Şimdi Ara

Keşke yakışıklı biri olsaydım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
6.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serdarrr8

silik tipleri saymıyoruz hocam. kızlarsoruyor'da erkekleri nasıl tavlarız diiye konu açınca da buradaki erkekleri kastetmiyorlar. yoksa dışarısı kız dolu kertenkele olsan bulursun bikaç tane.

Alıntıları Göster
    Eee? Şimdi de sen çeliştin

Konuyu açan arkadaş ne bulsa razı zaten, öylesine bunalıma girmiş çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KendiİsteğiyleAyrıldı

Eee? Şimdi de sen çeliştin

Konuyu açan arkadaş ne bulsa razı zaten, öylesine bunalıma girmiş çünkü.

Alıntıları Göster
    razıysa çıksın kendisi tavlasın hocam p*zevenk miyiz biz çok afedersin
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Ne kadar ezik bir algı sarişin mavi gözlü olunca yakışıklı mı olunuyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehxpal

Ne kadar ezik bir algı sarişin mavi gözlü olunca yakışıklı mı olunuyor?
    hayır hem bunlara sahibim hem yakışıklıyım

burada beni tanıyan eden yok, prim kasmıyorum.
  • Eğer ultra yakışiklı veya zengin değilseniz kızlar size teklif etmez unutun onu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Tamam o zaman yakışıklıyım de,ben de sarışın mavi gözlüyüm ama çok tipsizim. Hep esmer kadınlarda hoşlandım. Hem esmer kadınlar hemde sarisinlar hep esmer erkek öncelikli tercihleridir. Hatta zencileri daha cok istiyorlar. Erkekte beyaz ten ve renkli gözlülük esmer halklarda bile tercih edilmeyen özellikler feminem duruyor. Türk erkleri ise bunu yakişıklilik olarak diye kendilerini kandıriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehxpal

Tamam o zaman yakışıklıyım de,ben de sarışın mavi gözlüyüm ama çok tipsizim. Hep esmer kadınlarda hoşlandım. Hem esmer kadınlar hemde sarisinlar hep esmer erkek öncelikli tercihleridir. Hatta zencileri daha cok istiyorlar. Erkekte beyaz ten ve renkli gözlülük esmer halklarda bile tercih edilmeyen özellikler feminem duruyor. Türk erkleri ise bunu yakişıklilik olarak diye kendilerini kandıriyorlar.
    kardeşim yakışıklı mısın tipsiz misin? ne demek istediğini anlamadım?

kıvanç tatlıtuğ'a benzetilirim ben. o anlamda mavi gözlü ve sarışınım dedim zaten. yakışıklıyım işte aga neyi kanıtlamaya çalışıyorsun?
  • Iste bunlar hep fazla dizi seyretmekten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 🚬

• Kız konusunda diyorsan özgüven+dil olmadan yakışıklılık bi işe yaramiyor malesef.

• ulan biz yakışıklıyız da nolluyooooo cepte para yok paraaaa
  • Gerçek hayatta gidip bi kızla 2 kelime konuşamayan
    Forumda tipim nasıl,yıkığım konuları açan ergenler burda yorum yapıyorlar

• Herkes sahip olmadığı faktörleri gözünde büyütüp, abartıyor.
    Başarısızlıklarını sadece buna bağlayıp sızlanıyo.
    Aşırı yakışıklı olup sap takılan insanlar da var.(cidden var sadece yakışıklılık değil olay)
    Tipsiz olup yanında güzel hatun gezdiren adam da var gayet.

• yeteneksiz olduğuna değil de tipine bağlayanların hiçbir konuda başarısı olamaz maalesef

ülkedeki erkeklerin % 80 civarı tipsiz olduğuna göre
    ülkedeki kızların % 80 civarı çirkin olduğuna göre

peki bu kızların % 100 ü yakışıklı erkeği nasıl buluyor ?

ya sen gidip % 20 lik kısım olan güzel kızlara teklif ediyorsun yada teklif etmeyi bilmiyorsun
    hepsini geçtik hiç mi anne babalara bakmıyorsunuz ,anne babaların kaçta kaçı çok yakışıklı yada anneleri süper güzel ?
    madem kızlar tipsizlere bakmıyor o halde bunlar nasıl evlenmiş ?

sen yakışıklı olsan da kız falan ayarlayamazdın ,boşuna hikaye anlatma
    yakınımda lise var gördüğüm sevgililer genelde tipsiz kişiler ,hatta bazılarında erkekte bir dirhem tip yok ama yanındaki kız gayet güzel

20 nin üzerinde değil istersen 100 kişiye teklif et belki hiç biri kabul etmeyecektir
    bakkaldan ekmek mi istiyorsun kardeşim ,her şeyin bir yolu yordamı vardır
    sana ilgi gösterdiğini tahmin ettiğin kıza teklif edersin ,öyle aklının estiğine teklif edip kabul edeceğini kim garanti ediyor ?

• Yakışıklılıktan önce paran olursa herkesi köpeğin edebilirsin bu dediklerin aynen geçerli olur onlar gelir teklif eder vs. :)
  • bende de aynı durum vardı max. 3 5 ay öncesine kadar. neden bilmiyorum ama bu dünyaya kendimi başkalarına sevdirmek için veya aşık oldurmak için gelmediğimu farkettim. kendim kendimi seviyorsam bu bana yetiyor. beni seven böyle sevsin çok güzel bi söz. inanabilirsen hayat felsefen haline getirebilirsin. ben öyle yaptım. seni bu halinle sevmeyen ama seviyormuş gibi yapan kız mı istiyorsun? şahsen hayır derdim. sadece bekle. seni en kötü halinle seven bir kız çıkacaktır. ama bu kız meselesi değil sadece. daha da önemlisi kendi kendini sevmen lazım. ben de böyle gelmişim de geç. ya da olmadı pek etik olmayacak ama aç internetten senden daha çirkin olanlara bak mutlu ol falan (olabiliceksen tabi, bende işe yaramıyor bi arkadaşım yapıyordu onda işe yaramıştı bakıp bakıp ben çok yakışıklıyım diyodu) kendinle olan savaşında başarılar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qtay -- 28 Ekim 2019; 11:25:50 >
    %99 tipsizin tekisin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.