çok zor kardeşim.

burada güç dediğimiz şeyler de, statü, para , zeka, fizik, duruş , ses (bazıları tipe de giriyor) yani diğer insanlara üstünlük sağlayabileceğin donanımlar.

pırlantalık falan burda işe yaramaz.

ayrıca sizler gibi gençler derken?

• quote:

Orijinalden alıntı: Change1

İstisnalar kaideyi bozmaz !
    Her şeye bir cevabınız var ...
  • İyi de hayata bir kere geliyorsun değiştiremeyceğin şeylere üzülmek neden? Elinden geldiğince o eksikliklerini kapatmaya çalışsan hayat daha güzel olmaz mı?
  • Ufkrkmz kullanıcısına yanıt
    Senin de hiçbir kız suratına bakmasın sende 20 tane kızdan red ye de, sonra görürüm ben o hayatın güzelliğini.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.