Bu iş karı kız meselesi değil. Aslında çok ciddi bir sorun.
XiperX
kullanıcısına yanıt
O 20 kıza nasıl yaklaştın acaba tanıştın mı önce? Bana bile direkt bir kız gelip senden hoşlanıyorum dese hayırdır mq derim.
Hayatım çok farklı olurdu olay sadece kız değil insanlar ilk olarak dışa görünüşe göre davranır, özgüveniniz olur tip konusunda kaygı yaşamazsınız, çevre yapmanız, iş bulmanız bile daha kolay.
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
İşiniz gücünüz kız olmuş ne diyeyim size. Allah başka dert vermesin .
Hocam yanlış anlamayın ama bunun üzerine pek düşünülmemiş bir yorum olduğunu düşünüyorum. Adamın tek derdi kız bulamamak değil, birtakım fiziksel özellikleri sebebiyle gerçek anlamda sevilmeyecegini düşünmek/zannetmek. Bu da insana koyar hani, derdini seveyim denilecek bir şey değildir.
Keşkelerin ve isteklerin sınırı yok.Yakışıklı olsaydın bu seferde zengin olmak isterdin önemli olan elindekilerlerle yetinebilmektir.Bir gün olur elindekileride kaybedersin iş işten geçer.
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
İşiniz gücünüz kız olmuş ne diyeyim size. Allah başka dert vermesin .
Konu sahibi sadece kızlar olarak ele almış ama tip konusu her yerde önemli.Tipi iyi biri işe başvursun onun alınma ihtimali daha yüksektir mesela prezentabl denen olay var.İnsanlarla birebir konuşurken de tipi iyi insanlara daha kibar ve merhametli davranma eğilimine gireriz.
Ulan hahahahaha
türkiye ortalamasının üzerindeyim. sarışınım, mavi gözlüyüm.
kimse hiç bir şey teklif etmiyor merak etme
ha sadece seninle ilgilendiğini aşırı derecede belli eden kızlar olabiliyor. son iş tabii yine erkekte bitiyor.
yakışıklı olsan bu seferde başka şeyleri dert ediyorsun. arkadaşın dediği gibi elindekiyle yetinmek önemli.
Bütün kızlar tipe bakmıyor.
ergün s
kullanıcısına yanıt
Haklısın %5 i felan bakmaz yani :)
Hayata bağlılığın takdir edilesi gerçekten,imrendim.
Ben hiçbir kıza açılmadım fakat 4-5 defa reddedilsem...
Bir umut yaşıyorum,o umut da yok olsun istemem açıkçası.
20 sine de hoşlandığın için mi teklif ettin? Yoksa sadece bir sevgilinin olması için mi? Ben şuana kadar hiçbir kızdan hoşlanmadım,hiç aşık olmadım.
Tipin yoksa paran olsun çalişşş çalişş çalişşşşş
Kızların gelip teklif etmesi erkeğin peşinde kosması cokta güzel birşey değil söyliyeyim :D Bende cok cekingendim o yüzden genelde kızlar bana açılıyordu. Biraz da seytan tüyü olucak o zaman cokta yakısıklı olmana gerek yok gibi :D
quote:
Orijinalden alıntı: serdarrr8
zekan fazla gelmiş burdakileri de çaylak görmüşün top sektiriyosun
okuyanlara burdan söylüyorum işin sırrını abicim. tip bu işin yarısı güç diğer yarısı.
tipin kötüyse güçlü olman lazım ama karakterin de baskın değilse tipinden ötürü de örseleniyorsan işin çok zor kardeşim.
burada güç dediğimiz şeyler de, statü, para , zeka, fizik, duruş , ses (bazıları tipe de giriyor) yani diğer insanlara üstünlük sağlayabileceğin donanımlar.
pırlantalık falan burda işe yaramaz.
ayrıca sizler gibi gençler derken?
Alıntıları Göster
Öyle diyorsun da benim hanım arkadaşlarım benden hiç böyle birşey beklemediler? Gayet güzel takıldık yani. Bir tanesi yemez içmez ıçmaz bir kızdı hatta. Ne ısmarlasam ben yemem, ben içmem, yok yeaaa oturalım burda işte falan yapıyordu.
Sizin gibi gençler derken, hayatın başında ve herşeyi kafaya takan gençler.
quote:
Orijinalden alıntı: Ufkrkmz
Bir kere direkt hoşlandıgını söyleyerek yakışıklı olsan bile hiçbir kızı elde edemezsin ha Kıvanç tatlıtug felan isen bilemem. Ve emin ol kızlar yakışıklılara teklif felan etmiyor sadece yanaşıyorlar bahaneyle soru felan soruyorlar o kadar yine iş erkekte bitiyor kısaca.
Yakışıklı eli yüzü düzgün kumral tenli bir erkeğim.
Dediğiniz gibi Kıvanç olmadıktan sonra kimse sizinle gelip direk yatmak istemez sevgili teklifi de etmezler.
Dediğiniz gibi bakışma kesişme durumları oluyor ya da soru soranlar oluyor mesela not isteyince kızlar daha kolay notlarını veriyolar
Kızların kafasında birde şu düşünce oluyor yakışıklı çocuk kesin sevgilisi vardır 4-5 flörtü vardır yada bu çocuk bana bakmaz tarzı düşünüyolar
Yakışıklılık çokta gerekli değil ben ne adamlar gördüm güzel kızları götüren.
çirikn olmak hayata on sıfır geriden başlamak demektir. tıpkı zengin ailede doğmak gibi. fakir birisi de çalışıp zengin olabilir. ama diğerinin çalışmasına bile gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: reodentreomantik
Yakışıklı eli yüzü düzgün kumral tenli bir erkeğim.
Dediğiniz gibi Kıvanç olmadıktan sonra kimse sizinle gelip direk yatmak istemez sevgili teklifi de etmezler.
Dediğiniz gibi bakışma kesişme durumları oluyor ya da soru soranlar oluyor mesela not isteyince kızlar daha kolay notlarını veriyolar
Kızların kafasında birde şu düşünce oluyor yakışıklı çocuk kesin sevgilisi vardır 4-5 flörtü vardır yada bu çocuk bana bakmaz tarzı düşünüyolar
Yakışıklılık çokta gerekli değil ben ne adamlar gördüm güzel kızları götüren.
Alıntıları Göster
Kadınlar , erkekler kadar tipe bakmıyor. Test edildi onaylandı. Bana kim bakar lan yoksa.
quote:
Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı
Öyle diyorsun da benim hanım arkadaşlarım benden hiç böyle birşey beklemediler? Gayet güzel takıldık yani. Bir tanesi yemez içmez ıçmaz bir kızdı hatta. Ne ısmarlasam ben yemem, ben içmem, yok yeaaa oturalım burda işte falan yapıyordu.
Sizin gibi gençler derken, hayatın başında ve herşeyi kafaya takan gençler.
Alıntıları Göster
silik tipleri saymıyoruz hocam. kızlarsoruyor'da erkekleri nasıl tavlarız diiye konu açınca da buradaki erkekleri kastetmiyorlar. yoksa dışarısı kız dolu kertenkele olsan bulursun bikaç tane.